Şimdi Ara

0 dan elektro gitara başlamak istiyorum tavsiyeleriz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Her hangi bir gitar çalmıyorum ama küçüklükten beri elektro gitara hevesim var. 16 yaşındayım geç kalmışmıyım? Önce klasik gitar öğrenmek gerekir mi? Belediyenin halk eğitim kursunda varmış elektro kursu önce oraya gitcem sonra bir hocadan kurs alcam. Gitar olarak IBANEZ GRG 170 nasıl olur yeni başlayan biri için? Metallica iron maiden tarzı çalmak istiyorum Gitarın linki :http://www.hepsiburada.com/ibanez-grg-170-m-bkn-elektro-gitar/productDetails.aspx?categoryid=411827&productid=music856

• önceden klasik gitar eğitimi allmış olmak bi avantajdır(sapı tutuş kavrayış parmakların perdelere oturması gibi) ama gereklilik değildir. ben çocukken annemler beni kandırıp klasik gitara başlatmışlardı ama 15 yaşındayım elektroya döndüm çalınış tarzları farklı. yani elektroya daha önce başlasaydım şu anda daha iyi bir yerde olabilirdim. bu yüzden direk elektroya başlamanızı tavsiye ederim. gitar olarak da cort x-6 öneririm. yeni başlayanlar için ideal bi gitar
  • Butceni soylersen daha iyi olur. Bence butce musait ise Prestige serisi Rg1570 bir Ibanez ile baslasan daha iyi olur. Amfi ve processor onerilerini de butcene gore yapariz. Bosver belediyenin halk egitim kurusndan pek birsey alabilecegini dusunmuyorum. Internetten Troy Stetina - Heavy Metal Rhythm Guitar, Troy Stetina - Heavy Metal Lead Guitar,Troy Stetina- Speed and Thrash Metal, Troy Stetina- Speed Mechanics For Lead Guitar method larini mp3 leri ile birlikte set halinde indirirsen kendi kendine 4 4 luk calisabilirsin. Daha ileri seviye videolari bunlari bitirdiginde onerebilirim.
    Edit:Eklemek istedigim bir nokta var. Gitar calmaya ucuz gitarla baslanir diye bir kaide yoktur. Ne kadar kaliteli ekipmanla calmaya baslarsan o kadar keyifli olur senin icin. Butcene gore alabilecegin en iyi aleti belirle hatta mumkunse(durumunu bilmedigim icin zorlama gibi algilama eger mumkunse) butceni daha iyi bir alete gore ayarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettombak -- 16 Eylül 2009; 21:45:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmettombak

Butceni soylersen daha iyi olur. Bence butce musait ise Prestige serisi Rg1570 bir Ibanez ile baslasan daha iyi olur. Amfi ve processor onerilerini de butcene gore yapariz. Bosver belediyenin halk egitim kurusndan pek birsey alabilecegini dusunmuyorum. Internetten Troy Stetina - Heavy Metal Rhythm Guitar, Troy Stetina - Heavy Metal Lead Guitar,Troy Stetina- Speed and Thrash Metal, Troy Stetina- Speed Mechanics For Lead Guitar method larini mp3 leri ile birlikte set halinde indirirsen kendi kendine 4 4 luk calisabilirsin. Daha ileri seviye videolari bunlari bitirdiginde onerebilirim.

Bütçe 350-400 civarlarında. belediyenin kursuna hafiften başlamak için gitmek isitiyorum. Diğer konularda ibanezlerin sapı corttan daha rahat dedikleri için ibanezlere baktım.
  • Grg sap iyidir fakat manyetikler patates ustu. Ibanez iyidir merak etme. Sadece gunluk calisma saatine ve ortalama ilerleme hizina gore bir sure sonra gitar seni tatmin etmeyecektir. O zaman daha iyi bir gitar ihtiyaci duyacaksin.
  • merhaba , bende yeni başlayacağım , saz çalmak dışında hiç bi alt yapım yok , bu gitarı tavsiye edermisiniz ?http://www.hepsiburada.com/extreme-elektro-gitar-xe40bk/productDetails.aspx?categoryid=403928&productid=musicses50

yorum var altta , çok önerilmiş sizin fikirleriniz nedir ?
  • Uppidi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a
    17 yıl önce açıldı
    Klasik gitar için tel önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.