Şimdi Ara

007 CASUS (keylogger) SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 007 yükledim şimdi kadıramıyorum lütfen bir yardım edin

• öncelikle programa girmek için ctrl-alt-f7 tuşlarına aynı anda basarak programın arayüzünden advanced option a bas sonra uninstall 007 spy software de hee bu arada programı silmek için programın çalışır durumda olması gerekir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anglachel100 -- 8 Ocak 2009; 5:25:20 >
  • ya bende bu programı kırdum demo olarak ama masaustune gelmedi cntr+alt+f7 ye basıyorum arayuz cıkmıyo programlardada yok ama w7 kullanıyorum tehlikeli yazılım uyarısı veriyo nasıl kaldırcam bunuya basıma bla oldu
  • bela olucak bişey yok bende yükledim demoyu işim bitti kaldırdım

ctrl+alt+f7 yapın advanced option diye bi yer var oraya girin daha sonra uninstall 007 spy software yazan yere tıklayın oldu bitti :)
  • bende o dedini yapiyorum ama bisey gelmiyo kardes onu denedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhisos

bende o dedini yapiyorum ama bisey gelmiyo kardes onu denedim

bende düzeldi bazen bazı programlar böyl silinmiyor ama korkma korkulcak bişey değil,sonuçta sen yükledin başkası yüklemedi
  • arkadaşlar acil yardım programı kurdum şifreyi ununtum kaldırmak istiyorum napıcam format atmak istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayın kardeşim Bu yazılımı kaldırmak için öncelikle internetten tekrar bu yazılımı yüklüyoruz ama virus programımız devre dışı kalması lazım yoksa yüklenmez. Ardından Yükleme işlemi bittikten sonra Karşınıza Ctrl + Alt + F7 diye bir pencere gelicektir. Tamam dedikten Sonra Ctrl + Alt + F7 Tıklıyoruz Karşımıza Casus 007 Programı açılacaktır. Ardından Programda Sol Menüden "SETTİNGS" Tıklıyoruz ardından " ADVANCED OPTİONS" Tıklıyoruz ve Pencerede Sol alt Köşede "007 Spy Uninstall" Yazısına Tıklıyoruz. Yazılım kaldırılmıştır. Geçmiş olsun. İyi Günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VedatV -- 15 Kasım 2014; 21:57:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.