Şimdi Ara

0-0 bitmez diye düşündüğünüz maçlar (al-satçılar için :P) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada değişiklik olsun botafogo-gremio maçının 0-1 bitmeyeceği görüşündeyim , botafogo'yu her ne kadar şampiyonluk adayı görmesemde ligin üst sıralarına kadar çıkmayı başardılar son 7 maçta 6 galibiyet aldılar ve son 10 maçta sadece 1 kez yenildiler o da deplasmanda libertadores kupası şampiyonu internacional'e... botafogo evinde namağlup ve evindeki bütün maçlarda rakiplerine gol atmayı başarmış , gremio ise bu sene ligin dibinde geziniyor deplasmanda henüz galibiyetle tanışamadılar , gremio uzun yıllardır botafogo'yu deplasmanda yenemiyor , botafogo'nun kale gibi defansı var çok zor gol yiyorlar son 6 maçta sadece 1 gol yediler o da international'e , ben bu maçta botafogonun defansından çok hücüm hattına güvenerek taraftarı önünde gremio'ya en az 1 gol atacağını düşünerekten 0-1 sattım , bol şans

• Bugün sadece bir maça skor satışı açmışlar : Polonya - Ukrayna.
  • var mı o maça tahmininiz??
  • 0-0a sattımm gitti
  • Bende aynı maça 0-0 sattım.
  • dakka 72 gol yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Harun]

bu arada değişiklik olsun botafogo-gremio maçının 0-1 bitmeyeceği görüşündeyim , botafogo'yu her ne kadar şampiyonluk adayı görmesemde ligin üst sıralarına kadar çıkmayı başardılar son 7 maçta 6 galibiyet aldılar ve son 10 maçta sadece 1 kez yenildiler o da deplasmanda libertadores kupası şampiyonu internacional'e... botafogo evinde namağlup ve evindeki bütün maçlarda rakiplerine gol atmayı başarmış , gremio ise bu sene ligin dibinde geziniyor deplasmanda henüz galibiyetle tanışamadılar , gremio uzun yıllardır botafogo'yu deplasmanda yenemiyor , botafogo'nun kale gibi defansı var çok zor gol yiyorlar son 6 maçta sadece 1 gol yediler o da international'e , ben bu maçta botafogonun defansından çok hücüm hattına güvenerek taraftarı önünde gremio'ya en az 1 gol atacağını düşünerekten 0-1 sattım , bol şans

/>

Bende aynı maça 0-0 sattım. Bana göre Botafogo alır bu maçı.

• 10 dakikada tuttu bugünkü kuponlar neyse yarına çalışalım şimdi
  • yuh bea dakka 89 da gol oldu.tam umudu kesmişdim John attı golü
    dakka 90+ 1-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 99 -- 5 Eylül 2010; 0:54:57 >
  • Brezilya ligi zor gibi görünmesine rağmen aslında belli takımlara özellikle gol sayısı üzerine skor satışı oynayınca istikrar sağlanabiliyor. Sadece 1 x 2 oranlarına bakmak bile yeterli. Eğer 1. ve 2. takımların oranı 2 den büyük ve birbirine yakınsa beraberlik 3.5 civarıysa o maçlardan uzak durun yeter. Diğer maçlarda mutlaka gol oluyor.
  • quote:

10 dakikada tuttu bugünkü kuponlar neyse yarına çalışalım şimdi

VArmı maçın.
  • avai-atletico paranaense maçının 0-0 bitmeyeceği görüşündeyim , avai ligde 11. sırada ama kesinlikle burayı haketmiyorlar ben her hafta youtube'dan brezilya ligi özetlerini izlerim şu an futbolunu en çok beğendiğim 5 takımdan biri kesinlikle avai , teknik kapasitesi yüksek yetenekli oyuncularıyla gol atmada sıkıntı çekmiyorlar ancak defanslarıda bir o kadar berbat her zaman golü düşündüklerinden çok rahat pozizyon veriyorlar , santos-avai maçındaki yorumumdada belirttim avai bu ligin takımı değil çok düşük bütçeleri var takımdaki oyuncular özellikle büyük maçlarda kendilerini göstermeye çalışıyorlar evinde corinthians'ı üçlediler mesela.... atletico paranaense ise seri a'nın klasik son sıra takımlarından biri , evinde açık oynayıp gol bulmakta zorlanmıyorlar ama deplasmanda süt dökmüş kedi gibiler kapanıp kontradan atabilirsem atarım düşüncesindeler ama kapanan takım her zaman gol yemeye mahkumdur heleki bu brezilya ligiyse... istatistiklere baktığımızda avai geçen sene çıktığı seri a'yı 6. sırada bitirdi atletico paranaense ise 14. sırada , geçen sene avai atletico paranaenseyi ligde 2 maçtada handikaplı yendi (evinde 2-0 , deplasmanda 1-3) , bu sene avai evinde oynadığı 9 maçta 5 galibiyet aldı ve 19 gol attı , atletico paranaense ise en kötü deplasman takımlarından biri oynadığı 9 deplasman maçında 7 mağlubiyet aldılar ve kalelerinde 9 maçta 18 gol gördüler deplasmanda kazandıkları maçlarda ligin son sıra takımlarına karşı , bu sene atletico paranaense'nin oynadığı 18 maçın hiç bir maçı 0-0 bitmemiş , ben bu maçta avai'nin en az 1 gol atacağına inanıyorum belki son haftalarda form tutan ve son 4 maçındada gol atmayı başaran atletico paranaense'de 1 gol atabilir ama öncelikli tercih 0-0 satışı , bol şans

• quote:

avai-atletico paranaense maçının 0-0 bitmeyeceği görüşündeyim , avai ligde 11. sırada ama kesinlikle burayı haketmiyorlar ben her hafta youtube'dan brezilya ligi özetlerini izlerim şu an futbolunu en çok beğendiğim 5 takımdan biri kesinlikle avai , teknik kapasitesi yüksek yetenekli oyuncularıyla gol atmada sıkıntı çekmiyorlar ancak defanslarıda bir o kadar berbat her zaman golü düşündüklerinden çok rahat pozizyon veriyorlar , santos-avai maçındaki yorumumdada belirttim avai bu ligin takımı değil çok düşük bütçeleri var takımdaki oyuncular özellikle büyük maçlarda kendilerini göstermeye çalışıyorlar evinde corinthians'ı üçlediler mesela.... atletico paranaense ise seri a'nın klasik son sıra takımlarından biri , evinde açık oynayıp gol bulmakta zorlanmıyorlar ama deplasmanda süt dökmüş kedi gibiler kapanıp kontradan atabilirsem atarım düşüncesindeler ama kapanan takım her zaman gol yemeye mahkumdur heleki bu brezilya ligiyse... istatistiklere baktığımızda avai geçen sene çıktığı seri a'yı 6. sırada bitirdi atletico paranaense ise 14. sırada , geçen sene avai atletico paranaenseyi ligde 2 maçtada handikaplı yendi (evinde 2-0 , deplasmanda 1-3) , bu sene avai evinde oynadığı 9 maçta 5 galibiyet aldı ve 19 gol attı , atletico paranaense ise en kötü deplasman takımlarından biri oynadığı 9 deplasman maçında 7 mağlubiyet aldılar ve kalelerinde 9 maçta 18 gol gördüler deplasmanda kazandıkları maçlarda ligin son sıra takımlarına karşı , bu sene atletico paranaense'nin oynadığı 18 maçın hiç bir maçı 0-0 bitmemiş , ben bu maçta avai'nin en az 1 gol atacağına inanıyorum belki son haftalarda form tutan ve son 4 maçındada gol atmayı başaran atletico paranaense'de 1 gol atabilir ama öncelikli tercih 0-0 satışı , bol şans

/>

Benimde aklımdan geçen avai idi.
    Diğer 3 maç için bi tahmin varmı yoksa en sağlam gördüğünü maçamı oynadın

• var 1 maçım daha , şimdi onun analizini yapıyorum maçlarını izliyorum
  • kolay gelsin ozaman bekliyoruz
  • atletico mineiro - sao paulo maçının 0-0 bitmeyeceği görüşündeyim , son 4 senede 3 şampiyonluk kazanmış brezilyanın en köklü futbol takımlarından biri olan sao paulo takımı bu sene tanınmayacak halde , şu an ki kadro kalitesi bile ligi ilk 3 te bitirmeye yeter ama bir türlü bekleneni veremiyorlar , uzun bir aradan sonra evinde son sıralardaki Atletico Goianiense'yi yenip 3 puanla tanıştılar ve artık çıkışa geçme zamanı , karşılarındaki rakip atletico mineiro ise genelde orta sıra takımı ama bu sezon onlarda kötü oynuyorlar ve son sıralara kadar gerilediler , mineiro takımı özellikle evinde açık futbolu tercih ediyor ya kazanırım ya yenilirim hesabı , minerio 3 gün önce bu senenin güçsüz takımlarından goias'ı deplasmanda 1-3 mağlup etti , şimdi karşısında geçen sene 2 maçtada yendiği sao paulo var , son 2 maçı üst biten ve son maçlarını kazanan bu 2 takımın karşı karşıya geldiği bu maçta her 2 takımdanda gol bekliyorum çünkü 2 takımda artık çıkışa geçmek istiyor umarım hafta içi oynanan maçların yorgunluğu bu maçlara yansımaz , bol şans

• Dakka 69 Avai 0 - 0 Atletico-PR
  • dakka 84 gol yokı
    88 yok
    90 yok
    90 +yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 99 -- 5 Eylül 2010; 23:47:08 >
  • avai maçına 0-0 satan arkadaşlar tebrikler maç 0-1 bitti son saniye golü , ben dediydim brezilya ligi çok ters bir lig ne olacağı belli olmuyor maçın başından beri tek kale oynadı avai ama şans işte atamadılar 1 tane :S
  • Arkadaşlar, bir ara ben de buna girim mi diye düşündüm ama bana hiç mantıklı gelmiyor. Çok küçük bir miktar kazanmak için, onun katbekatı bir miktarı riske ediyoruz. 9 defa kazansan, 1 defa kaybetsen kazandığından fazlasını kaybediyorsun. Gereği yok bence.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.