Şimdi Ara

0-120TL KULAKİÇİ KULAKLIK LÜTFEN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar biraz bu hususta araştırma yaptım ama yaptıkça kafam daha da karıştı. Açıkçası ben bass müziklerden ziyade daha çok tiz müzikleri seven enstürmanların ve sanatçı sesinin berrak olmasını seven biriyim. Fakat araştırmlarımda bana en yakın ve güvenilir olarak SONY MDR XB-50AP ürünü yakın geldi. Fakat altta sıralayacağım ürünler de gayet olumlu yazılar yazıldığını gördüm. Gerçekten bu hususta bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum ederseniz sevinirim.
    Ürünler şu şekilde:

SOUND MAGIC ES18 :18$
    EDIFIER P185 :20$
    JLAB FIT 2.0 :25$
    PANASONIC ERGOFIT :13$
    KOSS KEB1SIT :27$
    SKULLCANDY METHOD :22$
    ZIPBUD JUICED 2.0 :
    MEELECTRONICS SPORT-Fİ M6
    KOSS THE PLUG :14$
    KZ ATE :14$
    ROCK ZIRCON :10$
    DZAT DF-10 :10$
    VJJB K4
    BRAINWAVZ JIVE :25$
    SMS AUDIO BIO SPORT:23$
    ROCK RAU 0501 :18$

SONUÇ OLARAK AKLIMDA BU KADAR ARAŞTIRMA YAPMIŞ OLSAM DA SKULLCANDY, SONY VE SEEINHEISER MODELLERİNDEN BİRİNİ ALMAK VAR. BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YORUM YAPARSA UYGUN KULAKİÇİ MODEL ARAYAN BİZLERE IŞIK TUTACAKTIR.
    TEŞEKKÜRLER.

• Arkadaşlar sonuç olarak o kadar çok araştırma yapsam da gerek yurt dışından gelecek ürünlerin garanati durumlarında ki sıkıntılar ve gerekse gene yukarıda yazdığım ürünlerde her ne kadar iyi denilse de alıp kullanların gerçekçi olarak yaptığı ve almayın yorumları vetabi ingilizce sitelerde alan yabancı insanların yaptığı yorumlar neticesinden sonra Sennheiser cx 300 II modelini almaya karar verdim. umarım hata etmemiş olurum.

Herkese iyi günler dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.