Şimdi Ara

000webhost hosting sorunu !..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarhttp://www.000webhost.com/ sitesinden bir host aldım. website x5 evolution diye bir programla vir sayfa yapmıştım onu ftp üzerinden siteye yükledim. yüklemeler felan tamam sitenin file menagerinde tüm dosyalar gözüküyor ama sayfa açılmıyor ,

Free web hosting, no ads or banners!

şeklinde bir hata veriyor tüm dosyaları sildim yeniden yükledim yine aynı. programda sayfaya önizleme yaptığımda sorun yok , ama sitede açılmıyor. sorun nerden kaynaklanıyor acaba.

bu arada ben msn kullanmıyorum. :(

sitedeki dosya düzeni şu şekilde

• hiç kimsenin bir fikri yok mu ?..
  • hosting aldığın firmanın sana vermş olduğu şifreler ile kontrol paneline gir oradaki ayarlardan başlangıç sayfasını index.html olarak ayarlarsan sorununu çözmüş olursun sanırım. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatyildirim

hosting aldığın firmanın sana vermş olduğu şifreler ile kontrol paneline gir oradaki ayarlardan başlangıç sayfasını index.html olarak ayarlarsan sorununu çözmüş olursun sanırım. Kolay gelsin.

resimde de gördüğünüz gibi index.html mevcut ama açılmıyor hala , site öyle duruyor !..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

hosting aldığın firmanın sana vermş olduğu şifreler ile kontrol paneline gir oradaki ayarlardan başlangıç sayfasını index.html olarak ayarlarsan sorununu çözmüş olursun sanırım. Kolay gelsin.

resimde de gördüğünüz gibi index.html mevcut ama açılmıyor hala , site öyle duruyor !..

• quote:

quote:

quote:

kardeş benim kayıt olduğum sayfahttp://www.000webhost.com/
    bu sayfanın file menagerinde böyle bir sayfa yok !..

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş benim kayıt olduğum sayfahttp://www.000webhost.com/
    bu sayfanın file menagerinde böyle bir sayfa yok !..

hosting firmanızdan destek isteyin yardımcı olacaklardır, tabi free kullanmıyorsanız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Hosting Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşın kullandığı hosting firması bedava hosting sağlıyor

kardşm o index.html dosyasının adını index.php olarak değiştir sitene gir sitenin gözükmesi lazm
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc.eLves

arkadaşın kullandığı hosting firması bedava hosting sağlıyor

kardşm o index.html dosyasının adını index.php olarak değiştir sitene gir sitenin gözükmesi lazm

sorunum aynen devam ediyor , sizin tavsiyenizide de uygulayacağım şimdi !.. sonucu yazarım. teşekkürler
  • yine aynı hatayı verdi. resmi ekliyorum. çözemedim bir türlü :(

• quote:

yine aynı hatayı verdi. resmi ekliyorum. çözemedim bir türlü :(

anladığım kadarıyla sen oluşturduğun sitenin paneline giremiyosun buradan girişe git ordan giriş bilgilerini yaz paneline giriş yaparsın

ayrıca kendi siteni görüntülemk istiyosan giriş panelinde sağ bölümde sitenin ismi yazar oraya tıkla siteni görüntülersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi practice -- 7 Mayıs 2012; 16:14:55 >

• kardeş login de sorun yok, giriş yapıyorum sitenin file menagerine ulaşıyorum dosyaları felan yukardaki resimde de gördüğün gibi upload etmiş durumdayım ama domainden index e bir türlü ulaşamıyorum şu son verdiğim resimdeki sayfa çıkıyor hep !..
  • güncel,
    arkadaşlar sorun aynen devam ediyor. çözebilen kimse yok mu acaba ?..
  • quote:

güncel,

hocam site adresini alabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc.eLves

quote:

güncel,

hocam site adresini alabilirmiyim?

kardeş uzun bir süre bir yardım alamayınca artık kontrol etmiyordum konuyu kusura bakma biraz geç kaldım.

adres bu
    http://meksila.net63.net/

ana sayfaya biraz uğraşmıştım olmayıncada hevesim kaçtı. ama bunu aktif edebilirsem devamını getireceğim. yardımın dokunurda çok çok makbule geçer !.. teşekkürler...

• arkadaşlar bende de bu sorun var benim kendi domainim var girmeye çalışınca arkadaşta çıkan sayfa çıkıyor.
  • member sayfasında parked domain linkine gir ve oraya sana ait domaini ekle.
    o sayfada host dns adresi var. ns01.000webhost.com ve ns02.000webhost.com

bunları domaini aldığın sitede domain ayarlarında use my own dns bölümüne kaydet.
    1-2 saate site o domainle çalışmaya başlayacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.