Şimdi Ara

1.5 wallhack (bot)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.size tahminimde bulunan bi konuyu söyliyeceğim.bu aralar internet bağlantım olmadığı için 1.5 de botlarla oynuyorum.fakat 2 gün önceye kadar.murder ınc diye bir bot elindeki awp ile herkese headshot attı.bu inanılmaz olayda ben bile head yedim elimde keleş olamsına rağmen.sonra d2 oynadığımda ise a kapısında çıktığımda 1 adam aldım fakat tam duvardan geçicektim ki bi anda duvardan hs yedim.ayrıca a bölgesinde bilirsiniz ki bir tane köprü vardır hani ct basesinin üstünde orada bir t botu köprüden geçen ct botunu gördü silahıyla ileri bakarken köprüde silahın namlusu ct botunun üzerine geldi ve t ct ye hs attı.benim anlatmak istediğim şu bence tahmin ama 1.5 botlar wallhack kullanıyor olabilir mi?cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURDER4LİFE -- 7 Nisan 2008; 16:23:34 >

• Bot zorluğu en yüksek olduğundan olabilir yoksa botta wall ne gezer Böyle çok iyi ses kasıyodur mesela belki bot]
  • quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

Bot zorluğu en yüksek olduğundan olabilir yoksa botta wall ne gezer Böyle çok iyi ses kasıyodur mesela belki bot]

Bütün botlar vallıdır!
    İsterseniz izzleyin.
    Ama 1.5te.

Ama aşırı wall olayını hiç duymadım

• ne yapmam gerek

buna karşı sakın wall aç demeyin hileye karşıyım

bi şifre felen warmı yada program?
  • Kullandığın bot pakedini değiştirebilirsin mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: MURDER4LİFE

ne yapmam gerek

buna karşı sakın wall aç demeyin hileye karşıyım

bi şifre felen warmı yada program?

bota da wall açan varsa artık :D:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

Kullandığın bot pakedini değiştirebilirsin mesela

peki ne kullanmalıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    cs 1.6 hile sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • exploder bot diolar onu mu
  • Arkadaşım Botlarda Ogc Var..! Bunu yıLLarca cs oynayan arkadaşlarımla,abilerimle bulduk bi yere pusmuştuk,görmedi bizi(yalandan görmedi)yanına ateş ettik hemen bize dönüp(bakmadı bile direk ateş attı)hs attı ..!

o günden sonra ogc oLduğunu biLiyoruz ..!
    Daha iyi kasacaksın çözüm bu
  • pod bot kur ıyıdır.. sevıye fılan ayarlanıyor menusunden
  • walla arkadaşlar bi sorum daha olacak bu arkadaş botların ogc kullandıklarını söledi fakat bunlar yapay zekA NASI yapmışlar bu işi eğer programı yapan kişi nie bunu akıl edememiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.