Fransız araçlarına karşı aşırı bir antipatim var. Belki kotu bir şey ama bir türlü cesaret edemiyorum. Reno pejo citroen almaya yoksa reno edc yide meth ediyorlar. bakalım kısmet şimdi birde skoda octavia 1.4 tsi dsg bakıcam
jetta 1.4tsi 140 bg tadından yenmez :)
merhaba c4 dahil çoğu arabayı kullandım yılda 25 000 km yapacaksanız ya dizel yada tüpe uyumlu araba almalısınız c4 ü tavsiye etmem.şu an otomatik araba da bir numara hondalardır.biraz fazla yakabilir ancak tüple de mükemmel uyumludur.sakın jetta yada wv gurubuna lpg taktırmayın problem yaşayan nice insan bilirim
quote:
Orijinalden alıntı: shakan77
Fransız araçlarına karşı aşırı bir antipatim var. Belki kotu bir şey ama bir türlü cesaret edemiyorum. Reno pejo citroen almaya yoksa reno edc yide meth ediyorlar. bakalım kısmet şimdi birde skoda octavia 1.4 tsi dsg bakıcam
imzamda bulunan fransız arabalarını 10 yıl boyunca kullandım, peugeot'u yeni sattım , clio halen babamda ve her ikiside ufak tefek sıyırklar ve periyodik bakım haricinde daha hiçbir arıza için servise gitmedi. arabamı değiştirmeye karar verdiğimde yine ilk tercihim peugeot oldu. 3008 istiyordum ama isteğim şartlarda vemedikleri için kısmet olmadı bende astra aldım. uzun lafın kısası" fransız arabaları problemlidir" klişesi sanırım kişilere rastgelen şansızlıkların biraz şehir efsanesine dönüşmüş hali.
seçiminiz ne olursa olsun şimdiden hayırlı olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme