Şimdi Ara

1-2 soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. 2 tane sorum var. 1.si bu tvlerde ses ve görüntü formatları var. sinema canlı sport standart vs gibi. seslerde zaten herşey belli ve nette görüntülerde aklım karışıyor. ne yapıcağımı bilemiyorum canlı yapsam görüntüler çok parlak olduğu için gözlerim yanıyor diğerlerinde ise görüntüler çok karanlık oluyor e tabi eco özelliği de açıksa hiç izlenmiyor. ne yapmalıyım bana ideal bir ayar söyler misiniz. tvm ise bir önemi var mı bilmiyorum ama lg 42lm3400. 2. sorum ise tvyi güncellemek istiyorum ama net bağlantısı istiyor haliyle. bu konuda pek bilgim olmadığı için dlna ethernet port falan filan ne yapmam lazım ve laptopla hdmi ile bağlanarak güncelleme yapabilir miyim. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• güncel!
  • bu soru beni aşar :)
  • yapma hocam ben kolay sorular zannetmiştim halbuki :)
  • up! dh nerdesiniz ya yok mu bilen biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-057589E0D -- 19 Ocak 2013; 21:05:41 >
  • ümidi kestim artık bu sorudan yok herhalde bir Allahın kulu cevaplayacak
  • Kendin ayar oluştur yeni biz nerden bilelim senin tv yi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin benim diye birşey mi var gözü yormayan ve netliği bozmayacak ayarları söyleyeceksin biliyosan bilmiyorsan da artislik yapma bana düzgünce yardım istiyoruz şurada
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.