Şimdi Ara

0 gibi Sony Vaio Pcg 71-811M uygun fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

6 yaşındayken kardeşime aldığımız doğru düzgün kullanılmayan 2 senelik laptopdur öncelikle.
    6 yaşındayken çocuğa bilgisayar alınırmı yav diyenler olur illaha :D Ama insan inatçı olunca abimde var niye bende yok diyince, annem, babam mecbur kaldı almaya.
    Zaten aldıktan sonra amacına ulaştığı için doğru düzgün kullanılmadı. 15 20 gün açılmadığı bile oldu.

2 senede 1 kere bile format atılmadı Pc'ye. Tertemiz kozmetiği 10 üzerinden 8 verilir. Tek eksiği kardeşimin yapıştırdığı çıkarmalar onlarda çıkarılır zaten. Hiç bir tuşun yazıları silinmedi hepsi sapasağlam. 2 senelik notebook'dur ama 6 aylık laptopdan farkı yoktur. Format atılırsa 0 dan farkı olmaz diye düşünüyorum.

Özelliklerine gelirsek

İntel Pentium b940 işlemcisi vardır. i3'ün orta modelleri kadar iyidir.
    http://ark.intel.com/tr/products/55626/Intel-Pentium-Processor-B940-2M-Cache-2_00-GHz buyrun özellikleri

4 gb ddr 3 rami vardır. Orjinal Windows 7 si vardır. Keyi bile sağlam altındadır windowsun.

500 gb harddiski vardır.

GT 410 M de ekran kartı vardır.

Gelelim niye satıyorsun bunu. Kardeşime tablet aldık, bende Üniversite için il dışına gideceğim kendi masaüstümü kardeşim kullanacak bende şu anki laptopu satıp üzerine bir şeyler ekleyerek monster almayı düşünüyorum.

Laptop'un hiç bir eksiği yoktur bataryası şarjı falan 0 dan farkı yoktur. Çantası da vardır. Fatura bilgileri'ni kendim bulamadım annem şu anda evde yok. Annem yokken evde bir şey bulmak imkansız :D Eve gelince koyacağım buraya garantisi varmıdır yokmudur diye.

Son olarak fotoğraflar.

Gördüğünüz gibi ilk alındığında verilen ekran koruyucusu bile duruyor hala. Düşünün ne kadar az kullanıldığını.Ben masaüstümden hallediyordum işleri kardeşimde okul vs vs derken kullanmadı doğru düzgün.

Fiyat olarak tam bir fikrim yok. Pmler sonucu belirginleşecektir.Yinede ön fiyat 700 tldir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ron artest -- 18 Ağustos 2014; 20:03:03 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Faturası ve garantisi vardır arkadaşlar.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.