Şimdi Ara

0 KBPs sorunu lütfen yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
45.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende de aynı sorun var hatta şu an. modemi kapatıp açtım ağ sorunlarını çöz dedim ve 15 20 dk içinde ilerlemeye başladı.ama hala 0kbps yazıyor.ama ilerliyor.
  • deatranz01 D kullanıcısına yanıt
    274 mb kala kaldı rezalet ya tam bir rezalet.Yüzde 86'da kaldı kaç saattir inmesini bekledim şimdi ne yapıcam ben ?çözümü biliyormusun?
  • http://resimliphotoshopdersleri.blogspot.com.tr/

bu sitede anlatılmış beyler yaptım oldu
  • evet sonunda çözümü buldum 0kbps oldugu zaman cmd yi yönetici olarak çalıştırın ve şunları yazın(eğer arkadaşınız modemi falan varsa ona girin sonra kendinizinkine girin gine olur) YAzılacaklar:
    ipconfig /flushdns
    orda bişiler yazcak
    ipconfig /release
    bu ipnizi gösteriyo
    ipconfig /renew
    biraz bekledikten sonra yenileniyor 1-2snlik int kopması oluyo ama indirmeniz devam edecektir+ internetiniz normalde 500kbps falansa yavaşlıyosa bunu yapın gene düzelir

• beyler işlem merkezine girin virüsden korunma vs vs hepsini kaldırın
    bunuda yapın artık 1850 kbps ve fazlası ;)
    C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\{en yüksek sürüm numarası}

releasemanifest
    S_OK

Deplay isimli klasörü açın

lib (klasör)
    META-INF (klasör)
    mod (klasör)
    locale.properties (dosya)
    lolclient.exe (dosya)
    lolclient.swf (dosya)

Bu dosyaları silin ;

DNS ayarınızı otomatiğe aldıktan sonra Windows tuşu + R yi tuşlayın, açılan pencereye "cmd" yazarak Komut istemi penceresini açın ve sırasıyla ;

ipconfig /flushdns
    ipconfig /release
    ipconfig /renew
    ipconfig /register dns
    exit
  • Arkadaşlar cevap çok basit hiç abuk subuk şeylerle kafanızı yormayın. 0 kbps ye düştüğü zaman tek yapmanız gereken dns yi otomatik yapmak ve beklemek bu kadar sadece bekleyin.
  • aynen öyle ben bu şekilde çok kapattım ama biraz aşşağıya indim yemek yedim duş aldım zaman geçti yarım saat 1 saat ve oldu deddiin gibi bekleyin sabır edin ne demişler sabır her kapıyı açar :D
    ve summers yorumun için sağol kardeşim @Summers
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencan05

aynen öyle ben bu şekilde çok kapattım ama biraz aşşağıya indim yemek yedim duş aldım zaman geçti yarım saat 1 saat ve oldu deddiin gibi bekleyin sabır edin ne demişler sabır her kapıyı açar :D
    ve summers yorumun için sağol kardeşim @Summers

önemli değil dostum ^^
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.