|
Motor kodu czc yani dediğin gibi kayışlı bu araba sizce ses neden yapıyor ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Motor kodu czc yani dediğin gibi kayışlı bu araba sizce ses neden yapıyor ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 27 Aralık 2024; 4:41:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Czc motor kodlu jetta var bende sıfırdan beridir. 97.000 km oldu. Soğukken her çalıştırmada bu ses var. Normal bir durum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
2018 den beri bende. Aldığımda 15 bin kmde idi. O zaman da vardı bu ses, şimdide var. Soğuk çalıştırma sırasında geliyor. Aynı sizin ses. Bu durum için yetkili servize bile gittim. İlk çalıştırmada normal olduğu söylendi. Hatta servis alanında bekleyen aynı motorlu passat vardı. Onu çalıştırınca da aynı ses gelmişti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
50 bin km de aldım aracı 5 yıl oldu 93 binde şu an, bakımları yetkili serviste yapılıyor, uzun süreli parktan sonra soğuk ilk çalıştırmada bu ses var, vanos değişimi ile boşuna masraf yaparsınız, muhtemelen bu ses gitmez, çünkü çalışması bu şekilde, Bursada özel servis Testcar var gençosman ptt aşağısında, güvenle gidebilirsiniz, |
|
Hocam bende bursada yaşıyorum vardıyalı çalışıyorum o yüzden hafta sonuna kadar yatıyor araba çalıştırınca da bu sesi yapıyo ikinci çalıştırmada da daha kontağı tam çevirmeden araba çalışıyor yani sorun yok ama o ses neden var acaba hepsinde varmı bu modellerin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|