Şimdi Ara

1.4 tsi passAt vs 1.6 tdi jetta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konular cok konusuldu fakat son gunlerde benzinli araclara ragbetin artmasi, benzinin ucuzlamasi,dizele vergi artisi soylentisini goz onune alirsak; 65000 e kadar butcem var,yani passat dizel alamiyorum.yilda yapacagim km:20000 sizce jetta dizel mi passat benzinli mi. Bi de scoda octavianin dizeli burda kafa karistiriyo ama gonul passat istiyo,,herkeste cok yakar sikinti olur diyo..ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_jacob

Bu konular cok konusuldu fakat son gunlerde benzinli araclara ragbetin artmasi, benzinin ucuzlamasi,dizele vergi artisi soylentisini goz onune alirsak; 65000 e kadar butcem var,yani passat dizel alamiyorum.yilda yapacagim km:20000 sizce jetta dizel mi passat benzinli mi. Bi de scoda octavianin dizeli burda kafa karistiriyo ama gonul passat istiyo,,herkeste cok yakar sikinti olur diyo..ne dersiniz

Jetta gibi bir kalitesizlik abidesine o paralar verilmez.
    20bin az buz rakam değil.
    Avensis bakın lpg takviyesiyle beraber.
    Hem ekonomi yapar hem de D segmenti arabaya binmiş olursunuz.
  • Passat için bir şey diyemeyeceğim ama Jetta yı bende tavsiye etmem, hem işçilik hemde malzeme kalitesi olarak gerçekten golf ile passat arasına sıkışmış bir model, hani derler ya VW in üvey evladı..Passat ı kullanma ve inceleme imkanım olmadığı için yorum yapmayacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_jacob

Bu konular cok konusuldu fakat son gunlerde benzinli araclara ragbetin artmasi, benzinin ucuzlamasi,dizele vergi artisi soylentisini goz onune alirsak; 65000 e kadar butcem var,yani passat dizel alamiyorum.yilda yapacagim km:20000 sizce jetta dizel mi passat benzinli mi. Bi de scoda octavianin dizeli burda kafa karistiriyo ama gonul passat istiyo,,herkeste cok yakar sikinti olur diyo..ne dersiniz

Hocam illa Passat diyorsan, serilik önemli değilse linkteki araç ve benzeri temiz 1.6 hitler motorlu Passat'ı al, tüpü çak, huzur-irfan içinde bin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-turan-plaza-2010-50.000km-de-boyasiz-onarka-park-sens-hiz-sab-123037613/detay

• İkisi de gereksiz pahalı, ikisi de kazık. İkisi de alınmaz. Sırf ikinci eli iyi diye bencillik yapılmaz. Sırf bu talep yüzüne hepimiz kazık yiyoruz. Bilinçsiz insanlar yüzünden bilinçli insanlar da zarar görüyor.
  • bugün passat için gittim bi tiguan gösterdiler çok iyiydi.1.4 tsi 122 hp..ona ne dersiniz?çok mu yakar?
  • önceliğiniz hangisi ise ona göre seçim açık.konfor,kalite istiyorsanız paradan feragat edip passat alacaksınız,ekonomi diyorsanız da kaliteden feragat edip cetta alacaksınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.