merhaba; tum iphonela ilgili sayfalari gezdim ama walla ne yalan solıyım tek kelıme bile anlamadım yok jailbrakden kır zora zipphope a gec falan filan yalwarıorm bırısı bana bunu kelıme kelıme tane tane anlatsın nasıl yapılır ne edılırr....bakın arkadaslar bn iphone umu zaten unlock bı sekılde aldım ve surunu 1.0.2 halada aynı yazılımı kullanıyorum ama satın aldıgım adam saolsun kırma ıslemını yaptı hıcbısey bılmıorm nasıl yaptı hangı programla yaptı ne gerekır falan bılgım yok...sizden ricam bana bı anlatırmısınız ama mumkunse en sade seklıyle cunku o dedıgınız jailbreak olaylarını falan hıc bılmıormm nerden bulcam nasıl yapcam onu bılgısayaramı ındırcemmm lutfen bana bu konuda yardımcı olun....warsa bunu bana ''bak kardes once su siteden su programnı ındrcen sora onu kurup caıstırcan sora...'' bu sekılde anlatabılcek bırı allah ondan razı olsunnn... yardımlarınızı en kısa surede beklıyorum ve yardım eden veya etmeye calısan herkese sımdıden cook tesekkurlerrr
yahu 1 topik ac yeter ayni topic ayni isim 2 tane var 2sinide sen acdin 1 i yetmedimi?