Şimdi Ara

[05.02.2011 Yenilendi] 5800v52 Hack Modifiye / c6v20 TR 5800v52 Hack Modifiye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
16.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biroltr ustamın bukadar konusunu sahipsiz bıraktığınıda hiç görmedim ne bir mesajne açıklama telimde gelmediki servisten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

Gerçekten kusursuz bir CFW sadece biraz süse ihtiyacı var.. Diğerlerini deniyorum cankurtaran gibi hemen buna dönüyorum.. İlgi çekmemesine hayret ediyorum..

simdi bende kurucam digerleri hic bi ise yaramaz su anda java calısmıyor javayı bırak xm tusunu bile calıstıramadım bunuda bi deniyim olmazsa orj. v52 kullanıcam yapıcak bişe yok

su an yuklemis bulunmaktayım xm tusu calısıyor butun temalarda java uygulamalarıda calısıyor java gömulu degil arkadaslar bilginize kendim kurdum saolasin birol tr hem en erken sen cıkardın hemde en sorunsuzu benim icin ben msn filan kullanmam o yuzden onları denemedim su an en iyisi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judgedred -- 31 Aralık 2010; 14:25:49 >

• Msjları okuyorum ama cvp verememiştim iş yoğunluğundan Forumla ilgilenemiyorum... Ocak ayı içinde ilgilenicem değişiklik ve görsellik katarak yazılımı renkli hale getiririm şuan için çok ciddi kusurları yok diğer mod yapan arkdşlar yazılımı geliştirmiş olabilirler en sade ve ilk modlanmış hali var konuda... Değişiklik ve güncelleme yaptığımda ana konu üzerinden msjla bildiririm..

Tüm 5800 kullanıcılarına ve Donanım Forum sakinlerine iyi yıllar...
  • ustam flaşladığımda error bootin phone diyor ne yapmalıyım acaba herşeyi harfiyen yaptım
  • Sonunda yükledim eline sağlık ama uygulama yöneticisinden süit ayarla açılmıyor banka proğramları için lazım
  • BİROL TR okuyosan cvp yazlutfeeennnnnnnn

yaw anlıyamadıgım bi sebepten dolayı orj v52 hackli ve modifiyeli cfwn fotolarda ve müziklerde bildigin donma yapıyor abartmıyorum bi 15 sn ye ekran donuyor ama diger türlü on numara hızlı calısıyor bunu düzeltmek için bi calısman olabilirmi acıkcası c6 yla ugrasmaktan bıktım
  • birol dostum vaktin olduğunda biz eski cwf cileri bi sevindir c6 ya kadar senin ve f@tih abinin cwf lerini kullandık sonra f@tih abi bi c6 mod yaptı onu yükledik kaldı öyle bizde gecelim artık v52 versiyona seni bekliyoruz ona göre =)
  • aslında burdaki orj. cfw cok güzel ama iste galeride bi problem var donup kalıyor bi 15 sn tek problem oo malesef yoksa ugrasmam artik c6 yla cok kafa utuluyo yaw
  • Galeri hızlandırma mod uygulamistim hiç sorun yoktu.. Her halde tekrar bunu yüklerin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

Msjları okuyorum ama cvp verememiştim iş yoğunluğundan Forumla ilgilenemiyorum... Ocak ayı içinde ilgilenicem değişiklik ve görsellik katarak yazılımı renkli hale getiririm şuan için çok ciddi kusurları yok diğer mod yapan arkdşlar yazılımı geliştirmiş olabilirler en sade ve ilk modlanmış hali var konuda... Değişiklik ve güncelleme yaptığımda ana konu üzerinden msjla bildiririm..

Tüm 5800 kullanıcılarına ve Donanım Forum sakinlerine iyi yıllar...

hocam yeni çalışmalarınızı büyük bir merakla bekliyoruz...

artık bize ahh nerde o eski modlar dedirteceksiniz :)

saygılarımla

• biroltr işlerinden dolayı ilgilenemiyor ama ocak bitmeden bi süpriz bekliyorum ondan şöyle sağlam bi v52 yapmasını umuyorum v52 ye geçmedim hala düzgün modlanmış cfw ya f@tih abinin elinden çıkacak ya biroltr nin bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz =)
  • V60 Çıktımı beyler..
  • Çıkmadı..
  • 4x4 menu olsa, otomatik yan yatan full q klavye olsa, resimler sadece e:/image'den okunsa (ndrive ın resimleri galeride çok kötü görünüyor), biraz daha güzel efektler olsa gerçekten süper olurdu, ben de ekstra programlar, açılışta değiştirilen garip resimler, ve acayip gözüken bluetooth isimleri istemiyorum başkalarının yaptığı gibi, sade olması çok daha güzel , isteyen istediği programı temayı kurar zaten ...
  • Yazılımı C6 v20.043 versiyonuna göre yeniden güncelledim bu akşam paylaşırım bu konu içerisinden...
  • birol hoca üstad usta kardeş abi herneyse nerdesin sen yaa
    forumun senin gibi dürüst bilgili ukala olmayan insanlara ihtiyacı var
    bana yalaka diyenleri ... neyse
    hoş geldin abi
  • hoşgeldin birol usta.bende burayı bıraktın sanmıştım.
  • kardeş benm 5800ın surumu 52.0.007 bu c6 sistemini yuklesem telde bi sorun olur mu şimdiden tşkkrler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seri1618 -- 6 Şubat 2011; 16:00:56 >
  • tam aradigim yazilim v52 ram 65-70 arasi buglar giderilmis hatalar duzeltilmis bide 4*3 yapsaniz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veli56 -- 6 Şubat 2011; 16:15:02 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.