Şimdi Ara

07 uç ile 05 uç arasındaki fark (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
10.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SkyCaptain18

quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Kardeşim sorun sende neden ben 0.5mm ucu kırmıyorum asla kırılmaz ne kadar çıkartacağını ucun kalemden bileceksin ve kalemin kaliteli olacak bakkaldan alınan kalemler tabi kırar...

Az çıkartınca da çabuk bitiyor

normal çıkartınca da kırılıyor

Pensan IQ kullanıyorum bir kere bile kırılmadan uç bitene kadar kullanıyorum bir ucu tabi çok test çözünce günde 2 uç kullanıyorum kırmadan ama ben yıllardır 0.5mm uç kullanırım alıştı elim ayarında çıkartmasını hemde hemen bitmez öyle birazda bastırırım aslında..

ben sürüler için söylemiştim

• yazı yazarken 0,7 güzel oluyor cunku yumusak ve yaygın ama matematik çözerken biraz zorluyor 0,7
  • 6 yıl 0,7 kullandıktan sonra kalemi evde unuttuğumdan yol üzerinden bir 0,5 kalem aldım.Yazım hiç bu kadar güzel olmamıştı.

O zamandan beri 0,5 kullanırım.
  • Uçlu kalem kullanmayı sevmem. Kurşun kalem kullanırım hep.
  • 0.7 ile mat testi çözemiyorum 2işlemde doluveriyor sorunun altı 0.5 lede kodlama kağıdı zor doluyor :D ama yinede 0,5 :d
  • 0,5 uç pek kullanmam bügün kulanmaya kalktım kaleme koyana kadar 4 parçaya ayırdım fukarayı :D Bunlar ince işler bize göre değil . Sert adamız :D
  • uç kırma kalem kalitesine birde stres seviyenize bağlı, ne kadar sert yazıyorsanız etkiliyor tabi, ama büyük ihtimalle kalemden kaynaklanır problem, ucu iyi kavrayan rahat yazan bir kalem alırsanız elbetteki uç kolay kolay kırılmayacaktır.
  • Mühendisler 0.5 uç kullanırlar, teknik resimde de eskizler 0.5 uçla yapılır. Bunlar da yan bilgi olsun.
  • Cimrilerin çoğu, 0.5 kullanıyordu.

Ben daha hiç sınıfta - 0.5 ucu olan var mı ? - diye bağıran duymadım, ama 0.7 uç alınca, aynı gün bitiyor arkadaşlar yüzünden. Eğer cimriysen, 0.5 al, kimse istemiyor
  • 0.3 kullandıktan sonra birde 0.5i dene o bile kalın geliyor
  • bilinmeyen sorudan sonra bikaç kişinin kafasını karıştırayım birinin yarıçapı diğerinden 0.1 mm daha büyüktür
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Kardeşim sorun sende neden ben 0.5mm ucu kırmıyorum asla kırılmaz ne kadar çıkartacağını ucun kalemden bileceksin ve kalemin kaliteli olacak bakkaldan alınan kalemler tabi kırar...

Az çıkartınca da çabuk bitiyor

normal çıkartınca da kırılıyor

Pensan IQ kullanıyorum bir kere bile kırılmadan uç bitene kadar kullanıyorum bir ucu tabi çok test çözünce günde 2 uç kullanıyorum kırmadan ama ben yıllardır 0.5mm uç kullanırım alıştı elim ayarında çıkartmasını hemde hemen bitmez öyle birazda bastırırım aslında..

allah vergisi

• deneme amaçlı bir kere 0.5 kullanmıştım bi daha kullanmadım.0.7'ye alışınca gayet güzel yazılıyor kalın filanda değil..
  • Bence yanlış biliyorsunuz 0.7 kalem 0.5 e göre daha koyu yazar çünkü kalın old. daha iyi bastırabilirsin.
    bizim sınıfta 0.7 delikanlıların kullandığı kalemdi
    0.9 u cimriler kullanırdı 1-2 kişi o da millet uç istemesin diye
    0.5 de genelde kızlar kullanırdı.

bilmiyorum araştırmak lazım belki 0.5 kullanan erkeklerin bilinçaltında gizli feminenlik vs. olaiblir. evet burdan isviçreli bilim adamlarına sesleniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azap

Cimrilerin çoğu, 0.5 kullanıyordu.

Ben daha hiç sınıfta - 0.5 ucu olan var mı ? - diye bağıran duymadım, ama 0.7 uç alınca, aynı gün bitiyor arkadaşlar yüzünden. Eğer cimriysen, 0.5 al, kimse istemiyor

bende 0.7 ucu alıp 0.5 kutusuna koyuyorum istiyen olursa kutusunu gosteriyoruz bidaha istemiyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: compitir

Bence yanlış biliyorsunuz 0.7 kalem 0.5 e göre daha koyu yazar çünkü kalın old. daha iyi bastırabilirsin.
    bizim sınıfta 0.7 delikanlıların kullandığı kalemdi
    0.9 u cimriler kullanırdı 1-2 kişi o da millet uç istemesin diye
    0.5 de genelde kızlar kullanırdı.

bilmiyorum araştırmak lazım belki 0.5 kullanan erkeklerin bilinçaltında gizli feminenlik vs. olaiblir. evet burdan isviçreli bilim adamlarına sesleniyorum

Bende sana sesleniyorum. 0.5 kullanıyorum gayette mutluyum

• -0.7 ucu olan var mı ?
    -0.5 var..
    - pff..
  • 4 yıldır gripmatic kullanıyorum 0.5 ve hiç bir sıkıntım yok mavi
  • Ilkokulda 1.0 kullanirdim

Bu arada 0.5 in 0.7 den farki yari yariya ince olmasidir. Ince oldugu icin basinc artar ve o yuzden koyu yazarsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -07 uç var mı?
    -yok benim 05
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.