Şimdi Ara

1.5 yıl çalışma ile boğaziçi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, daha önce 1 2 kere sınava girdim ama hayat şartlarından pek okuyamadım. nasip olursa bu sene değil ama seneye sınava giricem.
    1.5 yıl gibi bir süre var önümde, sözel temelim var, sayısal temelim çok zayıf olmasa da zayıf.

mümkün müdür? bi yol gösteriverin. bugün yarın çalışmaya başlicam.

bu arada istediğim sıralama eşit ağırlıktan ilk 2.5k ya da ilk 500.
    bölümleri anlamışsınızdır zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravenK -- 10 Mart 2020; 19:55:20 >

• Neden mümkün olmasın ki ne aptalların nerelere geldiğini gördük valla yaparsın. Kendine güven otur masaya öyle de kazanırsın böyle de. Düzgün çalışma plan program her şeyi getirir valla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence otur geo mat çalış sadece. Biz 14 haftada bitirme hesabı yapıyoruz senin 15 ayın filan var çoook rahat yaparsın. Hatta bu sürenin uzunluğu en büyük rakibin olur senin
  • aşırı süre yok,sindire sindire giderseniz ve obpniz 90 üzeri ise sağlam çalışırsanız olabilir.

mfde ilk 10 bin,tmde ilk 3 bine girmek çok zor işler hocam,başarı sizinle olsun.
  • yıllar önce liseden mezun oldum beyler, obp biraz düşük, 70 civarı. o zamanlar herkese çatır çutur 90 100 verilmiyordu.

umarım yapabilirim
  • x ile y üniversitesi olur mu, yapabilir miyim gibi sorular siz de hak verirsiniz anlamsız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klatho

x ile y üniversitesi olur mu, yapabilir miyim gibi sorular siz de hak verirsiniz anlamsız
    anlamsız evet, elimden gelenin en iyisini yapacağım zaten. sadece oluru var mı onu merak ediyorum, çünkü başka bir okulun hayalini kurmuyorum açıkçası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 tatil çalışması(10,sınıf)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam olurunun olmazını bizden daha iyi siz bilirsiniz çünkü süreci yaşayacak olan sizsiniz.

• kimse kimseyi tam olarak tanıyamaz dh de ise kimse kimseyi asla tanıyamaz. sizi tanımadan umut umutsuzluk satanların suratına bi tane sağlam kroşe geçirme hakkına sahipsiniz hocam. Forumu araştırın hocam internetin derinliklerine inin yapılmış yapılan ve yapılacak olan her şeyin kaynağı buralar.

• 1,5 sene fazlasiyla yetecek ve artacak bir sure. 70 obp de cok engel olmuyor. Tek yapmaniz gereken sey kendinize hedefinizi surekli olarak hatirlatmak ve bu surecte kolay pes etmemek. Cunku genelde insanlar yapamadiklarini gorunce birakiyorlar asil elenme bu kisimda yasaniyor. Cok calisan degil, pes etmeden calisan kazaniyor. Inanin o kadar abartili bir calismaya gerek yok.

Bir de soylemem lazim eger kendinizi eksik goruyorsaniz bu asamada bu hic problem degil. Zaten kusursuz olunmuyor universite sinavina calisirken. Sinava bir gun kala bile ne kadar cok konuyu bilmedigimi, bi cok konuyu oylesine gecistirdigimi dusunuyodum. Ama sorun olmuyor gercekten, o eksiklik hissini hep yasayacaksiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.