Şimdi Ara

1.5 tb diskim raw'a donustu (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5tb diskim 500 gb oldu ve raw formatina donustu disk normalde 500e 1000 gb olarak ikiye bolunmustu suan diski bi sekilde 1.5 tb olarak gosterdik ntfs ye cevirdik
    Ikinci partisin 1tb olan kisim bolunlenmemis alan olarka duruyor bilgilerimi direk nasil getiririm illa recovery programi mi sart recovery ile ugrasmak istemiyorum

Partisin olarak geri getiren recovery programlari varmis kullanan bilen varsa yardim ederse cok sevinirim

Diske format atilmadi herhangi bir oynama yapilmadi.

Cozumu yapmis oldugum arastirmalar sonucu su sekildedir.
     Acronis Disk Director programi araciligi ile 5dk icerisindediskim eski haline dondu
    Once segate yazilimi ile 1.5tb disk gorunmesini sagladim 2 partisin gozuktu ama isime yaramadi
    Sonra birlestirdim ama kesinlikle format atmadim. Acronis Disk Director ile partisin recover 10 sn ye gibi kisa surede 1 tb verimi kurtardi test ettim sorun goremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1403 -- 18 Haziran 2012; 0:17:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim samsung 1,5 tb hddm ilk başlarda düzgün çalışıyordu 2 gün sonra Raw formatına otomatik dönüştü ... HD Tune ile tarattırdım oldugu gibi bad sector cıkmıstı ... garantide olmadıgı için çöpü direkt boylamıştı
  • Ben o sorunu cozdum format atsam eskisi gibi kullanabilirim ama icindeki bilgilerim 2000yilindan bu yana arsivledigim bilgilerim mevcuttu

• Arkadaslar disk kurtarma yontemleri hakkinda bilgisi olan yok mu?

• Partition Table Doctor bi dene sonuç alanlar var
  • ne olay arkadaş

bi flash bellekle sabahtan beri uğraşıyorum denemediğim şey kalmadı hala dönüşmedi

yokmu bu işin kesin bir çözümü yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.