Bildirim
1.1.4'DE Yetersiz Disk Alanı problemi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ön hafızada yer kalmadığı için.
boss tool yükle ve relocate fonts yap -
quote:
Orjinalden alıntı: sabriaga
Arkadaşlar telefonumda yer olmasına rağmen Program yüklerken yetersiz disk alanı uyarısı alıyorum. Versiyonum 1.1.4. Neden bu uyarıyı alıyorum?
Sanırım telefonunuzu 1-pass yöntemi kullanan bir program ile kırmışsınız. Örneğin ZiPhone. Bu tarz programlar bu sıkıntıyı yaratabiliyor. Baseband, Firmware dosyaları büyüdükçe (ilerde) daha da sıkıntı yaratabilir, o yüzden ya 2-pass yaparak kıran programlar kullanın ya da dostumuzun bahsettiği gibi, diğer dosyaları dışarı taşıyın. -
quote:
Orjinalden alıntı: XanderJR
ön hafızada yer kalmadığı için.
boss tool yükle ve relocate fonts yap
Aynı sorun bede de var, boss tool yükleyip relocate fonts nasıl yapıcaz açıklayabilirseniz...
Ayrıca boss tool inistaller'de bulamadım biliyorsanız sources verebilirmisiniz.
ver: 1.1.4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dryman72 -- 29 Mart 2008; 21:19:47 > -
installer da source sekmesi altındaki source ları kurarsanız çıkacaktır.programı kurup açın ve relocate fonts butonuna basın bu kadar yaklaşık 80mb fln yer açmış olacaksınız -
Sorunu hallettim tamam teşekkürler. -
arkadaşlar bn bu bosstool ile bu işlemi yaptıktan sonra telefonda bazı yavaşlamalar oldu, mesela bazen uygulamalardan birine bastıktan sonra 5 sn falan sonra uygulamaya giriyor ama her zaman yapmıyor bunu arada bir yapıyor. sizce bu sorun bu işlemden mi kaynaklanıyordur yoksa başka bişey mi etkiler bunu
quote:
Orjinalden alıntı: barbee
Sanırım telefonunuzu 1-pass yöntemi kullanan bir program ile kırmışsınız. Örneğin ZiPhone. Bu tarz programlar bu sıkıntıyı yaratabiliyor. Baseband, Firmware dosyaları büyüdükçe (ilerde) daha da sıkıntı yaratabilir, o yüzden ya 2-pass yaparak kıran programlar kullanın ya da dostumuzun bahsettiği gibi, diğer dosyaları dışarı taşıyın.
ayrıca bu 2-pass yaparak kıran programlar nelerdir ve farkı nedir?? -
Evet yaptım. Teşekkür ederim. -
Fixdiscspace vardı herhalde bu sorunla ilgili direk tek bölüm olarak görmesini sağlıyordu varmı bilgisi olan -
Aman dikkat edin ben bununla uğraşırken çökerttim iphone, restore etmek zorunda kaldım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X