Şimdi Ara

1-2 maç haricinde turnuva çok sıkıcı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 istisna haricinde sürekli bi tecavüz olayı var . Bi takım diğerini öyle ezerek yeniyor ki insanlık suçu anasını satayım hiç çekişmeli değil 0 rekabet umarım ilerledikçe daha iyi olur . Dün gece twitch yayınını izleyen 55.000 kişi vardı bu gece en son dikkat ettiğimde 19.000 lere kadar düştü rekabet heyecan 0 . Çekik gözlülerin dini imanı lol olmuş adamlar geleni gideni eziyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• skt-fnc dışında çekişmeli maç göremedim bende çekikler önüne geleni harcıyor matmazel
  • 200-220bin kişinin altına düşmedi riot games official kanalında. 'sıkıcı' geliyorsa izlemeyin.
  • ayrıyetten sürekli aynı şampiyonlar.Bir zac alın anasını satayım her maç seju reksai gragas
  • skt-fnc maçı heyecanlıydı bir onu da bug yüzünden fnatic kaybetti
  • Tank metası sıkıcı sorun burda.

• söny kullanıcısına yanıt
    Dediğine tamamen katılıyorum buna bir çözüm bulmaları gerek bence..ninja gangı die bir şey kalmadı artık adamlar göz göre göre geliyor nerdeyse bir de mid lanenin ünlü oyun yapan ciddi oyuncularından oyun bekliyosun adam bjerksen yani cho gath alıo yok ne bilim faker lulu alıyor diğerleri zaten tank adc bile tank urgot gibi ondan sonrada tf olsun da biraz heyecan olsun die dua ediyosun ve sıkılıncada youtubeden eski maçlara bakıyosun bunu şu anli mourinhonun futbol stiline benzetiyorum bana turnuvasa kim ne derse desin en çok zevk veren takım ahq adamlar hem harbi oynuyor hemde zevk veriyorlar oynarken

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

skt-fnc maçı heyecanlıydı bir onu da bug yüzünden fnatic kaybetti

Spectator modunda izlerken vision bug o. Oyun oynanırken herhangi bir bug yok, Riot açıklama yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumurtanınfaydaları

Dediğine tamamen katılıyorum buna bir çözüm bulmaları gerek bence..ninja gangı die bir şey kalmadı artık adamlar göz göre göre geliyor nerdeyse bir de mid lanenin ünlü oyun yapan ciddi oyuncularından oyun bekliyosun adam bjerksen yani cho gath alıo yok ne bilim faker lulu alıyor diğerleri zaten tank adc bile tank urgot gibi ondan sonrada tf olsun da biraz heyecan olsun die dua ediyosun ve sıkılıncada youtubeden eski maçlara bakıyosun bunu şu anli mourinhonun futbol stiline benzetiyorum bana turnuvasa kim ne derse desin en çok zevk veren takım ahq adamlar hem harbi oynuyor hemde zevk veriyorlar oynarken

Faker dediğimiz adam bile lulu alıyorsa :) Onu geçtim maçı hatırlamıyorum gnar vs maokai 25-30dakika süren maç boyunca yukarda sürekli savaştılar bi gnar base attı bi maokai :)) bunu izlemenin neresi keyifli olabilirki. Bir tek maç iyidi skt-fanatic oda oyun falan yaptıklarından değil skor çoktu. Diğer maçların hepsi vasattı.Rek-sai al ilk kanı dök soloyu campla 11.dakikada ejder al 22-25dakika arası baron al oyunu bitir.Tüm maçlar böyle geçiyor umarım bu saçma meta uzun sürmez nerde o eski zedli faker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 9 Mayıs 2015; 13:01:03 >

• Cidden 18 saat "takımca" lol oynuyorlar sanırım bu koniçivalar skt ya bakın son 2 maç geride oldukkları maçları kazandılar ve karşılarında da iyi takımlar vardı. İlginç.
  • aynen durum şuan böyle ah ulan o unicorns çıkaydı da şuryaa izleseydik belki yenemezler ama adamalr izletiyordu sebebi de jung a adam shaco alıyor udyr alıyor ne güzel mide varus alıyor ap kog alıyor yani en azından farklı şeyler alıyorlar bide şuanki maçlara bak lan her oyun aynı şeyler bıktım ama bıktık yani tiksindim şu gragas maokai rumble sejudan
  • Adamlar kazanmak için oynuyorlar o yüzden sıkılmamız normal.uol gibi bir takim daha yok şu an dünya uzerinde..farkli picklerle adamlar az dahs eu lcsi kazanacaklardi..keşke fnc yerine onlar geleydi de gözümüz şenlenirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: DANAKAÇIRAN

quote:

Spectator modunda izlerken vision bug o. Oyun oynanırken herhangi bir bug yok, Riot açıklama yaptı.

no

• quote:

Orijinalden alıntı: DANAKAÇIRAN

quote:

Şuan baya saçmaladın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.