Şimdi Ara

0532 353 xxxx numaralı turkcel hat satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 0532 353 xxxx numaralı turkcel hat satılık
    HATTIM ALINDIĞINDAN BERİ KULLANILMADI HİÇ KİMSE BİLMİYOR NUMARAYI BU NEDENLE SİZİ RAHATSIZ ETMEZLER. VERGİLERİ ÖDENMİŞTİR. LÜTFEN MAİL İLE ULAŞIN YADA SAHİBİNDEN.COM ÜZERİNDEN... ozantalas@live.com
    Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• quote:

Orijinalden alıntı: island1980

HATTIM ALINDIĞINDAN BERİ KULLANILMADI HİÇ KİMSE BİLMİYOR NUMARAYI BU NEDENLE SİZİ RAHATSIZ ETMEZLER. VERGİLERİ ÖDENMİŞTİR. LÜTFEN MAİL İLE ULAŞIN YADA SAHİBİNDEN.COM ÜZERİNDEN... ozantalas@live.com

X olan yerler aynı numaramı?
  • malesef değil arkadaşım sadece gizleme adına xxx koydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: island1980

malesef değil arkadaşım sadece gizleme adına xxx koydum.

Fiyat nedir
    Numaranın bir özelliği varmıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi numaraya ne tür bi özellik eklenir bilmem ama sadece 532 200 ve 300 le başlayan numaralar türkcelin ilk çıkarttığı numaralar. beyaz eşya satıcıları hatta bankalar da dahil olmak üzere bu tarz numara kullananlara daha güvenilir bkıyor. en azından yıllardır düzenli faturasını ödediğini düşünüyor. küçük bi ayrıntı ama dikkat çekicidir. xxxx koyduğum yerler bağımsız numaralar bi anlamı yok. plaka imi falan değil. ardışık sayılardanda oluşmuyor. mühim olan 300le başlaması...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.