Sosyalim 0 10 13 net geliyor apotemi sosyal özet alıp her gün okusam artar mı? Birde mesela okuyorsunuz da noluyor denemelerde yorum cikıyor sb de cozmek lazım mı? Birde bu coğrafyada sürekli dünya haritası verip farkli fsrkli yerleri isarerliyorlae nasil anliyorsunuz oralarda o verdiği şeyin olup olmadığını sürekli yerleri değişiyor her soruda < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 11 Ocak 2022; 12:7:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
0 SOSYAL APOTEMI

-
-
Ulke yerlerini bilmek lazim bir de ulkelerin karakteristik ozelliklerini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
allah belasını versin bu sosyalin ea arkadaşım var tyt sosyal daha zor diyo o ciyanno fatto beyne pero domanikise nonsisemay perke covani cokatoli sempe poso faretu tolekazo ukampo ha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 11 Ocak 2022; 13:13:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Apotemi özette dediğin haritalar var ben de yeni aldım bence hoş bilgi soruları için yeter
alırım okurum belki 1 tarih 2 coğrafya sb alıp çözerim teşekkürler yorumlar için
Sb falan niye alıyon sosyal denemesi al çöz eksiklerini yanlış yaptığın sorularla gör.
Fatih hocam siz misiniz
hocam öyle parça parça oluyor ve tam öğrenilmiyor
apotemi özet aldım tarih 3d aldım coğrafya da 3d bilgi sarmal sadece ilk üniteleri ve önemli konuları çözecem bide A3 aldım 4 tane
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 11 Ocak 2022; 18:9:13 >
apotemi ozet nasil hocam begendin mi icerigini, ilerleyen aylarda ben de almayi dusunuyorum ea olsam da
hocam daha eve yeni geldim inceleyecem
Arkadas beni engellemiş belki göremez engelleyen kisi görebiliyor mu bilmiyorum ama bi youtube videosunda görmüştüm kiz sanirim tip kazanmisti evet tip kazanmıştı.Simdi kzi dedim diye fosforcu diyecekler neyse.
Bence sen yapamadigin ve karisna cok çıkan konulari belirle onlari coz.18 19 20de çıkan sorulara bakmistim tarihte belli konulardan cikiyor
2.mesrutiyrt ve sonrasi Atatürk dönemi ilke inkilaplar
Bi tane Osmanlı
Bi de hep turklerin islamiyetle tanışması turk islam devletleri Bi de turklerin islamiyetle tanışmadan onceki devletleri tarihi falan.
Coğrafyayı bilmiyorum sevmiyorum çalışmıyorum gectim .
Felsefede bizim hocamız iyiydi 4 5 net cok zorsa 3 yapiyorum 12ler raunt bedava zaten ordan konu özeti okuyun .
Kiz sey demisti karekök sosyal denemeleri aldim ben soru kitabi gibi cozdum bunu anlamadigim her şeyin de cevabına baktim .Yani kiz resmen konu anlatimli kitap gibi çalışmıştı ordan her seui öğrenmişti.Simdi sosyal zor değil bence son care olarak mantiksiz bir sey degil.
Ben tarihte o ustteki konulara bakcam mesela cogrwfyada da en çok çıkan 3 4 konuyu izliycem bir de o kizin dedigini yapcam yeter artar bile.
Felsefe icin de özetleri okurum zaten denemelerle çözülür.Bazi terimler var onlari ogrenirseniz yapiyorsunuz.
Uzun uzun yaziyorsun anlatimin gucsuz diyen arkadaş vardı
OZET: karekök arkasinda her sorunun aciklamasinin 8ldigu sosyal denemelerini al coz .Konu calismayanlar yapabilir birkaç sey öğrensen de sinavda hatirlarsin.
En çok çıkan 2 3 konuya calis.
Ustteki arkadas simdiye kadar çözdüğü sorularda aynı konudan birden çok soruyu yapamama durumu varsa o yapamadığı sorunun cok oldugu konulara baksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Karekok sosyal denemelerini öneririm gerçekten, tyt tarih tyt coğrafya tyt felsefe tyt din şeklinde ayrı branş şeklinde satılanı da var. Yorum ağırlıklı soruları da var bilgi ağırlıklı da bi sayısalcı konu çalışacağına sosyal branş çözmeli.
15-17 falan yapıyordum tyt sınavda 18.75 geldi(olaylı felsefe sorusu) denemelerde sosyal daha bilgi ağırlıklı şimdi full ya da 18-19 falan geliyor.
Güncelleme için sag olun hocam.Dediginizde haklısınız.Bir de konulari biten birinin sosyalde çıkan kilit konulara göz gezdirmesi kotu olmaz herhalde.Cogunlukla yorum çıkan konular da ama soyle bilgi çıkanlatdan birkaç konu seçip bi iki video konu anlatimi izlerse belki sinav zamani aklına gelir .Ne koparirsa kâr.Belki tarih ve felsefede onceki konular da bilinmeli ama cografyada sanirim oyle bi zincir yok.5 ay kaldı her ay bi bos gunde konuya göz gezdirilse kotu olmaz gibi bilmiyorum .simdi dusununce konu bilmeyen insan o denemeleri nasıl çözsün ki kesin videodaki kizin zaten temeli vardi pek hatirlamiyorum ben de .Bence arkadasin yerinde olsam ben 4 senenin en cok çıkan 4 konusunu tarihten ve coğrafyadan seçer her hafta 2sini bitirridim .Yorum ağırlıklı çıkanlara sadece okuma yaparidm.Bilgi çıkanlara cok sevilen tarihçi ve cografyacilardan yemek yerken izlerdim. Sonra cevabi olan karekok denemesi sonra başka denemeler ve dedikleriniz.
-
beklemedeyim unutmayin beni
kanka baktım tarih kısmını beğendim gereksiz bilgi yok gibi coğrafya kısmını aşırı beğendim.Tarihi buradan okuyup 3d den çözecem coğrafyayı ise ilk başta youtube dan a3 e dünya haritasi çizip ülkeler,iklimler,volkanik dağlar,deprem kuşakları,sel ve taşkınlar görüldüğü yerler,kanal ve boğazlar,yogn nüfuslu yerler ve önemli dağları çizip öğrenecem sonra apotemiden ve yavuz tuna el kitabından okuyup bilgi sarmaldan çözecem 3d yide branş çözerken veya zorlandığım konularda çözecem ama kesin ösym tarzı kısımlarını çözerim.Felsefe ve din kısmını belki okurum şu an full ya da 1 yanlış geliyor onlar zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 11 Ocak 2022; 21:15:48 >
belki isine yarar diye paylasiyorum hocam bosuna cizmekle vakit kaybetme
istersen suna da bi bak, faydali olabilir:
benim hocam yayınları resmi satış sitesi
2022 Tüm Adaylar İçin Haritalarla Coğrafya Benim Hocam Yayınlarıhttps://www.benimhocam.com/2022-tum-adaylar-icin-haritalarla-cografya-benim-hocam-yayinlariayrica dondugun icin tesekkur ederim, ben de alacagim o zaman 1 2 ay sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B849B3DA4 -- 11 Ocak 2022; 21:56:55 >
-
hocam zahmet edip atmışsın çok teşekkür ederim ama youtube izleyeceğim 2 videoda ve yavuz tuna el kitabımda bunlar var zaten ve o göller,türkiye haritaları vs gereksiz bence
hocam çizecem odama asıcam çizerek öğrenecem hem öyle daha eğlenceli bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 11 Ocak 2022; 22:9:30 >
güzel olur geçen yıl güzel iş yapmıştı
Benzer içerikler
- 4k yayınları zor mu
- denizde yüzen 10 manken
- ilk 100 bursu
- 70 tyt 45 ayt kaç bin eşit ağırlık
- 1 ayda tyt bitirme programı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X