Şimdi Ara

1/24 PBE UPDATE (Ve beklenen warmorg nerfi,Yeni item ve daha fazlası) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bc nerf yemis . Talonla oynanmaz oldu artik .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • warmogs fiyatı düşmüştü sezon başında ama eski warmogs daha güçlüydü. mundo'ya yeterince hp çıkamıyoruz. 4 k hp yi zor buluyoruz. sprit visage da pahallı olduğu için zor çıkılıyo ve yeterince hp vermiyo. tamam güzel mr veriyo ama eski sv yi ve warmogs'u tercih ederdim mundo için. şimdi warmogs'un hp değeri düştü mü? daha da düştüyse hiç hoş değil. tankları düşünün azcık. pahalı yapın ama sağlam yapın. tank olmayanlar alınca buildleri geciksin. mundo zaten jungle'da early de zorlanıyo, bi de yeterli hp çıkamayınca mid game i de düşüyo. geçen sezon at koştururken bu sezon oynayasım gelmiyor açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenzen

THQ Kapanır kapanmaz THQ oyunlarından 2 çakma skinle riot games=) Yermek için değilde garip bi durum oldugunu belirtmek istedim. Darksiders dan çakma Kayle ve şimdide Warhammer40000 Universe den Nam-ı diğer Uzay Bahriyelisi (Space marine) Garen

Kendisini görmeden isimden direk warhammer aklıma gelmişti

Bu arada riot bunları normal cliente geçirirse sıvamaya başlar. Aşırı saçma olmuş BC'nin tüm dengeyi bozmasının nedeni artık skiller ilede stacklanması 2. sezondaki bc adc oynarken ezreal hariç herkese aldığım bir itemdi bu halini gerçekten sevmedim.Her maçta Kayle,Kha'zix,Miss Fortune görmek gerçekten çok sıkıcı.Kayle harici yeterince m.damage vurabilicek karakter yok ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDNZCLK -- 25 Ocak 2013; 20:31:16 >

• artik takip edemiyorum her gun yeni nerfler geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garenin skini ne zaman weste gelir beyler fikri olan varmı ? 1800 den vermeseler keşke
  • Olafa yaptıkları ayıptır be. Has güzel oynuyoduk. Akılyoduk. Yeni sezonda yaramıştı. Gidip nerf trundle diye ağlıycam onuda nerflesinler.

• Garen skini bildigin warhammerdeki grey knight instabuy alıcam ^^
  • yalnız bişy dikkatimi çekti videoda . Q ve R de sesler gitmiş
  • garen takla atmıyor
  • Beyler bu Garen ve Lux skinleri legendary mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Asha'man

Beyler bu Garen ve Lux skinleri legendary mi?

luxu bilmyrm da son gelen bu skinler legendry. garenin hiç legendrysi yok tırtıngen. luxde var diye biliyorum ama hiç oynamadım araştırmadm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.