Şimdi Ara

0000000 (zero) bug Kullanıyor... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
7.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu topicteki çoğu kişi ban yemiş ilgincime gitti.
  • evet gercekten haklısın videoları ızledıkten sonra hakkını verdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emperor_tr

quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik

quote:

Orjinalden alıntı: 4mif
    ARKADAŞİM NEDEN 00000000 BAŞKA ADAMMİ YOK BANA ONU SOLE 382472 KİŞİ BUG KULLANİOSA BENDE KULLANİOSAM NEDEN ZERO YA YAZİYORSUN aciklayici olabildimmi yada sorumu anlayabildinmi?

Bu soruyu bana soracağına, onu bulup "neden bug kullanıyorsun?" diye sormalısın.

Bu bug'ı NORMAL bulanların nasıl olup da illegal şeylere karşı çıktıklarını hiç anlamıyorum.

Tower bug, dupe, hack, abyss wall bug, macro; bunların hepsi de bir bug'dan faydalanıyor.

Bari bende oturup dupe yapmak üzerine oyunu biraz zorlayayım.
    Nasıl olsa bu sitede karşı çıkacak insan yok.

"NEDEN ZERO" SORUNA DA TEKRAR TEKRAR CEVAP VEREYİM
    Herkes hırsızlık yapabilir, sanatçılar yapamaz...
    Herkes taciz yapabilir, abd başkanı yapamaz...
    Herkes korsan kullanabilir, Kültür bakanı kullanamaz...
    Herkes bug kullanabilir, zero yapamaz...

Anladın mı ?

1teknik mütişsin , sana ve Sens e bu forumda çok saygı duyuyorum..

+1

• ya bıktık artık f9dan zerodan her forumda bu isimler var
  • yapmayan varmı ki bunu !
  • bu benim yaklaşık 7 ay önce foruma yazdığım bir yazıdır buyurun okuyun bunu kivancoxxx yazdı ve şu anda f9 ne hata yapıyorda 0000000 onu kesiyor topicinde bulunuyor alın tüm cevaplar burda..

BEN ŞUNU BİLİRİM ŞUNU SÖYLERİM: ELLERİNDE BİR CHARIN ELİNDE OLABİLECEK EN İYİ SİLAHLARI OLAN ,İKİ CHAR VAR
    ORTADA, 0000000 IN YENMİŞ OLMASI ONUN HİLECİ OLMASI ANLAMINA GELMEZ....
    BEN 45 LWL BİR EZİK CHARA SAHİBİM (OYUNU HAFTADA 2 SAAT OYNUYORUM 2 AYDIR BÖLE )................
    BEN ÖNÜME GELEN TÜM 45 LWL CHARLARI EZCEK GÜCE SAHİP OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM......
    DÜN ARENAYA GİTTİM ,CLAN ARENADA BİRİLERİ BANA ''İÇERİ GİRSENE EZİK FALAN GİBİ LAFLAR ATTILAR''....
    AKILLININ TEKİ GÖRÜNMEZLİK YAPIYOR........
    BEN İÇERİ GİRİNCE CLANCA DALIYOLAR (5 KİŞİLER)......
    HEPSİ EN AZ 45 LWL........
    SONRA DEDİMKİ TEKE TEK GELİN ,DEDİM İLK O GÖRÜNMEZLİK YAPAN ASSASİN GELDİ..........
    BAYA KAPIŞTIK ONDADA MİRAGE BENDEDE MİRAGE ,O DA FP SET BENDE FP SET...........
    SONUNDA YENDİM, KADINI YADA KIZI NESE..............
    SORA PRIEST GELDİ...............
    ONLADA KAPIŞTIK.................
    YİNE BEN YENDİM...............
    MAGELERİ VARDI........... HADİ GEL DEDİ..............
    GİTTİM AYNI ŞEKİLDE ODA YATTI..............
    İKİNCİ MAGE GELDİ ODA YATTI.....................
    WARRİOR GELDİ GLAVELİ ONLA BAYA KAPIŞTIK................
    DANDUN ÇAKIYORUZ...................
    SORA YİNE BEN YENDİM .................
    SORDUM 52 LWLMİŞ ...............
    SONRA YİNE 55 LWL Bİ WARRİORLA KARŞILAŞTIM.................
    ONLA İKİ KERE KAPIŞTIM BİRİNİ O ALDI...................
    BİRİNİ BEN..................
    55 LWL FP Lİ WARRİOR A KARŞI BİR EL............
    BÜYÜK Bİ OLAY...........
    UZUN LAFIN KISASI............
    HİLE DİONUZ 0000000 IN YAPTIĞINA................
    BEN HİLE,DUPE HİÇ BİR ŞEY KULLANMIYORUM..............
    VE KULLANANLARI KINIYORUM..........
    BU OLAY TAMAMEN KİŞİNİN OYUNU OYNAYIŞINA BAĞLI..............
    BEN OYNAMAYI BİLMESEYDİM BU SAYDIĞIM ADAMLARI NASIL İNDİRECEKTİM..........
    HELE 55 LWL WARRİORU...............
    O YÜZDEN 0000000 HİLECİ DEİL..................
    YA Bİ KERE Bİ KAPIŞMA VİDEOSU WARDI..........
    BİR HEALLER/BUFFER ADAM + WARRİOR, ASSASİN Dİ GALİBA KESMEYE ÇALIŞIYORDU BU İKİSİNİ...............
    ARKADAN HEALLER HEALLIYO WARRİORU, ASSASİNDE GİDİO BU WARRİORA SALDIRIO ....................
    BEN BİLE DEDİM ÖNCE PRIEST I ALSA DİE................
    AMA O WARRİOR U KESMEYE ÇALIŞIO ................
    WARRİOR HEAL LANDIĞINDAN...................
    DÜŞMÜO YERE.............
    EN SONUNDA AKLINA GELİO............
    ASSASİNİN, PRIEST I ÖNCE KESMEK...........
    SONRA KESİYO PRIESTI...............
    TABİ HEMEN WARRİOR YATIO HEALLANMIYINCA...........
    OYUN TAMAMEN AKLI VE MANTIK İŞİ..................
    SİZE SORARIM 0000000 BÖLEMİ YAPARDI.................
    BENCE HEMEN PRIEST I ALIRDI..................
    O YÜZDEN 0000000 HİLECİ DİYE Bİ ŞEY DEMEYİN ...............
    ÇÜNKÜ SONUÇ ORTADA............
    0000000 EN İYİSİ.................
    (VİDEODAKİ CHARLAR BİRİ KESİN PRIEST, DİERİ WARRİOR ,AMA SALDIRANI TAM OLARAK HATIRLAMIYORUM).......
    (BENDEKİ İTEMLERİDE SÖYLİİM +6/60 MİRAGE DUALİ +7/12 FP DEX SET)......
    (SIRF EKSİĞİM TAKI ONUDA ALIYORUM YAKIN ZAMANDA)...............
    (GİRİCEM 30-50 EZİK SAVAŞLARINA)......................

• BEN ŞUNU BİLİRİM ŞUNU SÖYLERİM: ELLERİNDE BİR CHARIN ELİNDE OLABİLECEK EN İYİ SİLAHLARI OLAN ,İKİ CHAR VAR
    ORTADA, 0000000 IN YENMİŞ OLMASI ONUN HİLECİ OLMASI ANLAMINA GELMEZ....
    BEN 45 LWL BİR EZİK CHARA SAHİBİM (OYUNU HAFTADA 2 SAAT OYNUYORUM 2 AYDIR BÖLE )................
    BEN ÖNÜME GELEN TÜM 45 LWL CHARLARI EZCEK GÜCE SAHİP OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM......
    DÜN ARENAYA GİTTİM ,CLAN ARENADA BİRİLERİ BANA ''İÇERİ GİRSENE EZİK FALAN GİBİ LAFLAR ATTILAR''....
    AKILLININ TEKİ GÖRÜNMEZLİK YAPIYOR........
    BEN İÇERİ GİRİNCE CLANCA DALIYOLAR (5 KİŞİLER)......
    HEPSİ EN AZ 45 LWL........
    SONRA DEDİMKİ TEKE TEK GELİN ,DEDİM İLK O GÖRÜNMEZLİK YAPAN ASSASİN GELDİ..........
    BAYA KAPIŞTIK ONDADA MİRAGE BENDEDE MİRAGE ,O DA FP SET BENDE FP SET...........
    SONUNDA YENDİM, KADINI YADA KIZI NESE..............
    SORA PRIEST GELDİ...............
    ONLADA KAPIŞTIK.................
    YİNE BEN YENDİM...............
    MAGELERİ VARDI........... HADİ GEL DEDİ..............
    GİTTİM AYNI ŞEKİLDE ODA YATTI..............
    İKİNCİ MAGE GELDİ ODA YATTI.....................
    WARRİOR GELDİ GLAVELİ ONLA BAYA KAPIŞTIK................
    DANDUN ÇAKIYORUZ...................
    SORA YİNE BEN YENDİM .................
    SORDUM 52 LWLMİŞ ...............
    SONRA YİNE 55 LWL Bİ WARRİORLA KARŞILAŞTIM.................
    ONLA İKİ KERE KAPIŞTIM BİRİNİ O ALDI...................
    BİRİNİ BEN..................
    55 LWL FP Lİ WARRİOR A KARŞI BİR EL............
    BÜYÜK Bİ OLAY...........
    UZUN LAFIN KISASI............
    HİLE DİONUZ 0000000 IN YAPTIĞINA................
    BEN HİLE,DUPE HİÇ BİR ŞEY KULLANMIYORUM..............
    VE KULLANANLARI KINIYORUM..........
    BU OLAY TAMAMEN KİŞİNİN OYUNU OYNAYIŞINA BAĞLI..............
    BEN OYNAMAYI BİLMESEYDİM BU SAYDIĞIM ADAMLARI NASIL İNDİRECEKTİM..........
    HELE 55 LWL WARRİORU...............
    O YÜZDEN 0000000 HİLECİ DEİL..................
    YA Bİ KERE Bİ KAPIŞMA VİDEOSU WARDI..........
    BİR HEALLER/BUFFER ADAM + WARRİOR, ASSASİN Dİ GALİBA KESMEYE ÇALIŞIYORDU BU İKİSİNİ...............
    ARKADAN HEALLER HEALLIYO WARRİORU, ASSASİNDE GİDİO BU WARRİORA SALDIRIO ....................
    BEN BİLE DEDİM ÖNCE PRIEST I ALSA DİE................
    AMA O WARRİOR U KESMEYE ÇALIŞIO ................
    WARRİOR HEAL LANDIĞINDAN...................
    DÜŞMÜO YERE.............
    EN SONUNDA AKLINA GELİO............
    ASSASİNİN, PRIEST I ÖNCE KESMEK...........
    SONRA KESİYO PRIESTI...............
    TABİ HEMEN WARRİOR YATIO HEALLANMIYINCA...........
    OYUN TAMAMEN AKLI VE MANTIK İŞİ..................
    SİZE SORARIM 0000000 BÖLEMİ YAPARDI.................
    BENCE HEMEN PRIEST I ALIRDI..................
    O YÜZDEN 0000000 HİLECİ DİYE Bİ ŞEY DEMEYİN ...............
    ÇÜNKÜ SONUÇ ORTADA............
    0000000 EN İYİSİ.................
    (VİDEODAKİ CHARLAR BİRİ KESİN PRIEST, DİERİ WARRİOR ,AMA SALDIRANI TAM OLARAK HATIRLAMIYORUM).......
    (BENDEKİ İTEMLERİDE SÖYLİİM +6/60 MİRAGE DUALİ +7/12 FP DEX SET)......
    (SIRF EKSİĞİM TAKI ONUDA ALIYORUM YAKIN ZAMANDA)...............
    (GİRİCEM 30-50 EZİK SAVAŞLARINA)......................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilnefana -- 15 Temmuz 2006; 19:45:32 >

• hack koxp vb. yapmam
    valla ben bugda kullanırım dupede yaparım yolunu bulsam
    ama dupe yapmayı ve bug kullanmayı bilipte yapmayan bi insana rastlamadım
    yani kullanması doğal bişedir
    hem büyütmeyin 000000000 f9 cart curt sonuçta bi oyun geçer gider
  • Bu topic'in konusu zero'nun bug kullanması ile ilgili, videolar da bu durumu ispatlıyor. Videolara itirazı olan varsa lütfen söylesin.

Zero'nun edit olduğunu hiç söylemedim. Ona combo öğreten kişi bobert'dir (oyunu bıraktı). bobert'in zero'dan 2-3 kat daha iyi oyuncu olduğunu eskiler bilirler.

Konu dağıldığı için son kez söyleyeyim. Zero'nun filmlerini izleyenler birşeye dikkat etsinler. Zero hiçbir zaman r-skill-w veya r-skill-s combosunu kullanmaz (combo yaparken ileri-geri hareket etmez) 2 videoyu da izleyebilirsiniz. Sürekli r-skill-r combo'su kullanır.

2. videoda dm'i keserken ileri-geri hareket ediyor. Buradan sonrası benim düşüncemdir (tezim) videoyu çeken 3.kameradaki kişi zero. Zero'nun char ile oynayan ise başka birisi. Yani zero kendi char'ının videosunu başka bir char ile çekiyor.

Benim asıl söylemek istediğim konu : Bazı char'lar özel ve kimse (GM'ler dahil) dokunamıyor. Örnek festo. Yeni bir acc'dan oyuna girip bu kişiye pm atın ve banlanmanız gereken birşeyler yazın. Bakalım banlanıyormusunuz (festo koladmin'dir) (bu dedikodu değildir. araştırın ve görün)

Siz KO'nun forumuna girip bu kişilere laf söylediğinizde forumdan banlanmanız an meselesidir. Fakat bazı kişiler aynı forumda Türk'lere etmediği laf/küfür kalmıyor, bu kişiler ne banlanıyor ne de konusu siliniyor.

Yine uzun yazdım. Mümkün olduğunca artık bu konuya birşey yazmayı düşünmüyorum. İyi oyunlar...

• 3- Ve son olarak da zero'nun bu bug'ı kullandığı açık seçik olarak göründüğü video...
    http://****.de/files/19694372/sxgh.wmv.html

bu vıdeo bana aıt yayınlamıstım rogue ıle cektıgım kol admınlerıne yollamayı dusunmuyordum ama dun gece yıne aynı durum oldu bana gormedıgım mesafeden vurmaya basladı böle gıderse zor yanı yollıcam

oresımde uzerımde dd10 vardı ve cure pot bıttı gordugunuz gıbı prıestıne guvenıyor sadece lvl 60 rogue den kaçan adama ne deyım f1r3 ılede aldım kaç kez oynasın kendı capında turklerde 000 dan cok ıyıler var ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 27 Temmuz 2006; 17:54:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: l

3- Ve son olarak da zero'nun bu bug'ı kullandığı açık seçik olarak göründüğü video...

bu vıdeo bana aıt yayınlamıstım rogue ıle cektıgım kol admınlerıne yollamayı dusunmuyordum ama dun gece yıne aynı durum oldu bana gormedıgım mesafeden vurmaya basladı böle gıderse zor yanı yollıcam

oresımde uzerımde dd10 vardı ve cure pot bıttı gordugunuz gıbı prıestıne guvenıyor sadece lvl 60 rogue den kaçan adama ne deyım f1r3 ılede aldım kaç kez oynasın kendı capında turklerde 000 dan cok ıyıler var ...

f1r3 ile zero yumu kestin?

• sımdıkı f1r3 ıle degıl sımdıkı benım arkadasım dıdımde tatılde ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: l

3- Ve son olarak da zero'nun bu bug'ı kullandığı açık seçik olarak göründüğü video...

Topic sahibi olsam bile; konu gereksiz uzadığı ve dağıldığı için artık yazmak istemiyordum. Ancak video sahibi bu topic'e mesaj attıktan sonra cevap yazmamak olmazdı

Arkadaşım; bu topic'de söylemek istediğim asıl konu, 0000000 gibilerin DOKUNULMAZ olduğudur. Parti yaptığı 2.videosuna bakarsanız Festo onun partisinde, ama Festo denen şahıs KOLADMIN. Bu nasıl oluyor ? 62 lvl rogue olarak görünen bir koladmin ile parti yapıyor. Festo'ya yan gözle baksanız, gereksiz şeyler söyleseniz bile banlanıyorsunuz ama 0000000 denen şahıs bununla parti yapıyor. 2.videoda partideyken nova yiyorlar, 62lvl Festo'nun hp'sinin ne kadar azaldığına bakın. 2/10 bile gitmiyor. Drake'de 60lvl rogue ile oynuyorum, dual rol+3, dual warr earring+3 sahibiyim. Bir nova yiyince feleğimi şaşıyorum. HP'min 1/3'ü gidiyor.

Türk'lere hileci, bug'çı, hacker gözüyle bakanlar bu videoları izlemiyor mu ?
    Seni videon için tebrik ederim arkadaşım, iyi çalışma. Eğer KO'nun forumuna göndereceksen başka bir acc'dan göndermeni tavsiye ederim. Bu GM denen cibilliyetsizlerin (bknz : Moonstar, eşanlamlılar sözlüğü) ne yapacağı belli olmaz.

İyi oyunlar...

• quote:

BU YAZIYI İLK KEZ BURADA YAZIYORUM - YAZILARDA ALINTI YOKTUR.

Değişik sitelerden indirdiğim videoları daha dikkatli izlediğimde farkettiğim bir konuyu sizinle paylaşmak istedim.

Şimdi size bir bug'dan bahsedeceğim (bug'ı açıklamayacağım) Bu bug'ı kullanmak ban sebebidir.
    Bu bug GLITCH ve/veya JINGLE (JINGING) olarak adlandırılır...

Özellikle Roge'lar ve Warrior'ların kullandığı bir bug'tır. Bu bug, light feed basarak kaçan bir rogue'u yakalayıp dmg vermenizi sağlıyor.

Bazı rogue'ların siz light feed basılı halde koşarken size uzaktan dmg vurduğunu görmüşsünüzdür.
    Bunu "lag oldu" deyip geçiştiririz. AMA YANLIŞ. Bu bir bug'dır.

Karşınızdakinin bu bug'ı kullandığı nasıl anlaşılır ?
    - Siz light feed basarak kaçarken uzakta bulunan (oyun mesafesiyle 5-10m kadar) ve peşinize düşen bir rogue size dmg vuruyorsa; o, bu bug'ı kullanıyordur. (Diğer char'lar da bu bug'ı kullanabilirler ancak en iyi rogue'lar kullanır)

- Bu bug'ı kullanan kişi ise kendi monitöründe sizin yanınızda görünür (ve şekil itibariyle de sekerek geliyor gibi görünür) ve size vurmaya başlar. Ancak siz kendi monitörünüzde onu uzakta görürsünüz...

1- İlk vereceğim videoda bir warrior'un bu bug'ı kullanarak nasıl uzaktan dmg vurduğunu göreceksiniz. Kendisi taş atıyor gibi görünüyor. Bu bug düzeltildi...
    http://****.de/files/19695205/veracus_glicher.avi.html

2- Bu videoda 3 tane roge, bu bug'ı kullanırken görünüyor
    http://****.de/files/19321161/LadyNecromanceR_Vs_3_Domuzcuk.wmv.html

Bence herşey ortada. Bu bug'ı kullandığınızda banlanmanız söz konusudur.
    Ama gördüğünüz gibi bazılarının dokunulmazlığı var...

Sizin de fikirlerinizi duymak isterim.

NOTLAR : **** olan yerlere r-apidshare yazın...
    Videolar alıntıdır. Hiçbir char bana ait değildir. Hiçbir yazı ve müziklerden sorumlu değilim.
    Videoları nereden bulduğumu ve linklerini hatırlayamadığım için tekrar upload ettim.

nolcak yanı kullanamaz mı ?

o kadar adam glich yapıo da zero yapınca mı bu kotu oluo bende glich yapıorum nolcak herkes yapıo bence bunda bi sakınca yok. soyle 1 düşünourumda zero herhalde yanınızda olsa onu essek sudan gelınceye kadar dovuceksınız. bide adam türklere kufur ediomus edebılır buna bende kızarım herkes gibi ama adam bence en ii Assasian oyuncusu . Aksını idda eden varmı :D

• quote:

Orjinalden alıntı: DeseGeneration

o kadar adam glich yapıo da zero yapınca mı bu kotu oluo bende glich yapıorum nolcak herkes yapıo bence bunda bi sakınca yok. soyle 1 düşünourumda zero herhalde yanınızda olsa onu essek sudan gelınceye kadar dovuceksınız. bide adam türklere kufur ediomus edebılır buna bende kızarım herkes gibi ama adam bence en ii Assasian oyuncusu . Aksını idda eden varmı :D

Tabii ki kullanır, niye kullanmasın
    />
  • Bİraz daha bişiler soylemek istiyorum mıllet (olimpia'da olanları yazıorum) data baselere girip kendılerıne item yapıolarmıs. Bunları yapanlar bursadan birkac eleman. eskiden mılelt databaselere girip kafama nova atardı 40 lvl adamlar olimpia'da olanlar iyice olayı asmıslar databaselere giriolar +8 shell +8 shard falan yapıolar bunlar kotu deil mi . Elin 00000'ı glich yapmıs nie banlanmıo diosunuz. Allah askına Glich yapmayan bi ass varmıdır su oyunda yaw nie dewamlı 00000'a laf atıonuz. Türkler hakkında kotu laflar soylemıs olabılır ben hergun turklerden anama bacıma kufur yiyom bu kotu deil de elin adamı turklere kufur edince mı kotu oluo sen etmıomusun mıllete .... gavuru falan die biz edince ii de yabancı biri edince mı kotu oluo. Bende Türk'üm ama zoruma gitmio acıkcası cunku bende onlara yeri geldiği zaman kufrediom onların bana etmesı pek kanıma dokunmuo. 000000 işte anasını satım adam oynuo baska laf dicek varmı ? Sende onun gibi oyna senın hakkında da ileri geri yazılar cıksın tüm forumlarda senı konussunlar. 0000000 konusuluyorsa bu adam bişiler yapmıs ki konusuluor. Bundan otesi yok işte adam oynuo her ne yaparsa yapsın.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DeseGeneration

Tabii ki kullanır, niye kullanmasın
    />

eee ? her hız macrosu kullanan yada glich yapan banlanacak olursa USKO'da adam kalmaz be. Bırak sımdı o bunu kullanıo bu bunu kullanıo demeyi.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KnighTShooteR
    Glitch Olmadan Cz Mi Olur ? Gelen Geçen Kaçıyor Bunu Herkes Kullanıyor Bu Sabah Bir Priest Yapıyordu Adam Ciddiyim Rogueyi Geçti

BAN SEBEBİDİR......

Bunu sen/ben kullansak banlanırız. Ama gördüğün gibi bu adamlar kullanıyor ve banlanmıyor.

İşin özü bu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ConsTanTine::

savunmanı bekliyorum arkadaşım bide aklıma takılan bişey vaar ben bu zeroyu yeminle konuşuyorum lvl kasarken gördüm.70 deildi eminim elinde +8 shard yoktu heee illa kanıt göster derseniz kanıtım yok bence edit bir player deil ztn bir video sundada öldügünü görürsünüz başka bir assain tarafından o kadar abartılacak bir 70 lvl deil !sıradan bir 70 lvl sadece reklamını ii yapmış

adam edit ise neden +8 chitinlerle dolasıo shell giymio mıllet ona ozenir sadece pauldron'u shell giyiyo dier parcalarını chitin giyiyo 62 lvl iken gordum ben bu adamı g3 bi clanda esland ta lvl kasıodu aposlarda. constantine arkadasımın dediği gibi adam ii reklam yaptı item olarak ares'te en ii Nychirs ama 000000 daha cok tanınıo
  • Arkadaşlar toplu olarak cevap vereyim. OrQuN arkadaşımızın alıntı yaptığı mesajımda dediğim gibi, bu bug'ı kullanan Türk olsa ve GM'e yakalansa ban yer. Bu bir gerçek.

Hatta birinin glitch yaptığını videoya çekip sitelerine atarsanız o kişiyi de banlatabilirsiniz. Fakat 0000000 NE YAPARSA YAPSIN BANLATAMAZSINIZ.

Daha neyi savunuyorsunuz. Daha önce de söylemiştim, 0000000 başka bir bug bulup, görünmez olup size dmg vursa ve hala görünmez kalsa, bunu bile savunursunuz.

Artık bu topic'e birşeyler yazmak istemiyorum.
    Bu topic'i imzamdan kaldırdım...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.