Ben hâlâ inanmıyorum böyle birşey olacağına gold fiyatını arttırmak için sallıyorlar bence zaten işçi ücreti ucuz çinde kimi kandırıyor bunlar anlamadım gitti.Ayrıca oyun hâlâ goldbotu dolu nerdekiler ban yedi acbaa merak ettim. Artık bende askdasjdasd isimli charlar kasıcam onlar ban yemiyor nasıl olsa...
Bende mesela kısmen gbot ve stalcılık yapıyorum ve apollodaki fazla goldlarımı çinlilere satıyorum, yalan söyleyecek halleri yok, çünkü adamlar o fiyatlara göre de alım yapıyor, neden bizden pahalıya gold alsınlar, az önce apolloda 7b gold sattım onlara.
Olabilir sitelere baktımda fiyatlar artmış 2 gün önce pacificte 4b gold sattım sabretseydim keşke kısmet değilmiş napalım ama benim goldbotlarım ban yemedi normal charlarımdan biri yedi burdaki olayı anlamadım ben zaten.İsimleri saçma olanlar duruyor
Acemi GM'ler işde
joymax kendi botlarıyla karısmasın diye isimleri sacma olanları banlamıyordur
bkz: sdasd dfasdf fgdhdfg sdfgsdf fghdfgh dgfhdgf asdfsfg Hepsi 100 level FF oldu biz hala sp kasıyoruz .P
Şuan malazgirtte ishadedeki goldbotlarımın yanında premiumlu botlar görüyorum sasasdasd isimli bu ne yav dress falanda alsınlar bari oha
Kaz gelecek yerden tavuk esirgemez kimse
Bu arada 55.000 gbotun gidişi ile gold fiyatlarının artması beni o kadar üzdü ki anlatamam
5 yıldır her serverda binlerce char ile gold kasan sitelerin goldu mu bitmiş ben başka bi tarafımla gülerim buna, tabiki piyasada TIFIL gold seller arkadaşların goldları azalmış olabilir, birde hiçbişey kullanmadan charımı banlamışlar diye ağlamayın lütfen *eğer gerçekten kullandıysanız.
Bugun Ban listesine baktım hiçde oyle büyük bir ban yok hergun yaklasık 300 ile 400 arası player banlanmış o kadar bu 55bin olayı biraz yalan gibi geldi...Yine bi işler dönüyor sanki...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme