Şimdi Ara

1.6 dizel otomatik comford passat mi yoksa c200d stil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • still paket cok bos ve aralarinda 20000 tl fark var sizce hangisni almak daha mantıkllı? veya alternatif olarak cla bakmalımıyım

• Passat
  • Hocam kalite, prestij, yıldız, motor c180, hacim, konfor, 2. El, donanım, servis ağı passat.

Resimde attığım passat tdi dsg comfortline sunrof ve led far opsiyonu ile 125 bin. C180 ise 140 bin civarı diye tahmin ediyorum. Seçenekleri yukarıda kendinize uyanı seçin. Ben 2. El özellikle geniş bir aile olduğumuz için passatı seçtim. Tavsiye ederim.
     1.6 dizel otomatik comford passat mi yoksa c200d stil mi? 1.6 dizel otomatik comford passat mi yoksa c200d stil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boş olsun merco olsun
  • Passatin ederi o değil merconun da öyle.

Mercedesin 2.eli passata on basar. Sorun bakalim cevrenizdeki insanlara 2.el dr mercedes der çoğu kişi. Passatin çok satması sizi yaniltmasin. 100 k siniri insanimizda premiuma yöneltiyor

• 120 bin veren ,ne yapar ne eder 140 bini tamamlayıp mercedes alır , yıldızı yeter diyorlar ya ,
    öyle , yeter , her taraf passat dolu , mercedes ayrıcalıktır
  • C 180'nin kronik sıkıntılarından bahsediliyor almadan iyi araştırın bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3.16i mi A3 Sedan mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • passat mı mondeo mu desen olurda passat mı mercedes mi diye bir kıyaslama olmaz olmamalı.
  • tabikide mercedes.
  • MERCEDES olsun bir direksiyon 4 teker olsun

• Superb tabi ki dolu dolu

• Her biriniz kendinize gore haklisiniz fakat mercedesi bos olarak almak istemiyorum sanirim. İkinci el ilanlarda bile bos paket bir iki ilan var dolu olarakda almaya gucum yetmeyecegi icin passata yonelicem sanirim :/

• aynı donanim olsa tartışmasız mercedes tabi ama boş mercedes te tuzsuz yemeğe benzer. ihtiyaçlarıniza göre seçim yapın.

• Merso olsun. Bos olmasin diyorsaniz temiz 2. El bakın. Ben 100k ya passat almam. Sevdiklerime de aldirmam

• c200 style kırpılmış boş bir araç mutlaka statik far vesaire gibi araca farklı bir hava katan donanımları almanız lazım yoksa zamanla pişman olmanız muhtemel.Alırsanız da 3-8 bin tl ek fiyat gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 takintisi yok ise passat alirsaniz aklinizda merco kalacak ise

Donanimli ikinci el Merco her turlu alinir

• quote:

Orijinalden alıntı: Btmn3434

Her biriniz kendinize gore haklisiniz fakat mercedesi bos olarak almak istemiyorum sanirim. İkinci el ilanlarda bile bos paket bir iki ilan var dolu olarakda almaya gucum yetmeyecegi icin passata yonelicem sanirim :/

sonra dsg yi ele alip yolda kalican,yanindan gecen merso suruculerine de imi iribim cimfirdlayn dicen;)

• mersedesin yanında bazattan en fazla salatalık turşusu olur
  • Sarı farla dolaşacaksan ikisini de alma.

• S60 1.6 D2 Advance.

Superb 1.6 TDI Prestige.

Opel Insignia 1.6 CDTi Active Select Cosmo.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.