Şimdi Ara

1.000 tl ye kadar en iyi telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s4 mini var bende ama dışı çok eskidi onu anneme vericegim kendime yeni telefon alıcagım bütçem 1.000 tl bana s4 miniyi aratmıcak tasarımı güzel ne önerirsiniz?

• Biraz üstüne çıkabilirsen.ZENFONE 2
  • sony c4
  • Lg g2 alabilirsin. Hos telefon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnıztosba

Lg g2 alabilirsin. Hos telefon

hocam 1.000tl altına 32gb bulabilirmiyim yoksa 16gb da iyi midir?
  • Yani paran varsa 32 gb al sonradan sıkıntı cikarmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: PHOBOS19

Biraz üstüne çıkabilirsen.ZENFONE 2

100 tl daha bulabilirim hocam zenfone 2 hoşuma gitti 4gb ram falan ama büyüklügü nasıl zenfone 6 gibiyse pek işe yaramaz zenfone 5 e göre büyüklügü nasıl
  • Yeni çıkan telefonları pek bilmem.
    Ama 1099 TL ye LG G2 32 GB alabilirsin vatandan.Bence bu paraya güzel bir telefon.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-802-g2-32gb-akilli-telefonu-beyaz.html
  • Tam 2sinin ortası hocam 5.5 inç ben zenfone 5 kullanıyorum normal geliyo o kadar büyük degil ama arkadaşımda 6 var fazla büyük.

Zenfone 2 5.5 inç. o kadar büyük ve kaba degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENİZELİ

Yeni çıkan telefonları pek bilmem.
    Ama 1099 TL ye LG G2 32 GB alabilirsin vatandan.Bence bu paraya güzel bir telefon.

tasarımı pek hoşuma gitmedi hocam lg nin düz telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

quote:

Genelde tasarım olarak beğenilen bir telefon.
    Çift tıkla düğmeye gerek duymadan ekranı açıp kapamakta ayrı güzel.
    Tabi karar sizin.

• quote:

quote:

quote:

Genelde tasarım olarak beğenilen bir telefon.
    Çift tıkla düğmeye gerek duymadan ekranı açıp kapamakta ayrı güzel.
    Tabi karar sizin.

çok düz geldi hocam birde 2 renk seçenegi var öbür telefonum beyazdı beyaz istemiyorum siyahta hoşuma gitmiyo tasarım renk konusunda biraz seçiciyim

• yeni çıkmış olan meizu m2note veya çok farkı olmayan m1note, 1000 liraya bi şekilde bulabileceğiniz zenfone 2, sony C4 sağlam tel., g2 iyi ama çok kaliteli değil, Türkiye de temsilciliği olmasa da xiaomi nin 800-1000 arası telleri çok iyi, performans ürünü olmasa da belki samsung isterim derseniz e5 veya a3, eski ama iyi sony Xperia Z, bulursanız ucuzlarsa lenovo vibe x2, lumia 920 (en sorunsuz wp lerden) , su geçirmez özellikleri de fena değil sony m2 aqua, tipi fena olmayan ozellik konusunda orta olsa da Htc desire 620, büyük bişey istiyorum derseniz lumia 1320, lg öner derseniz g3 beat belki? veya L90 yine belki ama lg alt segment hiç önermek istemem, daha da düşük isterseniz zenfone 5(çok da düşük değil), belki düşük lumia 625, yine belki core prime samsung, yine ucuz fena değil motorola moto G, yine büyük ekranlı orta derecede samsung grand neo, huawei unuttum ascend g7 veya daha ucuz G610, G730, ucuz sony isterseniz E4, General mobile çok önermiyorum ama belki 4G, Daha varsa da aklıma gelmiyor arasindan özelliklerine göre sıralayip seçim yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pomphacı -- 24 Ağustos 2015; 13:31:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pomphacı

yeni çıkmış olan meizu m2note veya çok farkı olmayan m1note, 1000 liraya bi şekilde bulabileceğiniz zenfone 2, sony C4 sağlam tel., g2 iyi ama çok kaliteli değil, Türkiye de temsilciliği olmasa da xiaomi nin 800-1000 arası telleri çok iyi, performans ürünü olmasa da belki samsung isterim derseniz e5 veya a3, eski ama iyi sony Xperia Z, bulursanız ucuzlarsa lenovo vibe x2, lumia 920 (en sorunsuz wp lerden) , su geçirmez özellikleri de fena değil sony m2 aqua, tipi fena olmayan ozellik konusunda orta olsa da Htc desire 620, büyük bişey istiyorum derseniz lumia 1320, lg öner derseniz g3 beat belki? veya L90 yine belki ama lg alt segment hiç önermek istemem, daha da düşük isterseniz zenfone 5(çok da düşük değil), belki düşük lumia 625, yine belki core prime samsung, yine ucuz fena değil motorola moto G, yine büyük ekranlı orta derecede samsung grand neo, huawei unuttum ascend g7 veya daha ucuz G610, G730, ucuz sony isterseniz E4, General mobile çok önermiyorum ama belki 4G, Daha varsa da aklıma gelmiyor arasindan özelliklerine göre sıralayip seçim yapabilirsiniz.

zenfone 2 baya hoşuma gitti hocam sanırım biraz daha para koyup onu alıcam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pomphacı

yeni çıkmış olan meizu m2note veya çok farkı olmayan m1note, 1000 liraya bi şekilde bulabileceğiniz zenfone 2, sony C4 sağlam tel., g2 iyi ama çok kaliteli değil, Türkiye de temsilciliği olmasa da xiaomi nin 800-1000 arası telleri çok iyi, performans ürünü olmasa da belki samsung isterim derseniz e5 veya a3, eski ama iyi sony Xperia Z, bulursanız ucuzlarsa lenovo vibe x2, lumia 920 (en sorunsuz wp lerden) , su geçirmez özellikleri de fena değil sony m2 aqua, tipi fena olmayan ozellik konusunda orta olsa da Htc desire 620, büyük bişey istiyorum derseniz lumia 1320, lg öner derseniz g3 beat belki? veya L90 yine belki ama lg alt segment hiç önermek istemem, daha da düşük isterseniz zenfone 5(çok da düşük değil), belki düşük lumia 625, yine belki core prime samsung, yine ucuz fena değil motorola moto G, yine büyük ekranlı orta derecede samsung grand neo, huawei unuttum ascend g7 veya daha ucuz G610, G730, ucuz sony isterseniz E4, General mobile çok önermiyorum ama belki 4G, Daha varsa da aklıma gelmiyor arasindan özelliklerine göre sıralayip seçim yapabilirsiniz.

zenfone 2 baya hoşuma gitti hocam sanırım biraz daha para koyup onu alıcam

zenfone 2 nin arkasindayim performans olarak. eğer daha canlı ekran istersen meizu m1 veya m2 note öneririm. Çünkü zenfone larda 16gb larda ekran soluk gibi çok canlı değil. Windows istersen de yine lumia 920 yi tercih ederim

• Zenfone 2 . =)
  • Samsung E7 ve J7 var, bunlara da bak bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 den daha ustun donanimlisi ve o kadar iyi bataryalisi 1000e yok baska,g2de elinizdeki cihazdan sonra ilac gibi gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.