Turkcelestirme isleminden sonra settings'e bastiktan sonra bos bir ekran geliyor sonra yeniden ana menuye donuyor. Yani settings acilmiyor. Bunu nasil cozebiliriz bilen var midir?
Tesekkurler
dosyaları tekrar atmayı deneyin. yanlıs yere atmıs olabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: Emirism
dosyaları tekrar atmayı deneyin. yanlıs yere atmıs olabilirsiniz.
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim Emirism :)
Rica ederim, benim ürünüm ilgilenicem tabi :)
quote:
Rica ederim, benim ürünüm ilgilenicem tabi :)
evet haklısın yapıp kaçmak olmaz değilmi sende çok ilgili bir üreticisin. Paylaşım öncesi ve Paylaşım sonrası destek TAM :)
her zaman :))
quote:
Orjinalden alıntı: prot dostum yazdıklarını çok ıyı okudum yalnız bu dosyayı daha once ındırmıstım ancak yanlıslıkla 1.1.1 ındırmısım onu 1.1.2 dıye hatırladıgım ıcın bu hataya dustum. neyse artık olan oldu, sımdı ne yapmam lazım, bır yol gosterebılır mısın?
ibrickr_v0.91'içalıştırdım telefonum eski haline geldi, bu problem neden kaynaklandı, 1.1.2'ye nasıl yükselticem arkadaşlar?
quote:
Orjinalden alıntı: prot
quote:
Orjinalden alıntı: prot dostum yazdıklarını çok ıyı okudum yalnız bu dosyayı daha once ındırmıstım ancak yanlıslıkla 1.1.1 ındırmısım onu 1.1.2 dıye hatırladıgım ıcın bu hataya dustum. neyse artık olan oldu, sımdı ne yapmam lazım, bır yol gosterebılır mısın?
ibrickr_v0.91'içalıştırdım telefonum eski haline geldi, bu problem neden kaynaklandı, 1.1.2'ye nasıl yükselticem arkadaşlar?
Su anda tel normal calisiyorsa yani konusma yapabiliyorsan ve diger fonksiyonlarinda bir sikinti yoksa 1. Asamadan baslayarak 1.1.2 ye yukseltme isine devam edebilirsin. Ancak telin modem versiyonunu ve tel versiyonunu kontrol et tabiki.....Hersey normalse nasil ilk hata yaptigin denemede nereden basladiysan oradan basla ve DIKKKKKKKATLI OL!!!!!!!!!!!
Telefonum v1.1.1, modem frimware 04.01.13_G ve normal çalışır durumda. Sorunsuz "OktoPrep" yükledim. Ancak "iPhone1,1_1.1.2_3B48b_Restore.ipsw" yüklerken "The iPhone "iPhone" could not be updated. There is not enough memory available" diye bir hata mesajı veriyor. 2-3 kere denedim her seferinde hata veriyor ve telefon kıtlenıyor bende her seferınde "ibrickr" ile telefonu geri getiriyorum. Sorun ne olabilir acaba?
çetinavcı hocam tracerooter hocamla şu işe bir el atın lütfen bizde 1.0.2 den 1.1.2 ye geçelim lütfen bi yardım...
kardeş korkmana gerek yok bendede aynısınıd edı itunes verıyonunu yukselt sorun cozuluyor çok korkmuştum bende ilk başta :)
quote:
Telefonum v1.1.1, modem frimware 04.01.13_G ve normal çalışır durumda. Sorunsuz "OktoPrep" yükledim. Ancak "iPhone1,1_1.1.2_3B48b_Restore.ipsw" yüklerken "The iPhone "iPhone" could not be updated. There is not enough memory available" diye bir hata mesajı veriyor. 2-3 kere denedim her seferinde hata veriyor ve telefon kıtlenıyor bende her seferınde "ibrickr" ile telefonu geri getiriyorum. Sorun ne olabilir acaba?
ya arkadaşlar 1.1.2-jailbreak dosyası içindeki windows.bat dosyasını açamıyorum javanın en son versiyonunu indirmeme rağmen.. korktuğum başıma geldi sorunsuz 1.1.1 kullanırken başımıza dert açtık şimdi.. windows.bat a tıklıyorum açılır gibi oluyo ama açılmıyo. nası olcak?? acil yardım ederseniz sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: denizwaterpolo5
ya arkadaşlar 1.1.2-jailbreak dosyası içindeki windows.bat dosyasını açamıyorum javanın en son versiyonunu indirmeme rağmen.. korktuğum başıma geldi sorunsuz 1.1.1 kullanırken başımıza dert açtık şimdi.. windows.bat a tıklıyorum açılır gibi oluyo ama açılmıyo. nası olcak?? acil yardım ederseniz sevinirim.
windows.bat dosyasının yerine jailbreak.jar dosyasını açmaya çalış javayının son versiyonunu yüklediğine emin olmalısın ve ayrıca bilgisayarını kapatıp aç sorun düzelmelidir...
quote:
Orjinalden alıntı: tracerooter
quote:
windows.bat dosyasının yerine jailbreak.jar dosyasını açmaya çalış javayının son versiyonunu yüklediğine emin olmalısın ve ayrıca bilgisayarını kapatıp aç sorun düzelmelidir...
java en son versiyon yükledim. bilgisayarı kapayıp açtım. windows.bat a tıklayınca yine bişi açılmadı. sonra jailbreak.jar a tıkladım. sizin resmini koyduğunuz sayfa açıldı önce sevindim oh be tamam dedim. sizin resimde install ssh tikliydi onu işaretledim. jailbreak! e bastım. "cannot connect to your device: please plug your ipod/iphone into your computer. if you're still having trouble, restart the computer, reconnect the device and try again." uyarısı geldi. error verdi daha doğrusu. ama telim bilgisayara bağlı aslında. itunes da telim görünüo ama doğru sim kart takın falan yazıo. acaba at&t kartı olmadan teli görmüyomu bilgisayar? bide jailbreak.jar da jailbreak! in yanında boot from recovery var ona tıklamak gerekiyomu?
quote:
Orjinalden alıntı: enginguzelsoy
kardeş korkmana gerek yok bendede aynısınıd edı itunes verıyonunu yukselt sorun cozuluyor çok korkmuştum bende ilk başta :)
quote:
evet benimde aklıma o gelmişti nitekim itunes'un versiyonunu yukseltince problem kalmadı AMA ben rahat durmuyorum ki şimdiki başka ve daha büyük bir sorun; anysim 1.2u yüklenirken sarjım bitti ve telefonum açılırken elma simgesinde kalıyor, sanırım ibrickr ile bağlanıp sistem dosyalarından anysim'e ait dosyaları silmem gerekiyor, eğer doğru düşünüyor isem hangi dosyaları silmem gerekiyor, başka bir yöntem önerir misiniz???? hayırlıysa 1.1.2'ye yükseltseydim de bir daha başınızı ağırtmasam...
quote:
quote:
quote:
java en son versiyon yükledim. bilgisayarı kapayıp açtım. windows.bat a tıklayınca yine bişi açılmadı. sonra jailbreak.jar a tıkladım. sizin resmini koyduğunuz sayfa açıldı önce sevindim oh be tamam dedim. sizin resimde install ssh tikliydi onu işaretledim. jailbreak! e bastım. "cannot connect to your device: please plug your ipod/iphone into your computer. if you're still having trouble, restart the computer, reconnect the device and try again." uyarısı geldi. error verdi daha doğrusu. ama telim bilgisayara bağlı aslında. itunes da telim görünüo ama doğru sim kart takın falan yazıo. acaba at&t kartı olmadan teli görmüyomu bilgisayar? bide jailbreak.jar da jailbreak! in yanında boot from recovery var ona tıklamak gerekiyomu?
zannedersem ingilizce biliyorsun bu şekilde dediğini yaparsan sorun çözülebilir. yani bilgisayarını kapatıp açarsan. at&t kart olması zorunlu değil fakat kendi kartının pin kodunu da iptal et her ilhtimale karşı. ayrıca ITUNES ın son versüyonu yüklümü ? onuda bir kontrol et. 1.1.1 DEN 1.1.2 YE YÜKSELTME REHBERİNİN başında yazdıgı gib telin versiyonu 1.1.1 di değilmi?
sorun çözemezsen bana msn adresini pm at yardımcı olmaya çalılayım sana...
quote:
quote:
quote:
evet benimde aklıma o gelmişti nitekim itunes'un versiyonunu yukseltince problem kalmadı AMA ben rahat durmuyorum ki şimdiki başka ve daha büyük bir sorun; anysim 1.2u yüklenirken sarjım bitti ve telefonum açılırken elma simgesinde kalıyor, sanırım ibrickr ile bağlanıp sistem dosyalarından anysim'e ait dosyaları silmem gerekiyor, eğer doğru düşünüyor isem hangi dosyaları silmem gerekiyor, başka bir yöntem önerir misiniz???? hayırlıysa 1.1.2'ye yükseltseydim de bir daha başınızı ağırtmasam...
sen anysim i yükleme aşamasına geldiğin için jailbreak işlemini yapmış olman lazım. ANYSİM i download ederken mi şarjın bitti yoksa anysim i yükledikten sonra telfonunun kırma işlemindeyken mi şarjın bitti? eger yüklenirken şarjın bittiyse bir sıkıntı olmaz. telfonun açılması gerekiyor.
quote:
quote:
quote:
quote:
sen anysim i yükleme aşamasına geldiğin için jailbreak işlemini yapmış olman lazım. ANYSİM i download ederken mi şarjın bitti yoksa anysim i yükledikten sonra telfonunun kırma işlemindeyken mi şarjın bitti? eger yüklenirken şarjın bittiyse bir sıkıntı olmaz. telfonun açılması gerekiyor.
malesef kırma işlemini yaparken bitti :(
quote:
Kısaca anlatayım. 1.0.2 den direk shift e basıp 1.1.1 dosyasını secerek restore ediyorsunuz. Daha sonra 1.1.1 i jaibreak edip oktoprep i yükleyip 1.1.2 ye update ediyorsunuz. Sonra 1.1.2 yi jailbreak edip, hacktheiphone.com/1.xml den anysim1.2u yu yuklüyorsunuz. Ardından telefonu kpatıp acıp, ucak moduna alıp, auto lock u never a getirip anysim i calıstırıyorsunuz ve telefonunuz unlocked 1.1.2 oluyor :)
incorrect sim ınsert an unlocked and vailed sim to activite iphone yazısı çıkıyor lütfen yardım ne yapayım şimdi... simde pin kod yok ve yoktu att simimde yok...
arkadaşlar yokmu 1.1.1 den 1.1.2 ye geçenler? bana gelen hata sizede gelmedimi? ne yapcam kafayı yicem artık yaa.. oktoprep 1.1.2 ye update filan herşeyi düzgün yaptım. itunes java filan hepsi son sürüm. ama 1.1.2 jailbreak i bi türlü yapamadım. hep iphone u görmüyor. bilgisayara bağla diyor. emergency call halinde beklio şuan iphone um. mis gibi 1.1.1 kullanırken ne diye 1.1.2 ye geçerimki aklıma yaa... iphone umu çok acil hayata geçirmek istiorum yardım edin lütfen. olmadı 1.1.1 e geri düşürürüm yani farketmez onu bilen varsa o da olur.. teşekkürler iyi akşamlar..