Şimdi Ara

0 dan kasa dahil pc dizecem öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 0 dan pc dizicem öneri istiyorum elimdeki fiyat 100k gibi ufak artabilir max 120-130 gibi düşünsek olur ama 100 den olsa iyi olur isteklerimle mümkünmü bilmiyorum ama önerirsiniz

ekran kartı:rtx5070

ram :ddr5 32 gb ama 16 da olur gibi

geri kalanına da size bırakıyorum yani ilk böyle bişey isteyişim ondan ne yazacam onuda bilmiyorum sorarsanız söylerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4N0n1mus -- 6 Temmuz 2026; 23:15:47 >

RAMler icin ise forumun 2. el bolumunden cok uyguna garantisi devam eden ram alabilirsiniz. He illa 0 diyorsaniz, akakceden latency 6000Mhz CL30 ram bakabilirsiniz (AM5 islemci alacaginizi var sayarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiletullah -- 7 Temmuz 2026; 9:43:44 >

• metin abi 65 kullanıcısına yanıt
    Şimdi diyelim ki sizin önerinizi almak istedim tek tek mi alayım farklı sitelerden fln yoksa tek seferde mi alayım itopya gibi sitelerden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Cevap için teşekkürler ama ben tam bi sistem önerisi istiyorum farklı yerlerden bakarkende bu ekran kartını baya öneren vardı ama burdan bi kaç tane full sistem önerisi aldıktan sonra böyle tekli değişikler düşünmek istiyorum

Zaten inventusta toplayıp ,test edip gönderiyor. Çok eski ve köklü bi firma. 20-25 yıllık müşterisiyim.Netten bakabilirsiniz.

• Fiatta epey uygun görünüyor.5070 Ti ayarı bi kart.

0 dan kasa dahil pc dizecem öneri
    0 dan kasa dahil pc dizecem öneriinventus
    SAPPHIRE 11348-03-20G PULSE Radeon RX 9070 XT PCI-E16 5.0, 16GB/256bit GDDR6, 2xDP, 2xHDMI Ekran kartı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=16187

• Bilenler itopya ya pek buluşmaz. Forumda kaç tane itopya rezillik diye başlık var. Siz kendiniz parçaları ayrı ayrı alsanız toplayabilecekmisiniz ? Eğer bu konuda bilginiz yok ise hazır sistem almanız lazım yani tek bir yerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Minisforum MS-02 ULTRA - Intel Ultra 9 285HX, 32 GB DDR5 RAM, 1TB M.2 SSD, WiFi7, 2x2.5G Ethernet, Windows 11Pro Mini PC - Mini Bilgisayar - Minik PC | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/mini-pc/mini-bilgisayar/minisforum-ms-02-ultra-intel-ultra-9-285hx-32-gb-ddr5-ram-1tb-m-2-ssd-wifi7-2x2-5g-ethernet-windows-11pro-mini-pc.html

Bir incele istersen detaylıca son bir tane kalmış birinci üründen iki tanede ikinci üründen kalmış ...

teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Minisforum AtomMan G1 PRO - AMD Ryzen 9 8945HX İşlemci, RTX 5060 GDDR7 8GB GPU, 32GB RAM, 1TB SSD, WiFi 7, Win 11 PRO Mini PC - Mini Bilgisayar - Minik PC | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/mini-pc/mini-bilgisayar/minisforum-atomman-g1-pro-amd-ryzen-9-8945hx-islemci-rtx-5060-gddr7-8gb-gpu-32gb-ram-1tb-ssd-wifi-7-win-11-pro-mini-pc-42489.html

Bunda Nvidia ekran kartı haricen takılı olarak mevcut...

İlk ürünü alırsan harici ekran kartı takabileceğin eGPU Docking Station alarak dilediğin ekran kartı ile kullanabilirsin...
    İkinci üründe dahili olarak ekran kartı girişi mevcut dilediğini alıp takabilirsin...
    Üçüncü üründe ise zaten Nvidianın harici ekran kartı mevcut...
    Bu mini pc ler çok ilerlediler donanım olarak fiyat olarakta masaüstü pc lerden daha makul fiyattalar belkide bir şans verme zamanı gelmiştir...

Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2D3600C18
    2x16GB DDR4-3600mhz DDR4
    Samsung SSD 990 PRO with Heatsink 1TB

• franklinda F kullanıcısına yanıt
    Mini pc istemiyorum ya benim böyle sağlam ilk pc im olacak ondan normal bi tane istiyorum

Toplamak derken parça parça toplamak alacağın hazır sistemlerden pahalıya denk gelecektir ilk toplamanız olacak ise riske girmemek lazım...

Hazır toplanmış sistem almanız yararınıza olacaktır...
    www.incehesap.com
    Machete Gold | AMD Ryzen 7 7800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | Sapphire RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/machete-gold-oem-paket-fiyati-42334

Misal bu tarz bir ürün iyi olacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 9 Temmuz 2026; 12:51:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.