Şimdi Ara

1.0 ecotsi manuel ilk calistirmadaki ses videolu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bat-Man

Hocam aynısı 1.2 tsi rapid sahibi arkadısımın basına geldi. Servise sorduk Zincir kayıs sensörü mü ne arızalıymıs zincir gergisini ayarlayamıyormus zincir atlatıp ses yapıyormus. Kronik falan dediler hatta. Youtube da videolarda mevcut
    Araba isindiktan sonra onda da ses kesiliyor muydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OXMOXTOX O kullanıcısına yanıt
    Araç çalıştıktan 10 sn sonra ses gidiyor. Yeni hatırladım abisinin benzinli lagunasında da olmusdu sanırım o zincirli değildi fakat sorun aynıydı. Yakın zamanda gösterin derim. İyi akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Bat-Man

Araç çalıştıktan 10 sn sonra ses gidiyor. Yeni hatırladım abisinin benzinli lagunasında da olmusdu sanırım o zincirli değildi fakat sorun aynıydı. Yakın zamanda gösterin derim. İyi akşamlar
    Anladim hocam. Benim durum ilk calistirma sirasinda rolanti yuksekken surekli aliyorum bu sesi. Rolanti dustu mu ses kesiliyor yani benimkisi 1 dakikalik bir ses. Bu hafta ici servise ugramayi dusunuyorum. Iyi aksamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OXMOXTOX -- 21 Eylül 2020; 23:6:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

Bi daha dizel motora "abi çok sesli çalışıyor traktör gibi" diyenin ağzına kürekle vuracam, al sana çok övülen benzinli motor sesi, maşallah çıt çıkmıyor
    3 silindirli motorların sesi fazla ama sesi traktör gibi değil en azından.
  • Aracın sesi tamamen normal hocam. Hatta iddia ediyorum; sıcakken aracı 5dk yakın mesafeden dinle kulağına garip sesler gelecek.

• 1.2 tsi dan sonra 1.0 ecotsi motora geçtim. 1.2 tsi da ilk çalıştırmadan sonra rolantinin düşmesi en fazla 20 sn sürüyor. 1.0 ecotsi aracımda ise 40sn leri buluyor. Rolanti düşene kadarda epey sesli çalışıyor videodaki gibi. Düşüncede epey bir titreşim oluyor.
    1.2 tsi motoru daha çok beğeniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: escanor_

Aracın sesi tamamen normal hocam. Hatta iddia ediyorum; sıcakken aracı 5dk yakın mesafeden dinle kulağına garip sesler gelecek.
    Evet o garip sesleri biliyorum. Hatta yanda duvar varsa gaza yuklendigim zaman gici gici ve metal surtmesi gibi sesler aliyorum. Ben bu seslere asinayim cunku daha once 3 sene 40000 km 1.4 tdi pd 3 silindir kullandim. Acikcasi kulagik cok keskin bu motorlari cok iyi taniyorum.

• Arkadaslar ayni sesi eger arkadasimin aracinda da duysaydim konuyu hic acmayacaktim. Hak verirsiniz ki benim arabamda ses var onda yok enteresanima gitti acikcasi.

• 3 Silindir titreşimi + ilk çalışmada motor ısınması için yüksek rölanti. Normal gibi duruyor.
  • iticiler zarar gormus olabilir. ilk calistirmadaki seslerin cogu itici cikiyor gun sonu. duzgun bi vw ozel servisine gitmekte yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

iticiler zarar gormus olabilir. ilk calistirmadaki seslerin cogu itici cikiyor gun sonu. duzgun bi vw ozel servisine gitmekte yarar var.
    Subaplardan mi bahsediyoruz hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

Subaplardan mi bahsediyoruz hocam?

Alıntıları Göster
    subap iticileri evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

subap iticileri evet

Alıntıları Göster
    Tamam tesekkurler hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.