Şimdi Ara

1.1.2 turbosimsiz çalışabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iphone umu jailbreak yaptım ve kullanıyorum.sorum şu:1.12 yakın zamanda turbosimsiz çalışabilir mi?yani turbosim alma aşamasındayım ama bunun 1.1.1 lerdeki gibi yazılımsal bir çözümü olma ihtimali varsa bekleyeceğim.cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.saygılarımla....

• hw unlock ile mümkün, yani cihazın içi açılıp cihaz üzerinde bir kısadevre yapılması ile..
  • 1.1.2 için software unlock (yani cihazın içini açmadan yazılım sayesinde her şebeke ile çalışması) için çalışmaların sürdüğünü biliyoruz. Fakat bu yakın bir gelecekte yayımlanacak gibi görünmüyor. iPhone konusunda bu tarz çalışmaları yapan insanların sitesinde de belirtilene göre şu aralar en geçerli çözüm H/W (hardware) unlock işlemi. Bunun için de telefonun içini açmanız gerekiyor ki, bunu yaparken arka metal kapağa zarar vermeniz çok büyük bir ihtimal. Hacktint0sh.org forumlarında arka kapağı açmak için 4 gün uğraştığını söyleyen insanlar var.

Eğer bu yönteme niyetli iseniz, tavsiyem önce ebay.com'dan bir arka kapak siparişi verip, sonra gönül rahatlığı ile telefonu açmanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbee -- 30 Ocak 2008; 14:36:17 >
  • arkadaşım ben hw yaptırdım ve gayet güzel oldu sorunsuz çalışıyo tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbee

1.1.2 için software unlock (yani cihazın içini açmadan yazılım sayesinde her şebeke ile çalışması) için çalışmaların sürdüğünü biliyoruz. Fakat bu yakın bir gelecekte yayımlanacak gibi görünmüyor. iPhone konusunda bu tarz çalışmaları yapan insanların sitesinde de belirtilene göre şu aralar en geçerli çözüm H/W (hardware) unlock işlemi. Bunun için de telefonun içini açmanız gerekiyor ki, bunu yaparken arka metal kapağa zarar vermeniz çok büyük bir ihtimal. Hacktint0sh.org forumlarında arka kapağı açmak için 4 gün uğraştığını söyleyen insanlar var.

Eğer bu yönteme niyetli iseniz, tavsiyem önce ebay.com'dan bir arka kapak siparişi verip, sonra gönül rahatlığı ile telefonu açmanız.

vallahi arka kapak sipariş verince olay tamam gibi olmuş.asıl iş ondan sonra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1+1 mi? 2+1 mi?
    15 yıl önce açıldı
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.