biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir çok sıkıldım ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yerim çok dar OoOoOoO senden çok var
sabah sabah rober hatemo dinlemek iyi gelmiyo
o şarkıda insan masa arıyor üstüne çıkmak için
valla roberi açma sabah sabah sinirlerini bozuyo insanın arkadaşın dediği HELLDORADO-A DRINKING SONG iyi gidiyo bu saatte
35 oldu kesin yatınca bu şarkı ile ilgili rüya göreceğim anlatırım yarın kadehleri şöyle havaya kaldırdım böyle ağladım diye
dur bakalım bizimkiler birazdan kahvaltıya kalkarlar :) görünce ne dicekler acaba ''Olum sen manyak mısın delirdin mi gözlerine yazık değil mi......'' her seferinde gece 2.5 ta gelip bilgisayarını alcaz diyolar gelen yok :) napim bende onları bekledim bütün gece ama gelmediler :
sizinkiler daha alışmadıysa sen yenisin galiba
quote:
Orjinalden alıntı: sleep
dur bakalım bizimkiler birazdan kahvaltıya kalkarlar :) görünce ne dicekler acaba ''Olum sen manyak mısın delirdin mi gözlerine yazık değil mi......'' her seferinde gece 2.5 ta gelip bilgisayarını alcaz diyolar gelen yok :) napim bende onları bekledim bütün gece ama gelmediler :
şimdi annem geldi sabah namazına kalktı allah kabul etsin naber dedi gitti
quote:
Orjinalden alıntı: hypnosis
sizinkiler daha alışmadıysa sen yenisin galiba
önce sabahlamıyodum ya da millet kalkmadan yatıyordum dolayısıyla görmüyolardı :) artık alışsınlar yeni sayılırız yine en azından bu foruma yani konu dışına :)
quote:
Orjinalden alıntı: ozdemir_
quote:
Orjinalden alıntı: sleep
şimdi annem geldi sabah namazına kalktı allah kabul etsin naber dedi gitti
valla benim senelerdir uyku düzeni berbat 2 ayda bir düzen yakalıyorum oda en fazla 1hafta sürüyo valla kaderim bu galiba sigara gibi bi meret bu uykusuzluk alışınca kurtulamıyosun
quote:
valla benim senelerdir uyku düzeni berbat 2 ayda bir düzen yakalıyorum oda en fazla 1hafta sürüyo valla kaderim bu galiba sigara gibi bi meret bu uykusuzluk alışınca kurtulamıyosun
ilaç al ablamda öyleydi şimdi akşam 9 ertesi gün 1-2 mışıl mışıl uyuyor
4 yıldır böyleyim üniversiteyi kazandım kazanalı ama bu sıralar işin tadı iyice kaçtı yatma saatim hep sabah 8 bu arada helldorado 36 oldu
Düzenli uyku için gün ışığından olabildiğince çok faydalanmak lazım.
ben karar verdim bir fabrikada gece vardiyası mühendisi olacam yoksa bu hayat bana haram olur
ya bi ara kullanıyodum ilkbaşlarda passiflora kesmemeye başlayınca insomin oda etkisini yitirmeye başlayınca korktum içmiyorum artık düzensiz yaşamak sağlıksız yaşamaktan daha iyi gerçi düzensiz uyku zaten başlı başına bi sağlık problemi ama olsun işte kendi kendimi avutuyorum böle
quote:
Orjinalden alıntı: cezve
diyene bak :)
quote:
kaç gündür sabahları hariç gün ışığı görmüyorum hatta sigara olmasa dışarı bile çıkmıycam ofki ne of
quote:
quote:
kaç gündür sabahları hariç gün ışığı görmüyorum hatta sigara olmasa dışarı bile çıkmıycam ofki ne of