Şimdi Ara

0.5 üst ile kasa katlamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
25.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En saçma katlama planlarından biridir daha iyisi için 1.5 üst ya da 3.5 alta bakınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir maçın garantisi yok ama 0.5 üst yerine 4.5 veya 5.5 alt denemek daha mantıklı olabilir.
  • Leverkusen-B.Münih 0-0 yine çok güzel patladım. Bu sistemde tırt bu kaç oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordoff

quote:

Orijinalden alıntı: goki85

Bu sistemle 200 tl kasayı 439 liraya kadar çıkardım hep kasa bastım sonunda barca dan patladık :D 1.025 orana neden oynadım hiç bilmiyorum :DD
     0.5 üst ile kasa katlamak

hocam bu 1xbetten asla oynama
    sana şimdiden söyleyim,kaç kurtar kendini bunlardan

Sus la karışma insanlara altındaki boku temizle ilk önce..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustazaf22 -- 17 Nisan 2017; 13:37:9 >

• Arkadaslar 50 tl ile basladim , 90 küsürde patladı .. 0,5 ustlerle bile bir arpa yol katedemiyoruz ... İddaa kanser sebebidir :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu iddaa da denemediğim yol kalmadı , kendimce kimsenin aklına gelmicek , antin kuntin taktikler buldum ama uzun vadede hep mortingen .. Uzun vadede basarılı olmanın tek formulu var . çok büyük bi kasaya sahip olmak .. 100 200 500 1000 tl kasası olan adam bile kaybetmeye mahkum ... Çok paran olucak sistematik şekilde katlamalı oynucaksın ki bi getiri yakalayabilesin .. Kasası harika olmayan insan bu isten duzenli gelir saglayamaz bence .. Kısaca çok sağlam bi kasan yoksa bu isten duzenli gelir ederim diye vaktinizi çöp etmeyin öyle bi dünya yook :)) nerden mi biliyorum yıllarımı verdim bu ise :)

• kumar bu hocam,yuksek basip ya batacaksin yada cikacaksin yuksek basacak imkaninda yoksa debelenir durursun

• ysjodyy : Aynen dostum , dediğin gibi ..
  • Geçen 4 maç oynadım biri hariç diğer üçü 0.5 üst bahsiydi.

Kupondaki iki maç 0-0 bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Danger : Sendekide ne bahtsızlıkmıs kardeşim :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.