< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einar Solberg -- 14 Kasım 2021; 23:34:1 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
1.5 aylık iyte izlenimim

-
-
Adam ciddi ciddi iyte övüyor.
Ben de şehremini üni %25 burslu sosyoloji bölümüm hakkında bilgilendirici bir yazı kaleme alacağım artık. Bıçak kemiğe dayandı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
istanbulda, ankarada yaşayanlar. bu okula gitmeyin. gitmeyin abi, gitmeyin işte. eğitiminde umut var evet ama burası caltech değil nihayetinde, en az 5 yıl kendinize şu zulmü yapmanıza değecek hiçbir şey yok bu okulda. ha dersiniz ki ben bartınlıyım, uşakta yaşıyorum, burdurda oturuyorum. yazın gidin iyi bir bölüm geliyorsa. ama siz beşiktaş vapuru tayfa, caddebostan tayfa, bahçeli tayfa, tunalı tayfa, yapamazsınız oğlum. yapsanız da yapmış olmanıza değmez. bu eziyete değmez. burada 16kya bilgisayar mühendisliği yazacağınıza gidip 22kdan bilkent ctis yazın, 2-3 seneye teşekkür etmeye gelirsiniz(ilk maaştan komisyon alırım). bu okul olur da dünya sıçmaya devam etmezse bir 10 sene sonra çok güzel bir yer olabilir. ama şimdilik alay edilen hakkari üniversitesinin iyi eğitim vereni. ha kampüsü egenin kampüsünün yerinde olsaydı mesela, odtü gelmiyorsa yaz git derdim. ama mevcut haliyle büyük şehirden it getirsen durmaz, 2. gün firar eder. ha unutmadan bunu partiler ve doggyler için demiyorum. asosyalseniz de yazmayın. o yurtlar, o yol, o köy evleri, seçeneksizlik ve seçeneklerinizin kepazeliği... kendinize yazık etmeyin.
-
Haklısın. Ben gerçekten başka seçeneğim olmadığı için geldim. İyteden başka okula gitmeye gönlüm el vermedi, mantıklı da değildi. İzmire yakınım, her hafta eve gitme durumum var. Ege ve dokuz eylülü de iyte varken seçemedim, eğitim yönü ağır bastı.
İzmir dışında 3 büyük şehirden gelenlere harbi ters okul. Çok çok asosyal değilse biri, gezmekten hiç hoşlanmıyorsa sıkıntı olur ciddi. 4 sene az değil, sırf eğitimi görece biraz daha iyi diye direkt atlamayın ciddi ciddi düşünün.
Ben hala istanbulda güzel bir yer gelmedi diye üzülüyorum, ytü makineyi bile düşündüm bana hiç hitap etmemesine rağmen.
Gelmeyi düşünenler şuursuzca övenlere kapılıp araştırmadan düşünmeden yazmasın, onlar tek bir pencereden bakıyorlar olaya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cefeler...
-
Ee 103 nasıldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam doldurduk bir şeyler dersi geçecek kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İytede elektronik ve haberleşme elektrik elektronik mi oldu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Adam ciddi ciddi iyte övüyor. Ben de şehremini üni %25 burslu sosyoloji bölümüm hakkında bilgilendirici bir yazı kaleme alacağım artık. Bıçak kemiğe dayandı. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X