Şimdi Ara

0 MSI GTX 970 ve EVGA GTX 970 FTW+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 0 MSI GTX 970 ve EVGA GTX 970 FTW+
    Öncelikle merhaba arkadaşlar,

Elimde yurtdışından (Ukrayna) "sıfır" MSI GTX 970 gaming 4G garanti belgesi ile geldi. Maddi durumum sıkışık olduğu için elimdeki ekran kartlarından birini satacağım. Bu ürün dediğim gibi sıfır üründür, çok yakın bir arkadaşımdan bana hediye olarak gönderildi. Garanti ile ilgili bir sıkıntı olduğunda ürünü Ukraynaya kargolamanız gerektiğini belirteyim. Bu konuda her şekilde yardımcı olacağımı nasiplecenek arkadaşa buradan söz veriyorum. Zaten bu tarz ürünlerin garantiye gitme oranları çok düşüktür. Olurda bir ihtimal garantiye göndermeniz gerekirse diyorum (her ne kadar düşük bir ihtimal olsada). Ürünüde normal fiyatına nazaran 1000tl'ye vereceğim. İyi bir şey olsa bu kadar ucuza vermezdin diye düşünüyorsanız, inanın kira paramı ödeyemedim ve öğrenciyim. Acilen satmak zorundayım.
    Ha yok ben türkiye garantili olsun, yurtdışı işi beni korkutuyor diyorsan abicim, kardeşim. Şu an halihazırda kulladığım takalı 1 hafta olan EVGA GTX 970 FTW+ ekran kartımı satacağım, MSI'ı kendim kullanacağım. 1452 liraya Vatan'dan aldım arkadaşlar. Şuanda 1550 lira vatanda.Faturasıyla, garantisiyle teslim edeceğim. Bunada sıfır ayarında falan demiyorum, direk sıfır üründür arkadaşlar. Bu kartıda 1350 liraya vereceğim. Sadece 4 gün "OC" yapmadan kullandım arkadaşlar.

Fiyatların gayet makul olduğunu düşünüyorum, alıcı olacak arkadaşlar 0507 027 4959 telefon numarasından bana ulaşabilirler. Pazarlık sünnettir, pazarlık payları az da olsa vardır arkadaşlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 19 Mayıs 2018 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bol şans . o fiyatlara şansa ihtiyacın olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blindside -- 19 Mayıs 2016; 9:33:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet 800'e satamıyor bu fiyata pazarlık teklifi dahi sunmaz kimse
  • Arkadaşlar siz bu 1070'i 1500 lira falan olacak sanıyorsunuz, ama baya yanılıyorsunuz bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ankara

Millet 800'e satamıyor bu fiyata pazarlık teklifi dahi sunmaz kimse

"sıfır" ürün kelimesinden ne anlıyorsunuz kardeşim siz ?

• 1070 1500 lira max 1550 olur yani abdden getircek arkadaşlar var forumda azcık araştırırsan bulabilirsin yaklaşık 450 dolar fiyatı 1500 etmez bile ama aksilik çıktı diye 1500 1550 dedim
  • Gerçekten bazılarınız o kadar boşboğaz ki, kötü söz etmemek için kendimi zor tutuyorum. Ürünler Türkiye'de piyasaya sürüldüğünde burada özürlerinizi bekliyor olacağım, sayenizde konum kirleniyor ve insanları yanlış bilgilerle dolduruyorsunuz. O ürün Türkiye pazarında 1550 lira olsun ben bu MSI'ı sana bedava vereceğim, bay çok bilmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 970
    2 yıl önce açıldı
    Msi Gtx 1080 ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    6700k gtx 1070 gigabyte gaming 7
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.