Şimdi Ara

‖‖ Piranha ZEN - ANA KONU ‖‖ (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.899
Cevap
40
Favori
291.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabii ki trendle karşılaştırılması saçma olur bu telefonun, ancak fiyat eşiği bunun altında olan Samsung Galaxy Win i8552 ile karşılaştırıldığında tüketicinin seçiminin samsungtan yana olacağını düşünmekteyim.

GM discovery'nin yükselen talebi ile artan fiyatı sanki bu telefonlar için verilen paraları geçer akçe yapsa da, ben hem GM'den hemde Piranha'dan pazarın kaymağını alma gibi bir stratejiyi terk etmelerini ayrıca Türkiye'de telefon pazarına yerli üreticiymiş gibi tamamı Çin üzerinde üretilen ürünleri Türk markasıymış gibi satmalarından vazgeçmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bu ve bunun gibi bir çok ürün şuan Çin ve diğer ülkelerde kullanılıyor. Daha iyi işlemci RAM,ROM ve grafik işlemcisinin daha büyük ekranlarlada bir araya geldiği konfigürasyonlar aliexpressten malumlarınızdır. Dünya Apple bile 199 299 dolara ürün satarken biz 700 TL 'yi çok kolay verebiliyoruz. Bence Türk markası olmak istismar edilesi bir durum olmamalı. Son durumda casper VIA V4 içinde sanırım herkes katılacaktır.

Aslında özellikle Türkiye pazarında ortalama 1 akıllı telefon net asgari ücret seviyesinden satışa sunulurken, Telefon satışının artık taksitle olmayacağı yeni dönem de sizin düşünceleriniz ne?? 01.02.2014 tarihinden itibaren kısa bir süre içerisinde piyasada ben fiyatlar üzerinden en az %20-30 azalma olacağını da düşünmekteyim.

Orijinalden alıntı: muuusti

tabii ki trendle karşılaştırılması saçma olur bu telefonun, ancak fiyat eşiği bunun altında olan Samsung Galaxy Win i8552 ile karşılaştırıldığında tüketicinin seçiminin samsungtan yana olacağını düşünmekteyim.

GM discovery'nin yükselen talebi ile artan fiyatı sanki bu telefonlar için verilen paraları geçer akçe yapsa da, ben hem GM'den hemde Piranha'dan pazarın kaymağını alma gibi bir stratejiyi terk etmelerini ayrıca Türkiye'de telefon pazarına yerli üreticiymiş gibi tamamı Çin üzerinde üretilen ürünleri Türk markasıymış gibi satmalarından vazgeçmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bu ve bunun gibi bir çok ürün şuan Çin ve diğer ülkelerde kullanılıyor. Daha iyi işlemci RAM,ROM ve grafik işlemcisinin daha büyük ekranlarlada bir araya geldiği konfigürasyonlar aliexpressten malumlarınızdır. Dünya Apple bile 199 299 dolara ürün satarken biz 700 TL 'yi çok kolay verebiliyoruz. Bence Türk markası olmak istismar edilesi bir durum olmamalı. Son durumda casper VIA V4 içinde sanırım herkes katılacaktır.

Aslında özellikle Türkiye pazarında ortalama 1 akıllı telefon net asgari ücret seviyesinden satışa sunulurken, Telefon satışının artık taksitle olmayacağı yeni dönem de sizin düşünceleriniz ne?? 01.02.2014 tarihinden itibaren kısa bir süre içerisinde piyasada ben fiyatlar üzerinden en az %20-30 azalma olacağını da düşünmekteyim.

Dediklerinize katılmıyorum.

Bunlar biz tasarladık diyor, ürettik değil. Piranha dediğim gibi GM'nin damga vur sat yöntemini değil kendisi tasarlıyor, işlemciyi seçiyor ve ürettiriyor.

Ben de bilinçsiz olup o kadar reklam izlesem Galaxy Win derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piranha destek de hade telefonu verin. İncelesinler yawwwww

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Piranha zen en iyisi tamam.

arkadaşım yazdığım mesajları oku bakayım ben Piranha hakkında iyi bir yorum yazmış mıyım ? Hatta servisinden ağzım yandığı için eleştirdimde zaten.

Şunu millet bi kavrayamadı vay arkadaş..Biri de yazmış.Bildirim ışığı olması avantaj diye,,akıllı telefon alıyosun sen ...bi de olmayaydı!!!

Ekran parlaklığıymış, bğyğklüğüymüş biyere kadar..Şimdi birileri bana derki; ben oyun oynuyorum internette dolaşıyorum bu yüzden büyük ekran lazım..
    e arkadaş tamam da 4.8 inç lik ekran neyine yetmiyo,,anlayın artık 2000 mah batarya ile ne oyunu oynayacaksın kaç dakka sörf yapacaksın ya..adamlar bulmuş çözümü sömürüyolar..Maliyetsiz iş !!! ne güzel hayat bee!!

Yeni çıkan akıllı telefonlara bakın hele bi ne kadar alışılageldik özelliklere sahip..hepsi aynı 1 gb ram 16 gb rom ,2000 mah batarya 5-6 inç ekran..bu nedir şimdi???

Tüketici 2 yıldır senden batarya mı istiyo yoksa ekranı büyültmeni mi,,,???

Valla arkadaşlar kusura bakmayın ama tavuk olup yoldurmayın kendinizi...Sonra gurur yapar çıkarsınız buraya bu cihaza 1 gb ram yetiyo diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ya bazı eşşeklere ne demeli..Onlar köfteden çaktığı halde ...

''Hayırlısı be gülüm''
  • sanırım sadece galaxy win tercihine katılmadığınızı söylüyorsunuz. ancak piranha'nın üretmediğini kabul edip sadece tasarladığını iletmişsiniz. Tasarlama üzerine marka adı yazmaksa ben size katılıyorum. Ancak ürün BLU adıyla daha önce hayat bulmuş bir model. onun dışında oem ürünlerle bilgisayar toplamaktan farkı nedir??

cevabını da ben vereyim. yazılım geliştirme??? :)) onu da artık malum bu işe ilgi duyan bir çok kişi yapıyor açık kaynaktan..

ben açıkçası fiyatların gereksiz yüksek olduğunu düşünmekteyim. zaten bu yüzden önüne gelen telefon tasarlamayı düşünecektir. GM Discovery Türkiye de bu tür bir açlığın ya da diğer bir değişle açığın olduğunu herkese göstermiştir.

Orijinalden alıntı: veyso122

bu telefonlar fiyatına göre dostum belli oluyor kimin anlamdığıııı
    kafaya dezem

doğru fiyatına göre " ÇÖP "

• Bu fiyat aralığında çöp olmayan hangi telefon var. Öneriniz var mı?

• ŞUAN htc SIFIR HD2 Leo'yu 100 TL'den verse, bizde rootlasak iş yapar mı?? yani 4-5 senelik telefon heralde iş yapmaz diyen var mı?? kalitesi de bu telefonlardan kötü olur diyen var mı?? yani demek istediğim aslında bazı şeyler değişiyor gibi görünsede cebimizden çıkan para da dahil neredeyse hiç değişmiyor :)
    samsung apple htc ? Bu telefonu çöp diyenler gitsin 2bin tlyi bayılsın not3e htcye
  • galaxy wine gore daha guclu bir donanım var bu telefonun ,winde cozunurluk 480*800 ne kadar yeterli olur 4,8 inch telefonda emin degilim.diger bir fark kamera win 480p video kaydi yaprken bu fullhd video kaydi yapabiliyor,ben hayatta wine o kadar para vermem,bunlar ucuz telefonlar cok bisey beklemyin , piranha adini basip satiyordu samsungda cok farkli degil bu miktara satilan telefonlar icin emin olun ,belki piranha kadar bile guncellestirme almaz.
    700 lira az degil ama piyasa kosullarinda degerlendiriyoruz neticede 5 inch civari daha mantikli bir telefon var mi bu fiyata ?

Orijinalden alıntı: muratoloji64

hayır anlamıyorum telefonu oyun için alıyosan git tablet al madem atıp tutuyon 150 - 200 liraya
    bu fiyata bu performansa bu telefon fiyatı harika kaldıki pilden dert yanıyosun hangi firma pil sorununu çözmüşte piranadan bekliyosun
    samsung apple htc ? Bu telefonu çöp diyenler gitsin 2bin tlyi bayılsın not3e htcye

Kardeşim ben telefonu oyun için almam asla!
    Eğer oyun için alan varsa gitsin PS alsın tamam mı?

Ben telefonun şarzını hergün tazelemek zorunda mıyım? 3000 mah yapsın 3 gün gitsin kötü birşey mi istiyorum da hemen balıklamasına atlıyosunuz..Ben firmanın karalayıcısı değilim ama galiba siz yandaşısınız..!!!!

Diğer firmalar yapamamışsa 3000 mAh bataryayı eğer, Piranha nın eli armut mu topluyo o yapsın madem 100 lira daha istesin ,çok mu zor bişey???????????

Saçma sapan konuşmayın

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.