Şimdi Ara

Hunter x Hunter (2011) (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.313
Cevap
20
Favori
90.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

@mu5tafa bu konuda olan ve olabilecek en aptalca, en haksız, en cahil, en zevksiz yorumu yapmayı başarmış

örnek gösterdiği seri de bleach ahahahah

Popülerlik konusunda @mu5tafa nickli üyenin dediği doğru myanimeslist ten baktım bende şaşırdım 106. sırada(ek olarak Bleach 7. sırada). Şahsen kimera karınca arcını bende pek beğenmedim öncekiler çok daha iyiydi. Ayrıca herkes sevecek diye de bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

@mu5tafa bu konuda olan ve olabilecek en aptalca, en haksız, en cahil, en zevksiz yorumu yapmayı başarmış

örnek gösterdiği seri de bleach ahahahah

Popülerlik konusunda @mu5tafa nickli üyenin dediği doğru myanimeslist ten baktım bende şaşırdım 106. sırada(ek olarak Bleach 7. sırada). Şahsen kimera karınca arcını bende pek beğenmedim öncekiler çok daha iyiydi. Ayrıca herkes sevecek diye de bişey yok.

Kimera arc ı güzeldi ancak fazla uzatıldı.Haklısınız önceki arclar bence de daha iyiydi özellikle Örümcek Takımının olduğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chrollo Lucilfer

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Bitirmeye çalışıyorum ama konular çok saçma ilerliyor. 104. Bölümdeyim. Atari oyunundan böceklere. neden naruto, bleach vs kadar popüler olamadığı çok belli. Devam etmemesi doğru karar.

http://myanimelist.net/topanime.php

Gördüğünüz gibi oldukça sevilen bir seri. Devam etmemesinin tek sebebi mangakasının hasta olup sürekli ara vererek anime için yeterli malzeme sunamaması. Sizin tarzınız değilse bilemem elbette. Kimera karınca sezonundan bu kadar rahatsız olduysanız bırakmanız en iyisi zira izlediğiniz olaylar 30-40 bölüm daha devam edecek.

Atlaya atlaya izliyorum zaten. Çekilir gibi değil yoksa..

Verdiğiniz listede 1. Olan animeye bakınca ne kadar boş bir liste olduğu belli. Ayrıca ben popüler değil demiştim. O listeye bakın mümkünse..

Bu arada hikayede sadece Kurapika nın hikayesi adam akıllı çizilmiş. Kishi Sasuke yi çizerken bu karakterden esinlenmiş sanırsam. Gözlerin kırmızılığı, intikam vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 23 Ocak 2015; 9:43:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bitirmeye çalışıyorum ama konular çok saçma ilerliyor. 104. Bölümdeyim. Atari oyunundan böceklere. neden naruto, bleach vs kadar popüler olamadığı çok belli. Devam etmemesi doğru karar.

Gördüğünüz gibi oldukça sevilen bir seri. Devam etmemesinin tek sebebi mangakasının hasta olup sürekli ara vererek anime için yeterli malzeme sunamaması. Sizin tarzınız değilse bilemem elbette. Kimera karınca sezonundan bu kadar rahatsız olduysanız bırakmanız en iyisi zira izlediğiniz olaylar 30-40 bölüm daha devam edecek.

Verdiğiniz listede 1. Olan animeye bakınca ne kadar boş bir liste olduğu belli. Ayrıca ben popüler değil demiştim. O listeye bakın mümkünse..

Bu arada hikayede sadece Kurapika nın hikayesi adam akıllı çizilmiş. Kishi Sasuke yi çizerken bu karakterden esinlenmiş sanırsam. Gözlerin kırmızılığı, intikam vs..

Ben o listeyi animeyi baya kötülediğiniz için atmıştım. Sevilen bir seri yazdım zaten dikkat ederseniz. Listeye boş dedikten sonra aynı sitenin popülerlik listesine bakmamı önermeniz güzelmiş.(Neden boş dediğinizi de anlamadım. Sizin begenmediğiniz bir seri çok beğenilmiş olamaz mı?) Popülerlik konusunda maalesef haklısınız orası ayrı. Serinin underrated olduğunu düşünüyorum.

Tabi bu bir zevk meselesi. Bana göre de Bleach Hunter x Hunter'ın yanına bile yaklaşamaz. Tartışmaya gerek yok. İyi günler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben o listeyi animeyi baya kötülediğiniz için atmıştım. Sevilen bir seri yazdım zaten dikkat ederseniz. Listeye boş dedikten sonra aynı sitenin popülerlik listesine bakmamı önermeniz güzelmiş.(Neden boş dediğinizi de anlamadım. Sizin begenmediğiniz bir seri çok beğenilmiş olamaz mı?) Popülerlik konusunda maalesef haklısınız orası ayrı. Serinin underrated olduğunu düşünüyorum.

Tabi bu bir zevk meselesi. Bana göre de Bleach Hunter x Hunter'ın yanına bile yaklaşamaz. Tartışmaya gerek yok. İyi günler.

1400 mesajınızın yarısını bu başlığa atmışsınız zaten. Bir fanla tartışmak bence de anlamsız.. İyi günler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1400 mesajınızın yarısını bu başlığa atmışsınız zaten. Bir fanla tartışmak bence de anlamsız.. İyi günler.

Size bir saygısızlık yapmadığım halde neden böyle tartışma çıkarmaya yönelik ifadeler kullandığınızı anlamadım doğrusu. Konuya attığınız tüm mesajlarda bir agresiflik hissediliyor. Böyle üslubu olan biriyle tartışmaya tenezzül etmem. Düzgün bir cevap verecekseniz buyrun tartışalım. Böyle tahriklerle beni kendi seviyenize çekemezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Hakaret etmeden cevap vermeyi dene bakalım becerebilecek misin ?

beceremedim

yapabilecek olsam bile hakaret etmeden cevap vermeyi tercih etmezdim bleach ile hxh'yi karşılaştırıp bleach'in daha iyi olduğu kanısına varan birine lol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalışan Ağustos Böceği -- 23 Ocak 2015; 14:18:12 >
  • Bleach 202. bölümdeyim HxH 95. bölümdeyim tek yediğin kişiyi 2 bölüm sonra kesme gibi şeyler olan bi seriyi HxH ile karşılaştırmayın
  • Arkadaslar 105 e kadar geldim. Final 140. bolum. Kurapika neden hic gorunmuyor en sevdigim karakterdi bir daha gorunecek mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ladroa

Arkadaslar 105 e kadar geldim. Final 140. bolum. Kurapika neden hic gorunmuyor en sevdigim karakterdi bir daha gorunecek mi

Anime'de görünmüyor diye hatırlıyorum.

Anime'den sonra mangaya başlarsan görebilirsin,Kurapika'nın macerası devam ediyor.
  • Chrollo Lucilfer kullanıcısına yanıt
    one piece 53. sırada. bence birinci olması lazım one piecenin. Hunter x hunter da 3. sırada olması gayet normal. çok kaliteli bir anime nihayetinde.
  • Şu işlerin zevk meselesi olduğu ne zaman anlaşılacak acaba? Size göre müthiş olan bir seri,bir başkasına göre çöp olabilir.Bunlar gayet doğal şeyler,dolayısıyla boş yere tartışmanın bir manası yok beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 27 Ocak 2015; 18:24:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matt Jeevas

quote:

Orijinalden alıntı: Ladroa

Arkadaslar 105 e kadar geldim. Final 140. bolum. Kurapika neden hic gorunmuyor en sevdigim karakterdi bir daha gorunecek mi

Anime'de görünmüyor diye hatırlıyorum.

Anime'den sonra mangaya başlarsan görebilirsin,Kurapika'nın macerası devam ediyor.

Manga okumayi sevmiyorum. Elveda Kurapika

• CihanyuS kullanıcısına yanıt
    Kötü animasyonu ve ondan daha kötü temposu olan bi seriye o bile fazla .
    http://myanimelist.net/topmanga.php bu daha tatmin edici olur belki ama gerçi bu kısımda da HxH' a haksızlık yapılmış.
  • Animeyi bitirdim sevdigim ve sevmedigim karakterleri yaziyorum.

Kurapika: Intikam alma istegi ve gucu beni cok etkiledi.

Hisoka: Dovus teknigi ve davranis bicimi.

Illumi: Konusmasi ve gucu.

Shaiyapouf: Dusunceleri, gucu ve kemani.

Bonalenov: Dovus teknigi, gecmisi, konusmasi.

Geretta: Bu zenci eleman avcilik sinavlarinda en cok ilgimi cekendi.

Wing: Gozlukleri, gomlegi ve bilgic tavirlari.

Morel: O dumani uflemesi ve zekice davranislari.

Kite: Cok guclu ve cok asil.

Chrollo: Asalet ve gucun sozlukteki anlami.

Kalluto: Ilginc ve guclu.

Pakunado: En sevdigim karakter hem fedekar hem de gucu cok iyi. Mutehassis sinifta olmasi da cabasi.

Colt: Karincalardan belki de tek sevdigim karakter.

Alluka: Gucu ve iyi niyeti.

Killua: Kelimelerle ifade edilemez.

Bodoro: Tam bir dovus sanatlari ustasi. Nen bilseydi nerelere gelirdi kim bilir.

Satotz: Yuruyusune bayiliyorum.

Basho: Kafiyesiz siirleri cok komik.

Nobonuga: Tam bir kilic ustasi.

Kortopi: Kopyalama yetenegi cok ilginc.

Netero: Fedekar ve animenin en guclusu.

Leorio: Komik ve arkadas canlisi.

Melody: Cok iyi niyetli.

SEVMEDIKLERIM

Tompa: Hic sevmedim bu cakali.

Zeno: Cok artist ve sinsi gibi.

Meruem: Kendini bir sey sanmasi.

Neferpitou: Cok ozenilmis karakter olsa olsa da isinamadim karaktere.

Youpi: Tam nefret edilesi tip.

Palm: Cok degisik ve sirnasik.

Gotoh: Cok ciddi ve kuralci.

Pariston: Bu tipleri zaten sevmem.

IIkalgo, Welfin, Cheetu, Leol bu karincalara cok isinamadim.

Gon, Ging, Mito, Shizuku, Machi, Kastro, Franklin, Phinks, Shalnark, Feitan, Gido, Gentru, Tzegura, Bean, Menchi, Buhara, Pariston haric 12 burc, Pokkle, Hanzo, Neon, Silva bunlara karsi da notrum. Anime genel olarak guzeldi. Simdi de 2 filmini de izleyecegim hayirlisi bakalim.

• Ladroa L kullanıcısına yanıt
    yuh be, ne hafıza varmış sende .Ben çoğunu hatırlayamadım bile.
    Filmlere gelirsek.
    ilk film için beklentini 0 da tut , tam hayal kırıklığı çünkü.
    İkinci film ise iyiydi.
    Bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: cakiphan

yuh be, ne hafıza varmış sende .Ben çoğunu hatırlayamadım bile.
    Filmlere gelirsek.
    ilk film için beklentini 0 da tut , tam hayal kırıklığı çünkü.
    İkinci film ise iyiydi.
    Bu kadar

Kolay kolay unutmam bir şeyi. Bir de etkisinde bbırakıyorumr animeler beni.

• Özledim seriyi. Harbiden çok iyiydi 😐

• Aynen ben de çok özledim.Çoğu izleyen karınca arcını sevmedi fakat ben o bölümleri bile hiç sıkılmadan izledim.Ayrıca Hisoka,Kuroro vs. sini hep merak edeceğim,çok efsanevi bir dövüş olacaktı.
  • Bonolenov, Morel, Hisoka bu üçüne hastayim ya. Keske bitmeseydi. Code Geass' dan sonra en sevdigim anime HxH.

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.