Şimdi Ara

0xc000000e Kodlu Boot Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • P4 islemcili 10 senelik bilgisayarima flash bellekten win7 kurmak icin usb den boot etmeye calisiyorum ama basliktaki hatayi aliyorum. Halbuki ayni flash bellek yeni makinalari boot edebiliyor. Eski makinanin bios ayarlarinda flash bellegi gorebiliyorum siralama falan hersey tamam ama maalesef boot sorunu yasiyorum.

Ne yapmami onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha once win 7 kurulumuydu sistem kaldırmıyor olabilir win 7
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

Daha once win 7 kurulumuydu sistem kaldırmıyor olabilir win 7

Hocam bi kere harddiskten win7 kurma yontemiyle kurmustum bu makinaya ve sorunsuz calisiyordu.

Acaba diyorim bios guncellemesi mi yapsam diyorum ama bios da flash bellek gozuktug icin gerek duymuyorum.

Zaten bi kere anakarti yakmistim, aynisindan bulana kadar canim cikti. O yuzden bios kalsin simdilik

• Şimdi birde birşey farkettim. Boot edebilir flash bellek hazırlıyorum dosya sistemine baktım ntfs. Fat32 ile biçimlendirip tekrar boot edebilir hale getirirken kullandıgım program ntfs biçimine dönüştürüyor. Bir sekilde fat32 ile deneyebilsem sanırım olucak.
  • Hocam 8 yıllık pc ye kurdum sorunsuz çalışıyor dell inspiron 6000 1.86 512 ramdi 2 gb yapmıştım.80 gb hdd.
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Anakart Asus mu? Asuslarda o tarz sıkıntılar çok sık oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Anakart Asus mu? Asuslarda o tarz sıkıntılar çok sık oluyor.

Anakart intel. Bi sekilde fat32 yapip denedim ayni hatayi verdi.

Ben de eski usül hdd den win7 kurdum. Pek bilinmez ama en pratik yoldur. Hdd de kalinti birakir diye sicak bakmiyordum ama detayli inceleme yaptim ve kalinti falan yokmus :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bios boot sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.