Şimdi Ara

0-70 TL arası FTA uydu alıcısı tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fta uydu alıcısı almaya karar verdim.Daha öncede nextin ye 2000 fta modelini kullanıyordum , memnun kalmıştım.Ancak yeni crt televizyonuma tekrar bir uydu alıcısı almak istiyorum.

Uydu alıcısından beklentilerim;
    -FTA olmalı
    -Kanal geçişleri makul hızda olmalı(en çok istediğim özellik)
    -Mümkünse güncelleme problemi olmamalı
    -Görüntüsü ve çekimi normal düzeylerde olmalı

Pİyasadan şunları araştırdım:
    -Premierin 16000 -15000-12000-14000 fta modelleri(hepsiburada.comdan) = 49.9 TL
    -Kardeşimde bi yerden bakmış premier 35 Tl ye filan buldum diye
    -Eğer premier almaya karar verirsek Premierin hangi modelini alalım?
    -Birde birkaç aylık kullanılmış-garantisi devam eden bir Next 5000 fta cihazı buldum onada adam 60 TL diyor.
    -Markalarını verdiğim premierlerden ve üstte yazdığım next 5000 cihazdan başka bana tavsiyeleriniz varsa lütfen yazın.(incelemem için linkte atarsanız sevinirim)

Şimdiden ilginiz için çok teşekkür ediyor,herkese iyi günler diliyorum.

• next fta bence daha ideal diğer markaların aynı fiyattaki ürünlerine oranla görüntü kalitesi daha iyidir.
  • botech uygun olabilir
  • bahsettiğin premierlerde emu yoktur ama fiyatı gayet uygun ve görüntü kalitesi oldukça iyidir,tunerı sinyal kilitlemede oldukça iyi, üstelik kanal geçiş hızı nextlerden daha hızlıdır (0,5 saniyenin altındadır..)
    ama yazılım desteği yok denecek kadar azdır bilginize..
    almak isterseniz carrefourda benzer özelliklere sahip kasa olarak daha şık CVS diye bir cihaz var 39 lira o da işinizi görür..
  • http://urun.gittigidiyor.com/YUMATU-BISS-ONBOARD-BOX-UYDU-ALICI-SIFIR_W0QQidZZ33749722

kargo dahil 40 tl den az.
    BISS li Uydu Alıcısı- Şifreli maç yayınlarını çözer.(NTV Spor, TRT3 ve TRT1 gibi)
    Son sistem Yeni Şık Siyah Mini Kasa
    Ali chipset 2 Mb Flash
    Hızlı Kanal Geçişleri
    Modulator
    Ekranda kanal bilgisi
    Çoklu Dil Seçeneği ve Türkçe Menü
    Otomatik ve manuel arama
    Full Fonksiyon Kumanda ile Kumandadan ve Direkt Cihazdan full Kontrol sistemi
    Sonsuz Uydu Entegrasyonu ile 3.000 Kanal Kapasite
    Ekranı 9 a bölerek Hangi kanalda Hangi yayın olduğunu Gözlemleyebilir Bu konumdayken Kanallara direkt Geçiş imkanı sağlar
    Bazı Şifreli Kanalları çözme amaçlı zararlı yazılımlara Karşı Korumalıdır
    Bu amaçla Bu Ürüne Yazılım Güncellemesi Uydu Üzerinden Yapılabilir Fakat Bilgisayar Üzerinden Yazılım Yüklemesi Yapılamaz
    Otomatik Kanal Aramaları, Kanal Silmeleri ve Benzer Güncellemeler Heran yapılabilmektedir
    Normal Bir Uydu Cihazının Algıladığı Tüm TV ve Radyo Kanallarını Çeker
    Kumanda ve Kumanda Pilleri Fiyata Dahil ve Paket içeriğindedir
    Amacı Uydudan TV seyretmek İsteyenlere Fazlasıyla Yeterli Bir Cihazdır

KUTU İÇERİĞİ
    BISS ONBOARD BOX UYDU CİHAZI(Gri veya Siyah)
    KULLANIM KLAVUZU, GARANTİ BELGESİ ve SERVİS LİSTESİ
    KUMANDA ve PİLLERİ
    NOT: Garanti Belgesi kaşelenip gönderilecek ekstradan fatura kesilmeyecektir. Garanti Belgesi tüm Yumatu servislerinde sorunsuz bir şekilde kullanılmaktadır.

YUMATU FİRMASI BİRÇOK ÜRÜNÜNÜ AYNI TARZ FAKAT FARKLI KASALARDA ÜRETMEKTEDİR.
    STOKLARDA HANGİSİ VARSA O ÜRÜN GÖNDERİLECEKTİR.

TÜRKİYENİN HERYERİNE SABİT 4,13 TL

• BU arada dün 76 tl ye dreambox500 aldım sıfır.
    yuzde 10 indirim vardı.
  • Arkadaşlar değerli tavsiyelerinizi tek tek inceliyorum.Birkaç gün içinde araştırmayı sonlandırıp şu cihaz seçim işinide halledebilirim sayenizde.
    Görüşleri olan arkadaşlar kullandıkları markaların olumlu -olumsuz yanlarını tek cümle olarakta yazsa çok makbule geçer.
    Artı bilgisi olanlara şunuda sorayım; Next fta modellerinin mi çekimi iyidir yoksa sunny mi? Ayrıca Kaon marka hakkında görüşleri olan arkadaşlar?
    Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

BU arada dün 76 tl ye dreambox500 aldım sıfır.
    yuzde 10 indirim vardı.

GG de en ucuz 99,90 a satıyorlar, %10 düşsek 90 TL eder.
    Siz 76 ya nasıl aldınız, hangi ilan acaba?
  • http://urun.gittigidiyor.com/DREAMBOX-500S-UYDU-ALICISI-SILVER-85-TL_W0QQidZZ34048777
    85 tl idi. %10 indirim kullandım. 76.5 tl ye geldi. 8 tl de kargo tuttu.
  • quote:

http://urun.gittigidiyor.com/DREAMBOX-500S-UYDU-ALICISI-SILVER-85-TL_W0QQidZZ34048777
    85 tl idi. %10 indirim kullandım. 76.5 tl ye geldi. 8 tl de kargo tuttu.

Sıfır demişsiniz ama satıcının ilanlarına bakınca sanki ikinci elmiş gibi, iyi fiyata almışsınız.
  • Ürünü sıfır diye sattı. Görünüş olarak da kullanılılmış olduğuna dair hiçbir iz yoktu.
  • quote:

Ürünü sıfır diye sattı. Görünüş olarak da kullanılılmış olduğuna dair hiçbir iz yoktu.

güzel fiyata almışssın doğrusu güle güle kullan.yanında garanti vs. varmıydı ve cihazı sanırım kullanmaya başladın izlenimlerin ne?
  • Teşekkürler. Yanında garantisi yok.

Cihaza defalarca image attım. Sorun yok. İki defa paralı server denedim. Sorunsuz izleniyor.
    Nihat Bey in ayarlarını yapıp pc deki filmleri dm500 üzerinden tvde izledim. Aynı anda hem tv de hem pc de aynı kanalı izleyebildim. Kısacası memnunum.
  • http://urun.gittigidiyor.com/HIREMCO-F15-UYDUDAN-GUNCELLEMELI-HEDIYELI_W0QQidZZ34791378

bende sadece fta olsun ve biss şifre olsun yeter.sizce nasıl bu ürün lcdde kullanılacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.