Şimdi Ara

06 RYN 23 Ego Otobüsü Biçecekti Beni (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.553
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam geçmiş olsun.Böyle ucuz atlatman sevindirici.Umarım cezasını bulur o canavar.

quote:

Orijinalden alıntı: rotational intertia

06 RYN 23 Ego Otobüsü Biçecekti Beni

Ceed in vitesini söküp, 4 yazan yeriyle karşıdakinin kafaya çat diye vurursan daha etkili olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhilleus -- 24 Şubat 2011; 11:52:48 >

• Arkadaşım büyük geçmiş olsun sana ve eşine.
    Şikayetçi olmakla en iyisini yapmışsın, çünkü bu tür durumlarda, ne kadar aman başıma bela olmasın zihniyetinde olursak yarın bir gün o kadar kendimizin veya bir başkasının canı yanacak. Durumun sonucun burada bizlerle paylaşırsanız en azından ülkemizde hala hak aranabileceği ve sonuca ulaşılabileceğini görmüş oluruz. İyi günler diliyorum herkese.
  • Ankaraya sik sik gelirim.

Izmirden 580km hic yormaz ama bu ego soforleri 10 dakikada pestilimi cikariyor
  • Benim anlamadığım kimi zaman ana yollarda bulunan uzun soluklu ceplerde de inanılmaz hızlı gitmeleri. Yaklaşık 3-4 ay kadar önce paralı beyaz yolcu minibüslerinden birtanesi bu cep diye tarif ettiğim yoldan arkadan hızla bana yaklaşıyordu, hızıda oldukça yükseti. Önümdeki trafik aniden bir durdu dedim kesin biçecek bu herif beni, kaçacak yer yok.Adam o ağzına kadar dolu minibüsü kaldırıma kırmak zorunda kaldı ve kaldırıma çıktı. Kaldırımda bulunan bir yayada z kalsın çarpacaktı öküz. Yani kendi canını düşünmüyorsunda taşıdığın onca yolcuyu ve trafikteki diğer insanları düşün be adam!
    Pardon ÖKÜZ!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Hocam geçmiş olsun.Böyle ucuz atlatman sevindirici.Umarım cezasını bulur o canavar.

quote:

Orijinalden alıntı: rotational intertia

06 RYN 23 Ego Otobüsü Biçecekti Beni

Ceed in vitesini söküp, 4 yazan yeriyle karşıdakinin kafaya çat diye vurursan daha etkili olur.

+99999999

• Her önüne gelene ehliyet verirlerse böyle olur.Psiko teknik ve diğer belgeleri kursa gitmeden alabiliyorlar.Allah korumuş sizi,işin peşini bırakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bergspyder

EGO'yu çok iyi bilmem ama İETT'leri iyi bilirim.

Soluna bakmadan çıkma huyları çoktur.

Gözümüzün önünde, Mecidiyeköy ışıklarının orada, otobüsün solundaki adam kornaya basmasına rağmen otobüs şöförü görmedi ve otobüs, makyajlı Mercedes S Serisine çarptı.

Sonuç mu, adam baba mıdır nedir, araçtan iki tane takım elbiseli adam inip şöförü askıya aldılar diyebilirim.

• Ego şöförleri son zamanlarda resmen KUDURDU!
    Geçen gün nöbetçi eczane aramak için dışarı çıktım,çok acil eve ulaştırmam gereken bir ilaç vardı,akşam saat 20.30 civarı evimin önündeki durakta tam 45 dk. otobüs bekledim o soğukta.
    Neyse sonunda yolun başından otobüs göründü,oh be dedim kendi kendime,cüzdanı çıkardım biletimi hazırlamaya başlamıştım ki,baktım bu otobüs çok hızlı geliyor yani frene çok sert bassa bile durakta duramayacak kadar hızlı.
    Acaba beni görmedimi felan diye el kol felan yapmaya başladım ama o beyinsiz gözümün içine baka bakarak acayip acayip el kol hareketleri yaparak bastı gitti.
    Hizmette değil desem otobüsün servise açık olduğu belli,önündeki pano açık,içerisinde müşteriler var.
    Öyle bir sinirlendim ki yoldan geçen bir taksiyi durdurup,şöföre durumu anlattım,peşine takıldık otobüsün,tam 6-7 durak boyunca durmadı.
    Korna selektör felan adam tınlamıyor bile basmış gidiyor,gören otobüsün frenleri patlamış zanneder!
    Neyse ileride trafik sıkıştı hemen inip yanına gittim.
    -''Ne yapıyorsun sen?'' dediğimde,adamın söylediği tek şey ''Sanamı sorcaz geç kaldık basıyoz''
    Zaten ben bunu duyduktan sonra kendimi kaybettim ''in aşağı karakola gideceğiz otobüsün içindekilerde şahit olacak'' diye bağırıp çağırdım.
    Sonra yolcular ve taksici bizi ayırdılar.Yolculardan ikisinin ve taksicinin telefonunu aldım.
    Herhangi bir durumda şahitlik yaparız dediler.
    O gün zaten hastaneden hastaneye koşturmuştum ne ayakta ne bacakta derman kalmıştı,birde o akşamın soğuğunda bunun gibi hayvanlarla uğraşıyorum.
    Yarın bir avukatla görüşüp dava açmayı düşünüyorum ben belediye'ye felan şikayet etsem eminim hiç ilgilenmeyecekler bile fakat bu olayın peşini bırakmayı düşünmüyorum hiç olmazsa şöförlerinden biri ceza yeyince biraz çeki düzen verir kendine ego şöförleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 24 Şubat 2011; 18:36:08 >

• çok gecmıs olsun ucuz altatmıssınız cok tehlıkelı bır yol cok sık ölumlu kazalar oluyor anknın ıcınde bole bı yol olması garıp cok sık kullandıgım bır yol oraya gelınce ınsanlar dıkkat edecegıne gaza gelıyorlar allah korusun hepımızı
  • 16) Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.