Şimdi Ara

1.1.3e geçip sorun yaşayan acemilerin izlemesi gereken yol (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Su kilavuzu bir okuyup uygulasan problemin kalmayacak.
  • jailbreak derken jailbreak 1.1.2 dosyasındaki jailbreak mı yoksa başka varmı kafam karıstı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: xman958

Sayin Arkadasim
    Su kilavuzu bir okuyup uygulasan problemin kalmayacak.

kardeş onu yapıorm
     1.1.3e geçip sorun yaşayan acemilerin izlemesi gereken yol

bunu aptıktan sonra error performing request sim pin required diyo ve altında yeşil renkte dismiss çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaR0NiaC -- 29 Ocak 2008; 12:52:20 >

• AT&T kartınızı takıp yapsanız
  • AT&T kartım yok iki saattir onu arıorm
  • Icinde turbosim falan yok degil mi? Sadece sim kart olmali. ATT yada Turkcell farketmez.
  • king sim var
  • Onu cikarmaniz gerek, normal bir sim kart takin. O zaman *#307# calisacaktir.
  • normal bir simkart taktım fakat yine aynı hataı veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: xman958

Onu cikarmaniz gerek, normal bir sim kart takin. O zaman *#307# calisacaktir.

NORMAL TAKTIM GENE AYNI HATAYI VERDİ........
  • Bu kadar ugrasacaginiza bor bilen arkadasa goturun halletsin. Dunden beri uzerindesiniz bunun. Bu is insanin sinirlerini altust eder.
  • sinir minir kalmadı zaten sabahladım aletin başında ne yapcam die onu yapıorm olmuo bunu apıorm olmuo şiimdi bi yere götürsem eşşek yükü para ödücem oraya şunu yapabilmenin başka yolu yokmu =??????

(biraz yokum üst konularda herşey yazıyor lütfen çözüm önerilerinizi bekliyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaR0NiaC -- 29 Ocak 2008; 13:37:23 >
  • LUTFEN YARDIM EDECEK YOKMU????
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaR0NiaC

LUTFEN YARDIM EDECEK YOKMU????

Sanirim yazilacak her seyi yazdik.
    Bundan sonrasi o telefonu elimize alip bakmak.
  • yani telefonu benim yapabilmem için at&t kartımın olması gerekiyo en son çıkan sonuç bu deilmi peki o yöntemleri yapmadan yani 1.1.1 ye düşürdüm şuan başka şekilde çıkartamazmıyım?
  • arkadaslar ben okudum ama hic bisi anlamadim simdi telefonu 1.1.1'e iTunes dan restore etmem mi gerekiyor ilk basta ?
  • bak ilk 1.1.2 restore yap sonra kapamayla home a basılı tut siyaholunca kapamadan çek lelini ekran itunes iphone u görünceyekadar home a basılı tutmaya dvam et görünce elini çek sonra 1.1.1 e restore yap ondan sonra 1.1.1 den 1.1.2 ye yükseltme rehberi ile 1.1.2 ye yükselt (AMA BUNLARI YAPABİLMEN İÇİN AT&T KATIN OLMASI LAZIM!!!!!!!!!)

bana yapılan tavsiyelerin birleştirdiinde böyle bir sonuç çıkıyor
    yani beni işime yaramıo at&t kartım olmadıı için ama inşallah sana yarar

ben biraz kurcalamaya dvm edicem yapabilmek için olmazsa gidicem kadıköye 100 kaıt bayılıp gelicem enayi gibi...
  • Sonuc ne oldu, pin kodunu kaldirip denediniz mi?
  • yok babam gelince benim sim i ona takıp kaldırıp denicem
    hem öyle deniycem hemde babamın sim i vodafone belki onda sorun yaşanmaz bir de onu deniycem olur inşallah
  • bende at&t karti vardi ama hic bir rehberde boyle birsey yazmadigi icin turkcell kartim takiliydi telefonda suan islemler hala devam ediyor insallah bi sorun olmaz...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.