Şimdi Ara

[1.1.3] E YÜKSELTME REHBERİ ##YENİ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
343
Cevap
0
Favori
19.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar sehırdısı fılan farketmez yapabılırım dıyen varsa gıttıgıdıyordan ılan acarsa 50 ytl karsılıgında telefonu gonderebılırım yardımlarınızı beklıyorum telefon orjınal halı 1.0.2 dir

Orjinalden alıntı: dhaydar

Arkadaşlar 1.1.1'den direk 1.1.3 yaptım fakat ringtone'lar çalmıyor sadece gelen çağrılarda titreşim yapıyor mesaj ringtone'lar normal çalışıyor. ne yapmam lazım acil yardım lütfen

İNSTALLER da 1.1.3 ringtone fix diye bir fix çıkarttılar onu yüklersen düzeldiğini söylediler ancak benim kendi makinamda böyle bir sorun olmadı. bu 1.1.3 ringtone fix 1.9 mb telefondaki orjinal ringtonların çalışır vaziyette olanlarından bir paket hazırlamışlar onu yüklüyorsun çözülüyor sorun.

inşallah çalışır ve sorunun hallolur eger çalışırsa bizi bilgilendirirsen seviniriz...

Türk Topraklarında racon kesilmesi gerekiyorsa o raconu TÜRK ASKERİNDEN sonra ancak AZRAİL keser. İkisinin kestiği racon da aynıdır… Varsın nereden gelsin diyen varsa sonum, buyursun gelsin ki öğrensin nedir sonum! Zannedermisin ki yattığın yerde de rahat bırakırlar seni, göğsünü siper etmiş ŞEHİTLERİM. Bilesin ki yatacak yerin yoktur benim cihanımda Sulh olmadıkça!!!

• Arkadaşlar yükseltenlerde sorunlar olduğunu gördüm ama benim kafamda bazı şeylerin netleşmesi için bir kaç sorum olacak.

ilk olarak ben 1.1.2 4.6 kingsimle unlock edilmiş makina kullanıyorum.

telefonu 1.1.3 yaptığım zaman kingsimle kullanmaya devammı edicem yoksa yeni bir sim kart mı almam gerekecek?

telefonu upgrade ederken mutlaka makinayı resetleyip 1.1.1e downgrade edip sonra direk 1.1.3 emi yükseltmek doğrudur bana bi bilgi verirseninz bende yükseltiyim su mereti :)
  • Ben telefonumu 1.1.2 den 1.1.1 ye indirmeden direkt olarak 1.1.3 e yukselttim.Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.Hersey normal gözüküyor.Telefonun 1.1.2 OTB.King sim kullanıyorum. 1.1.3 yaptıktan sonra sorunsuz birşekilde kullanmaya devam ediyorum suanda.Yeni bi kart almanıza gerek yok.Su an kullandıgınız kartı kullanmaya devam ediceksiniz.

yükseltme olayını nasıl yaptın telefonu resetledin mi yoksa direk itunesdan 1.1.3ü yükleyerek mi yaptın ?

Orjinalden alıntı: haks446

bilgi için çok teşekkürler ama biraz daha beklemeyi düşünüyorum su numara formatı ve diğer bir kaç özellik tam otursun ondan sonra bende yükselticem heralde ama çok uzun sürmez

yükseltme olayını nasıl yaptın telefonu resetledin mi yoksa direk itunesdan 1.1.3ü yükleyerek mi yaptın ?

yükseltme olayının nasıl yapılacagı bu konudaki ilk mesajda yazılıdır. daha 1.1.3 e itunes tan yükseltme durumu söz konusu değil. 1. mesajdaki şekilde yükseltilebiliyor şu an için.

Türk Topraklarında racon kesilmesi gerekiyorsa o raconu TÜRK ASKERİNDEN sonra ancak AZRAİL keser. İkisinin kestiği racon da aynıdır… Varsın nereden gelsin diyen varsa sonum, buyursun gelsin ki öğrensin nedir sonum! Zannedermisin ki yattığın yerde de rahat bırakırlar seni, göğsünü siper etmiş ŞEHİTLERİM. Bilesin ki yatacak yerin yoktur benim cihanımda Sulh olmadıkça!!!
  • ilk olarak 1.1.3 jailbreak dosyasını ındırıyorsunuz, cihazınızı bilgisayarınıza baglıyorsunuz,daha sonra cektiğiniz klasorun içindeki ibrick dosyasını calıstırıyorsunuz.5 dk lik bı ıslemden sonra 1.1.3 versıyonu cekıyorsunuz,yukluyor telefonunuza 15 gıbı bır surede. daha sonra telefonun installer bolumunden systemden 1.1.3 upgrade patchi yukluyorsunuz.hepsi bukadar.Numara formatı suanda calısıyor aynı yondem ile yanlız app sopport calısmıyor (yanı mesajlarda isim yerıne numara cıkıyor)

ayrıca emek için uğraşan arkadaşada çok teşekkür

genede 1-2 hafta beklemekte yarar war
  • ben daha 1.1.2 de numaraları görme işini beceremedim 1.1.3 yükliince nolucak allah bilir şimdi telefonu 1.1.1 e nasıl indiricem indirdikten sonra konuda anlatılan şeylerle 1.1.3 e yükselticem değilmi? birde 1.1.2 de telefon görme olayını nasıl yapıcam ?

burayı incelerseniz yardımı olur.net bir sekilde anlatan arkadaslar var. bilgisayarınıza winscp,telefonunuzada bsd subsystem ve ssh terminal kurmanız gerekiyor.daha sonra bu linkte arkadasların vermıs oldugu linkten indirdiğiniz 2 dosyayı anlatılan directoryde ki dosyalarla degıstırmenız yeterli.
  • 1.1.3 e update edince sim kartımdaki kişileri yüklememde bi sorun olucakmı 1.1.2 de çok uraştım en son "iSIM" le aktardım ondada kişilere resim vb. şeler ekliyemiyorum ve tüm kişlerim 123 sayı bölümünde gözüküodu 1.1.3 tede böle bşi olucakmı birde 123 de duran kişilerde nasıl oynama yapalbirim adam gibi olsun istiorm

teşekkürler thujonn
  • Hmm... Ben hiç bir zaman simkartıma numara kopyalamadıgım için o sorunuza cevap veremicem.Ama Zaten isim ile gerekli numaralarınızı telefonunuza almışsınız anladıgım kadarıyla.I-Tunes ilede senkronize edip yedeklemiş olmanız gerekiyor demekki.ozaman herhangibir sorun olmıcaktır.Zaten 1.1.3 e upgrade ettiğinizde telefon rehberiniz kaybolmuyor.(Benım ki kaybolmadı en an azından).Ama 1.1.3 e upgrade edeceksenız eger; installerden ssh terminal ve bsd subdystem dısında yukledıgınız programları silmeyi unutmayın (iworld dahil) 1.1.3 e upgrade edince onları silmek zor oluyormus. Rica ederim bu arada,elimden geldiği kadar bilgimi paylasmaya calısıyorum :)
    "iSIM" le kişilerim 123 sayı bölümüne geçtii içinmidir nedendir outlook a senkronize edemiorm inşallah kaybolmaz kişiler 1.1.3 e geçirince aleti ama garatiye almak istiorm bi çözümü oykmudur şu işin en olmadı elimle tek tek geçiricem öle senkronize edip 1.1.3 e update edicem
    bu kişi contacts bölümünde "T" bölümüne gidiyor berent ekleseydim "B" ye gidecekti
    ama benim eklediğim herkez sayı bölümüne gidiyor yani eklediğin kişlinin adı yerine bir sayı yazarsan "8" mesela bu 123 sayı bölümüne gidiyor
    ama bende "iSIM" le aktardığım herkez 123 sayı bölümüne gitti sornadan ewklediğim bir kişi çok doğal olarak baş harfi olan gruba gdiyor bu yani olay
  • yok hiçbirşey eklenmemiş bi taraflarına sadece sonradan iphonedan yüklediim kkişlerle bunlar arasıda bi fark daha var bunların rengi daha soluk iphonedan yüklediim kişiler kopkoyu siyah bunlar ince ve griye yazın ve hepsi 123 sayı bölmünde duruo

Orjinalden alıntı: tracerooter

quote:

Orjinalden alıntı: dhaydar

Arkadaşlar 1.1.1'den direk 1.1.3 yaptım fakat ringtone'lar çalmıyor sadece gelen çağrılarda titreşim yapıyor mesaj ringtone'lar normal çalışıyor. ne yapmam lazım acil yardım lütfen

İNSTALLER da 1.1.3 ringtone fix diye bir fix çıkarttılar onu yüklersen düzeldiğini söylediler ancak benim kendi makinamda böyle bir sorun olmadı. bu 1.1.3 ringtone fix 1.9 mb telefondaki orjinal ringtonların çalışır vaziyette olanlarından bir paket hazırlamışlar onu yüklüyorsun çözülüyor sorun.

inşallah çalışır ve sorunun hallolur eger çalışırsa bizi bilgilendirirsen seviniriz...

daha öncede belirttiğim gibi yok installerde bulamadım gerçi şu an installer'e baktığımda güncel liste gözükmüyor ne yaptımsa source'lar 1.1.1 deki gibi, installeri nasıl güncellerim ? refresh yapıyorum ama sonuç aynı yeni birşey gelmiyor sanki. lütfen acil yardım !

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.