Şimdi Ara

1.4 doch otomatik yakıt nasıl acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar 1.4 benzinli otomatik vites getz almayı düşünüyorum yakıtı nasıl acaba,otomatik vites sorunu varmı kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim saygılar..

• arkadaşımın vardı 1.4 dohc otomatik getz km de 28 35 krş arası yakıyor.o fiyata alınabilicek en ideal araçlardan biri.performansıda çok iyi yakıtıda güzel yol tutuşuda çok iyi kullanımıda zevkli nerdeyse hiç arıza yapmayan bir araç otomatikleri çok tutuluyor 1.4 getz lerin uygun fiyata bulduysan kaçırma derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiven3112 -- 11 Aralık 2012; 20:22:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven3112

arkadaşımın vardı 1.4 dohc otomatik getz km de 28 35 krş arası yakıyor.o fiyata alınabilicek en ideal araçlardan biri.performansıda çok iyi yakıtıda güzel yol tutuşuda çok iyi kullanımıda zevkli nerdeyse hiç arıza yapmayan bir araç otomatikleri çok tutuluyor 1.4 getz lerin uygun fiyata bulduysan kaçırma derim

ben yeni aldım 2007 model

şehir içi tam 10 litre tüketiyor

aldığımdada yol bilgisayarı 9 litre gösteriyordu

eğer arkadaşınız benzinli bir araçla şehir içinde bu değerleri yakalıyorsa elini öpmek lazım
  • aynı yakalıyor şehir içi 10 lt bende kullandığımda öyleydi 10 litre yakıyordu bunda şaşırılıcak bişey yok ama otomatik viteste yakıt tüketimi biraz daha fazla olur genellikle şehiriçi yakıt tüketimi biraz fazla olur bendede 2004 starex var ama onun yaktığı 10 litreyi geçiyor bende getz e geçmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven3112

aynı yakalıyor şehir içi 10 lt bende kullandığımda öyleydi 10 litre yakıyordu bunda şaşırılıcak bişey yok ama otomatik viteste yakıt tüketimi biraz daha fazla olur genellikle şehiriçi yakıt tüketimi biraz fazla olur bendede 2004 starex var ama onun yaktığı 10 litreyi geçiyor bende getz e geçmeyi düşünüyorum

28-35 krş yazmışsınız ama

o yüzden şaşırdım

10 litre yakıyorsa 46 krş eder tüketim
  • ben tam anlamam ama arkadaşımınki en fazla 35 krş yakıyordu 90 la sabit hızda gidince öyle çok yakmıyor benim hyundai starex bile km de 60 krş yakıyor 2.5 motor 100 beygir 1.4 dohc motor okadar yakmaz
  • motor hacmine bakma

otomatik bir araba ile dizel bir araba aynı tüketmez motor büyük olsa bile

ufak motor az yakar diye bişey sözkonusu değil açıkçası

90la sabit gidersen 35 krşl yakar tabii

ama şehir içinde mümkün değil gibi trafikte vs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kapatılabilir
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet o konuda sen haklısın bendeki dizel olmasına rağmen 70 krş a ulaştı amerikan araçlarının yakıtına erişicem bu gidişle
  • TCI mi sendeki araç yoksa CRDI mi

eğer TCI ise normal o arabalar inanılmaz yakıyor
  • TCİ kardeş bide çok güçsüz araç yokuşlarda çok takılıyor 4 kere akü dinamosu arızalandı bikeresindede ankaradan istanbula giderken frenleri koptu yolun yarısında vites küçülterek hafif hafif el freni çekerek duruyodum kırmızı ışıklarda frenler tutmadı aracın arabanında bi anda sesi değişti başta korkmuştum sonradan farklı yöntemler denedim istanbula vardığımda ümraniyede tanıdığım bi usta vardı götürdüm ona arabayı kayışlar kopmuş dedi bana çok belalı araç starex ler ya
  • tcı ler 100bg olması lazım crdıler 140bg galiba

artık eskimiştir senin araç 2003-2004 felandır değişim zamanı gelmiş
  • bendeki klm tci modeli 2.5 motor 100 bg km de yakıt tüketimi 70 krş ama alan çıkmaz bendeki aracı acaip yakıyor alan kişi yakıtıyla baş edemez. Crdi kasalar 28,30 krş arası yakıyor diye duymuştum 2004 model 173.987 km de benim araç kaç kere yolda kaldım sayısını hatırlamıyorum
  • değiştirmem lazım zaten artık baş edemiyorum araba çok canımı sıkmaya başladı yakıt konusunda
  • kar lastiği ve kar yağışından sonra tüktim 11.5 litre oldu

çok yakıyor çok :)
  • Bende de 2010 otomatik getz var arkadaşlar. LPG taktırsak garantisi bozulurmu ?(5YIL). Ne önerirsiniz? LPG taktırmak isterim.
  • İyi günler ben 2010 Model 1,4 Doch 16 v otm. Start modeli var.
    Aylık yaklaşık 800 Km şehir içinde eşim tarafından kullanılıyor.
    Fabrika verisi benzinde şehir içinde 9,1 lt . Bu değerde şuada 10 Lt görenlerin oldukça iyi durumda olduklarını kanıtlıyor.
    Aracım fabrikasyon Brc Sıralı Lpg li Lpg nin 2,85 olduğu bu dakikada Ş.içi 35 kr yakıyor. Ki bu değerde en düşük değeridiye düşünüyorum.
    Sonradan lpg takılırsa motoru garanti kapsamı dışına bırakıyorlar.

Bendeki bilgiler bunlar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cavalier79 -- 19 Ocak 2013; 13:46:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.