Şimdi Ara

01.03.2017 Burak Şolt ile tanışmam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DH üç teknoloji editöründen biri olan genç arkadaşımız Burak Şolt ile ünalan metro durağından kozyatağı durağına kadar sohbet ettik. Kendisini en başta metrobüsten beraber inerken tanıdım ve konuşmaya başladık. Her soruma içtenlikle ve uzun uzun cevap vermekten sıkılmadı ta ki kozyatağı metroda inene kadar. Mesut ve Erdi Abi ile ilgili sorular sordum kendilerine karşı inanılmaz saygı ve sevgisi var. Ayrıca gelen inceleme ürünlerini sordum, hepsi belli bir süre sonra iade ediliyormuş, yani kendilerine kalmıyor. Para karşılığı incelemeleri kesin bir dille reddetti ve bir markayla ilgili örnek verdi, açıkçası çok samimi buldum. Bu arada kendisi kozyatağındaki ofise gitmekteydi bu gece AMD Ryzen işlemci incelemesi için sabahlayacak. Her incelemenin özenle hazırlandığını söyledi, incelemelerdeki metin yazımının bile özenle planlandığını söyledi. Özetle 10 numara bir kardeşimiz kendisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende severim kendilerini, yazdığı haberlerde bir şey sorasanız dahi mutlaka yardım eder cevap verir.

Ancak YouTube kanalındaki tarzı sanki o değil gibi. Yani o bilgi zirvesi insan kanalında sıradan ergenler gibi gözüküyor.

• İyidir ya o, çok samimi geliyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET.04 06 11 HAKKINDA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.