Şimdi Ara

beyler çok sessizim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben çok sessiz biriyim insanlarla konuşacak birşey bulamıyorum daha doğrusu içimde böyle bir istek yok böyle oluncada kimseyle pek konuşmuyorum. arkadaşlarım bana sessiz teyyare diyorlar neden çok sessizsin diyorlar. ama ben bu durumun nedenini bilmiyorum. sizce ben neden böyleyim bundan kurtulmak için ne yapmam lazım lütfen yardım edinnn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• varlığınla yokluğun bir yani
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

buna yaşında etkisi var.yaş kaç hocam?

yaş 20 olmak üzere

Orijinalden alıntı: Bir Çılgın Doğuyor

beyler ben çok sessiz biriyim insanlarla konuşacak birşey bulamıyorum daha doğrusu içimde böyle bir istek yok böyle oluncada kimseyle pek konuşmuyorum. arkadaşlarım bana sessiz teyyare diyorlar neden çok sessizsin diyorlar. ama ben bu durumun nedenini bilmiyorum. sizce ben neden böyleyim bundan kurtulmak için ne yapmam lazım lütfen yardım edinnn

çok güzel bi konuya değinmişsin bazıları var kendi aralarında konuşacak bişey bulamayıp söyledikleri her harfe ayrı gülüyolar bi süre sonra sana sarıyolar sen başından savıyosun
    biraz ağırlığını koy

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

varlığınla yokluğun bir yani

aynen öyle hocam :(
  • bende öyleyim.. birisiyle konuşurken konu bulamıyorum, aklıma gelenlerde çok gereksiz boş şeyler gibime geliyo. Onları da söyleyince sonradan çok saçmaladım diye düşünüyorum. sessiz olduğum için dalga geçmiyolar ama sonuçta herkes birbiriyle sohbet ederken ben yanlız oturuyorum bikaç yakın arkadaşım vardır, onlarla konuşurken sorun yok tabi..

Orijinalden alıntı: YouCan_YMK

bende öyleyim.. birisiyle konuşurken konu bulamıyorum, aklıma gelenlerde çok gereksiz boş şeyler gibime geliyo. Onları da söyleyince sonradan çok saçmaladım diye düşünüyorum. sessiz olduğum için dalga geçmiyolar ama sonuçta herkes birbiriyle sohbet ederken ben yanlız oturuyorum bikaç yakın arkadaşım vardır, onlarla konuşurken sorun yok tabi..

Aynı ben

• Bazen bendede oluyor ağzımı açasım gelmiyor.Ama konu bulamadığımdan değil aklıma gelen konunun konuştuğum kişinin ilgisini çekmemesinden yada bilgisi olmamasını düşündüğümden boşver deyip geçiyorum.Tabi bu yeni tanıştığım kişiler için geçerli

Jason Statham
    İnsanlar farklı düşünür, farklı konuşur ve farklı dövüşür.

• Ben de oyleyim.

Orijinalden alıntı: YouCan_YMK

bende öyleyim.. birisiyle konuşurken konu bulamıyorum, aklıma gelenlerde çok gereksiz boş şeyler gibime geliyo. Onları da söyleyince sonradan çok saçmaladım diye düşünüyorum. sessiz olduğum için dalga geçmiyolar ama sonuçta herkes birbiriyle sohbet ederken ben yanlız oturuyorum bikaç yakın arkadaşım vardır, onlarla konuşurken sorun yok tabi..

Her aklına geleni gereksiz diye düşünürsen zaten hiç konuşamazsın boş ver sen konuşmaya devam et sanki çevremizdeki insanlar bütün gün kuantum fiziği üzerine muhabbet ediyor onlarında konuştukları şeyler genelde incir çekirdeğini doldurmayacak cinsten oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 2 Mart 2013; 4:26:40 >

• Birileriyle konuş.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.