Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.661
Cevap
18
Favori
344.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bayernin en iyi zamanı 3 yıl şl kupasını alacağı zaman boş geçti maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

    Ligi pep hocamda alıyodu bu nedir ya

    Bayern'le tabii yerel lobisi var birde BvB dışında güçlü rakibide yok zaten oyuncularınada konuyor ligi almak zor değil elin ayağın tutuyorsa düzgün oynatarak alırsın hatta vitor perreira bile alır yada riekerink yada tudor yada abdullah avcı yada aykut kocaman şenol güneş yani artı birşey değil bizim ligimizede gelen herhangi bir antrenör şampiyon yapabilir bayerni liginde ama asıl olması gereken yerde ilerletecek antrenör yok maalesef
  • Bir kötü haberde Neuer'den geldi..

    Sol ayağınd kırık tespit edilmiş. Hatta Madrid maçının son 11 dakikasını kırık ayak ile oynamış.

    3 ay yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

    Bir kötü haberde Neuer'den geldi..

    Sol ayağınd kırık tespit edilmiş. Hatta Madrid maçının son 11 dakikasını kırık ayak ile oynamış.

    3 ay yok.

    quote:

    Hatta Madrid maçının son 11 dakikasını kırık ayak ile oynamış.

    o nasıl oluyor ya
  • -Hakem hata yapabilir, fakat hirsizlik yapamaz.Tüm bunlari gectim, Casemiroyu atmamak icin acayip cirpindi. Vidali o hareketten atan adamin, Casemiroyu 2-3 kez atmasi gerekiyordu. Tam oyun Bayerne döndü derken, hirsiz sob maci alip Madride hediye etti. Oyuncularin emeklerine yazik, 4 oyuncu sakat sakat oynadi. Neticede Manu bu yüzden sezonu kapadi. Burada yönetiminde hatasi var. Lobi islerini umursamiyorlar. Son senelerde belirgin böyle isler olurken, A.Madrid macinda bile kartlar bizimkilere kolay cikarken, onlari bol bol uyariyorlardi. İspanyollarin akillari böyle boktan islere iyi calisir.
    -ilk macta, Hummels ve Lewandowskinin olmayisi bizi cok fazla etkiledi. Avantajli skor almamiz gerekirken, onlarsizda alacakken penalti kacti, 2-0 olacagi yerde, 10 kisi kaldik.
    Sonra Manuyla macta tutunduk. 2.macta tam oyun bize döndü derken basimiza hirsiz hakem cikti.
    -Madrid oyun plani beklere ve bitiriciligi Ronaldoya dayaniyor. Ne yazikki, Marceloya show yaptirmaya engel olamadik. Pep salagindan sonra, Carloyu cok seviyorum. Pep olsa, mactan önce hic umudum olmazdi, Carlo büyük bir dezanvataja ragmen, uzatmaya götürmeyi basardi. Ama bizim icin esas sorun, ilk11de 4 tane 32 yas üzeri oyuncu oynatmamizdi. Bir takim bu profilde 1 oyuncu idare eder, 4 tane cok fazlaydi. Sadece Robbenin katkisi vardi. Digerlerinin zararlari daha fazlaydi. Zaten yürüyen ölü Alonso malindan bahsetmeye gerek yok. Kolay calim yiyen, sertlik ve agresiflik gösteremeyen, eski cabukluklarini güclerini kaybetmis oyuncularla, kolay pozisyon vermenin önüne gecmek zor. Arsenal 2.macinin ilk 50 dakikasinda bu debole noktalari görünmesine ragmen, hatta A.Madrid macinda da görülmesina ragmen, Carlo bir sey yapmadi. Cünkü yasli oyuncu takintisi var. Yönetim devreye girmese, Alonso mali daha kac sene daha kalirdi, kim bilir. En azindan utanmasi, gururu varmis, verilen mesaji anladi da, zirvede birakmayi tercih etmis. Gerci, bu da artik nasil zirvede birakmaksa. 3 senedir 10 kisi oynuyoruz bu malin yüzünden. Rudy bile bu maldan kac kat iyi oyuncudur. (Pep salagi döneminde 4 tane +32 oyuncu dezavantaji olmamasina ragmen, 2 kilit oyuncunun ilk mac sakat olmasina ragmen, bu kadar sanssizliga ragmen, turu hakem calmiyordu, kendi veriyordu. )

    -Carloya büyük saygi duyuyorum fakat artik yasli oyuncu takintisini birakmasi lazim. Futbol 10 yil öncesine göre cok degisti. Carloya kalsa, Lahmi 40 yasina kadar oynatirdi. Pep gibiler Carlonun tirnagi olamaz,Carlo su demanding olmamayi, rahatligi, yasli oyuncu takintisini biraksa, cikacagi seviyeyi düsünemiyorum.

    -Artik transferde gecen seneki gibi hediye transfer teklif edilmez. Yönetim de artik Carloyu cözdü. Carloya kalsa, örnegin Süle alinmazdi. Yönetimin Kimmich kararini destekliyorum. Kimmich, bek icin ideal oyuncu. Tek eksigi hucumsal 1e1lerde. Onu da giderirse, uzun süre bek sorunu yasayacagimizi sanmiyorum. Sanchesin de artik deep lying playmakere monte edilmesi gerekir. Mülleri forvet arkasi kullanip, orada Thiagoyu kullanma avantajimiz da var. Ortasaha icin Keitayi alma firsatimiz olursa, RB Leipzig satmayi düsünürse, kacirmamiz gerektigini düsünüyorum, ondan baska kimseye ihtiyacimiz yok.

    -Gelelim takimdaki en büyük soruna. Costayi cok begenirim, dogru oyunu oynamayi ögrenememsine ragmen, oyununa akil eklemeyi becerememesine ragmen, farkli bir oyuncu. Ama son haftalardaki umursamaz tavri katlanilmaz. Yüksek bir teklif gelirse, Cine kitlememiz gerektigini düsünüyorum. Kafasi burda olmayan, parayi bu kadar cok düsünen bir oyuncuya ihtiyacimiz yok. Brezilyali oyuncularin bu huyuna sevmiyorum. 2 yasli oyuncu, step up yapmasi gereken genc bir oyuncu ve Costa. Böyle bir kanat rotasyonunda ister istemez sorun yasarsiniz. Özellikle Costa sorunu bas gösterdikten sonra… Normalde olmasi gereken 2 world class, 1 genc, 1 de yaslidir. Bankayi kirip, 1 kanat almamiz gerektigini düsünüyorum. Costayi Cine kitlersek,2 tane. Piyasadaki en iyiler. Comaninda alinip, BL’de 1 takima kiralik gitmesi her 2 taraf acisindan daha hayirli olur. İlk11 oynayarak full bir sezon gecirmeye ihtiyaci var.
    -Juve bekledigim gibi, Barcayi eledi. Juveye büyük saygi duyuyorum. 2 takim arasindaki transferlerde yaklasimlari cok iyiydi. Gercekten klas bir takim. Baska bir takim olsa, zorluk cikarirdi, ama onlar isleri kolaylastirdilar. Yari finale cikmalarina, özellikle Buffon adina mutlu oldum. Buffon gibilere saygi duyarim. O saygiyi fazlasiyla hakeder. Umarim kupayi alirlar. 2.ligden gelip, bu seviyelere gelmek kolay degil. Juve, neredeyse sifirdan basladi. Ortaya bir sportif proje, bir futbol akli koyup, üstelik en iyi oyuncularini da satarak buralara gelmeleri daha fazla saygiyi hakediyor. Milan ve İnterin kötü olmasinin suclusu Juve degil. Sezon basinda 3-5-2 nedeniyle ortasahalarini biraz zayif bulmam nedeniyle fazla beklentim yoktu, sonra 4-2-3-1e gectiler gercide. Zira 3-5-2de dagilacaklarini düsünüyordum. Simdi 4-2-3-1 onlara daha fazla üzerine koyma, güclenme firsati da verdi. Eger oyuncularini tutarlarsa, cok daha güclü bir Juve görebiliriz.Barcelona, üstüste 2 altin jenerasyon yakalamis bir takim. Üstelik birisi altyapi kaynakli. 2 jenerason arasinda bir arada yok. Bu inanilmaz sans gerektiriyor. Bek ve yaratici CMlere ihtiyaclari var. Verratti disinda world class yaratici CM yok. PSG’nin onu satma gibi bir düsüncesi zaten yok. Gecen yil, önce biz sonra Barca istedi. Satmadilar. Biz, Sanchesi, onlarsa Portekizli Rödeyi aldilar. Piyasada zaten world class sag bek yok. İsleri kolay degil.

    -BL takimlarinin basta İspanyol olmak üzere Alman olmayan oyunculari kiralayip, yetistirmesine karsiyim. Bayernde Dorsch, Benko, U19, U17de iyi bir jenerasyon geliyor, kirala, gelistir, Bayerne geri gönder. Alman futboluna bir faydan olsun. Bize ne elin İspanyolundan? Bayernin etinden sütünden faydalan, sonra git baska takimlara ispanyol oyuncu yetistir. Yok öyle.




  • sıkıntı yok zaten real elenecek atm maçında zaten ama bayernin önünüde tıkadılar
  • Bayern Münih GİBİ TAKIMIN TA AQ
  • Munih alexis sanchezi istiyomus. Ulan kimi yazsam, o takima transfer haberi cikio. Muneccim miyim nedir. Munih icin nokta transfer olur. Munih baskani olsam, yarin sanchez ve b.silvayi alirdim. Comani almislar, Comandan cacik olmaz. Sanchesten cacik olmaz. o cocugu Avrupa sampiyonasinda izledim, bi cacik olmaz dedim. yuruyerek top oynuodu. Kimmich olur. Keske Barcaya gelse. Barca forumunda da cok istioz onu. İdolununda Xavi oldugunu dediler, Munihte sagbekte harcanacagina Barcaya gelsin kral olsun.

    Munihin eksigi kanat ve kante/casemiro, bi sigorta. isiran, rakibe basan, yorulmayan, bi cigersiz. xabi daha kicini kaldiramio. bu boatengte nedir abi oyle ya. herif ne hale gitti. Dortmund macinda izledim, Alabanin ozguveni yerlerde. calim atamio adam. 2 metre beriden defans yapio. ne hale gelmis adam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arewr

    Bayern Münih GİBİ TAKIMIN TA AQ

    Hayırdır ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsi yatmıştır.
  • -3 hafta kala, sampiyonlugumuzu ilan ettik. 1 kupa hic yoktan iyidir, gönül isterdi ki, ücleme yapalim. Artik bu yil Carlonun gecis dönemi diyecegiz.İlk Madrid macinda, Hummels ve Lewy olsa, her sey cok farkli olabilirdi. Carlo, Alonso mali yerine Kimmichle baslayabilse, Pokal maci dahil 2 macta farkli sonuclanabilirdi. Bu yil BL rakipsiz kazandik, RB Leipzig bize sadece birkac haftaligina rakip olabildi. Buna ragmen, gelecek yil cok daha zor olacak. Bu yüzden sezon analizini en optimal sekilde yapip ve önümüzdeki transfer dönemi agresif olmaliyiz. Zaten agresif olacaklardir. Reschke, gecen hafta Alexisi izlemeye gitti. Tabiki Alexis izlemeye gidilmez normal sartlarda, fakat bazi soru isaretleri oldugunu düsünüyorum. Kanatta oynayacak oyuncu, sürekli git gel yapacak, caliskan olmali, yaratici olmali, game changer olmali, rahat adam eksiltebilmeli. Saniyorum Alexisle ilgili, beke yardim konusunda ve caliskanligiyla ilgili soru isaretleri var. Resckenin Monaco üzerinde de calismalari var. Birinin Lemar oldugunu biliyorum da, digerleri kim, herhangi bir fikrim yok.

    -Hem U19, hemde U17 takimimiz sampiyon oldu. Walterden böyle bir sampiyonluk tabiki bekliyordum da, U19 biraz sasirtici oldu. Belli bir dönem inisli cikisli bir grafik sergiliyorlardi. Bayan takimi, hala sampiyonluk yarisinda. Devre arasinda, world class bir transfer yapmak yerine sakatlarin dönüsüne bel bagladilar, onlarda tekrardan sakatlandi. Kadronun temiz bir planlamaya ihtiyaci var. Artik Uli ugrassin iste. Yeni tesisin meyveleri toplanmaya baslamadan, boyle bir jenerasyon gelmesi iyi oldu. Biri bile world class yetenek olsa, yeterli. Bayern 2’nin basina Walterin gececek olmasi da oyuncular icin önemli bir arti.

    -Pepi neden begenirler, hic anlamam. Ciddiyim. Takim calistirmayi bilmez. Gecen yil sakatliklardan takim dökülüyordu. Genc oyuncu yetistirmeyi bilmez. Bilmedigi, Comanin halinden dahi belli. Güya 24/7 futbol konusan Tdmiz vardi, takim konusmalari bile 90 dakikaydi, Carloyla 15 dk. Carlo sonra gidip uyuyor. Yahu Comanin oyun görüsü ve kararlari berbat. Bu nasil 7/24 futbol konusma. Takimda gelisen, üzerine koyan Boateng disinda tek oyuncu yok. Oda, uzun pas antremani yapti ekstra. Ama Pep iyi oyuncu gelistirir. Yapma ya. Hakkini da veriyim. Bir sistemi, bir felsefesi var. Oyunculara belli roller vererek, verim almayi iyi biliyor. Comanin onun sisteminde iyi kararlara ihtiyaci yok, isteneni yapiyor sadece. Bu sistemin flawlari var. Hic degistirmez, degistirmeyi de düsünmez. O sistemle CL’de basarili olamaz, CL icin cok riskli. Diger yandan ayni sorunu deplasmanda 4 senedir sorun yasiyor. Hala cözüm bulmus degil. Umrunda mi, sanmam. Pepin eli takima degdikce daha kötü oluyor. Madem bu adama dünyanin en iyisi diyorlar. Hoffenheim seviyesinde bir takimi alsin, hünerlerini göstersin. Cityle 200 milyon avro harca, basarisiz ol, sonra tekrar 200 milyon avrodan fazla harca. 7 CL kazanacak takimi al, sadece 2sini kazan, sonra basarili oluyor. Böyle basariyi, Selukun dedigi gibi dedesi de yakalar.

    -Hoffenheim demisken, Nagelsmann fanatik Bayernli de olsa, hala zamana ihtiyaci oldugunu ve kendini ispatlamasi gereken cok sey oldugunu düsünüyorum. Ayni sey, Hasenhütl
    İcinde gecerli. Tek planlari ve sistemleri var. Gelecek yil, 2TD’nin de kendilerini tamamen ispatlama yillari olacak.

    -İlk defa Monacoyu izledim. Hem Lemar hemde Bernardo 4-4-2nin kanatlari. Mbappeyi alan takim, nasil oyunun merkezindeki bir forvete dönüstürecek cok merak ediyorum. Bernardoyu Portekiz U21den beri izlemiyordum. Yaraticiligi ve oyun görüsünü o zamanda begenirdim, kaleye hala uzak. Bayernin aradigi oyuncu mu, süpheliyim. Ayni sekilde Lemarda. Reschkeye güveniyorum, bakalim kimi tercih edecek.




  • Bugüne kadar Bayern yönetiminin en büyük hatasi, Pep ve Magath. Arti olarak, Pepe 2 transfer dönemi transfer yaptirilmasi. Tüm mallari basimiza bela etti adam. Onun aldirdigi world class katki veren tek oyuncu Thiago. Onu da bu hale Carlo getirdi. Hala o 2 transfer döneminde güclenmemenin bedelini ödüyoruz. Reschke transferleri olmasaydi, halimiz ne olurdu, düsünemiyorum. Yönetimde, transfer disi harcamayi cok abartti. Yine AA’ya 10 milyon avroluk eklenti yapilacak. İnsaat sirketi miyiz, futbol takimi miyiz belli degil. Son 2 senede harcanan su parayla kac world class oyuncu alinirdi. Yeni altyapi tesisi, AA’ya her seneye yatirim, storelerin yenilenmesi… Neyse ki, bu seneki az. Yoksa FC Hollywood gidecek, yerine baska bir sey gelecek. İnsaatle ilgili olan bir sey…

    Carlonun genc oyunculara yönelik yaklasimini daha dogru buluyorum. Tek istisnasi, Alonsonun aldigi süreyi, Kimmich, Alonso ve Sanches arasinda paylastirmamasi oldu. Cresponun bu konuda bir aciklamasi vardi, Carlonun ona 19 yasinda futbolu ögrettigiyle ilgili. Birkac gün önce okumustum. Özverili ve caliskan genc oyuncu zaten gelisir. Genc oyuncuyu iyide oynasa, kötü de oynasa, oynatirsan, bu ona fayda saglamaz. Bu dönemlerde bir de gelisme cagi. Arada sirada özgüvenini kamcilayacaksin, agresifligini tetikleyeceksin.

    Carlodan tek beklentim, dengeli, agresif ve sert bir oyun yapisi yaratmasi. Cidden Alonso denilen cöple takimi 10 kisi oynatmak büyük gerizekalilikti. Sezona baslangic ortasaha kurgusu, berbatti. O dönem bos yere 13 puan kaybettik. O kurgunun nedeni, sirf Alonsoyu ilk11 oynatmakti. Sanki Alonso malini oynatmiyorsun, Messiyi oynatiyorsun.

    Bugünkü mac, Bernatin adeta bir özeti gibiydi. Ezbere oyunu ve beynini oyunun belli bölümlerinde evinde unutmasi. O kadar calimdan sonra, icerde 5-6 oyuncu varken, hala final pasi veremiyor. Ezbere oyunu, bu tarz pozisyonlardaki verimini cok azaltiyor. Bugün Sanchesi de begendim. Toplamda 16 basarili calimdan 7si ona ait. Oyunu da daha önceki maclara göre daha darbeliydi, daha fazla isirdi. Sanchesin temel sorunu da bu. Starke icinde mutluyum, onun sayesinde 3 puani aldik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlcyoneAlex -- 7 Mayıs 2017; 11:51:58 >




  • her takima yapiom, bi de munihe kadro munehdisligi yapiyim.

    bi sag bek alalim once. semedo. baska 2de kanat alalim, forvet arkasina da 1 yildiz alalim. dybala, griezmann vb..

    costayi kimmichi satalim. comani M.City 60a istio. onu da satalim. munihin bi 90-100 butcesi vardir onu da ekleyim. hatta ve hatta mulleri de satiyorum. mancistir istiodu bi ara.

    neuer
    semedo boateng hummels alaba
    vidal thiago
    b.silva griezmann lemar
    lewandowski.

    hofenheimde amiri var. onu da cok tutuom, onuda kapardim. o cocuk buyuk yetenek. berlinin stoperi var. abdli. onu da alirdim yedege.

    Munih baskani olsam bole kadro kurardim. Almanlar cok cimri, sanchezi alip, tansferi kapatirlar.

  • Juve, anlasma degisimi cevresinde, Benatiayi aldigini resmen acikladi. Rusyadan teklifler oldugu ve karla satmayi planladiklarini okumustum. Tam olarak planlari ne bilmiyorum, zira italyan basinina pek güven olmuyor. Comanin sadece 4 milyon avroya mal olmasi icin bizim icin karli bir anlasma oldu. Onlar icin zaten ultra karli bir anlasma oldu, Comani bosman olarak almislardi. Reschkenin 1 yil sonra gelmesinin bedeli.
  • Ancelotti sevdiğim bir hocadır ama Munih bu sene çok zayıfladı. Ofsayt mofsayt hikaye Real'e sahalarında ezildiler. Kupada da Dortmund devirdi. Ancelotti'nin burada bana göre en büyük hatası gençleri kazanmak yerine Ribery, Robben, Alonso, Lahm üzerinde durdu. Bunlar da yorulunca final maçları kaybettiler.
  • -RB Leipzig macinin 4-2den 4-5e gelmesi bizim acimizdan güzel olsa da, öncelikle neden 4 gol yedigimizin analizini yapmaliyiz. Ribery, Alonso(Bu malin faydasinin oldugu mac yokta, neyse) Lahm ve Boateng felaket derecede kötülerdi. Thiago, ilk yarida bitse de gitsek havasindaydi, 2.yari biraz canlandi. Bu macta, RB Leipzig tecrübesizliginin bedelini de ödedi bir bakima. Özellikle yakin, kora kor savunmada kötüyüz, üstelik Tdmiz italyan. Bu konuda calismalarin yogunlugunu daha fazla artirmak lazim.

    -Sanchezin bireysel yetenegi, bitiriciligi, forvet olarakta oynayabilmesi avantaji. Buna karsin, kosu mesafeleri su anki Riberyden bile daha kötü. B.Silvaya gelince, kaleye uzak ve cok hizli sayilmaz. Bunlara karsin, dar alanda etkili, 2-3 oyuncuyu alabiliyor, oyun görüsü ve yaraticiligi gercekten iyi. Skora istenen katkiyi alabilir miyiz, süpheliyim. Sanchez BL icin, Bernardo CL icin daha uygun demek dogru olur sanirim. Umuyorum, Carlonun büyük aski Verratti icin ugrasip, bos yere zaman kaybetmezler. PSGnin onu satacagina inanmak saflik olur. Adamlar, onu projenin merkezinde olarak görüyor. Arti olarak, bizim Verrattiden cok Keitaya ihtiyacimiz var. Onunda 2018 icin 45 milyon avroluk serbest kalma bedeli oldugu düsünüldügünde, bu yil, bir ortasaha transferine ihtiyacimiz yok.

    -Su anda kullandigim 7-8 forum acik. Ayni anda hepsine cevap yaziyorum. Ek olarak, İsrail ve Almanya gündemini takip ediyorum, Degisik sektörlerdeki, 50’ye yakin rol modelimi takip ediyorum. Onlardan birisi Shaked. Sanirim imzamdaki videoda ona neden hayran oldugum anlasiliyor. O kadar güclü bir kadin ki, hayran olmamak mümkün degil. Bennettle ayni zamanda olmasi, gelecekteki PM olma ihtimalini azaltiyor. Benim kadin versiyonum gibi bir sey. Mentalitelerimiz, degerlerimiz, düsünce yapilarimiz neredeyse ayni. Tabiki, ben onun gibi 2 yilda 50 yillik is yapamam. Keske PM olma ihtimali yüksek olsa, benim kafamdaki İsraili hayata gecirebilecek tek kisi.

    Kullandigim forumlarda mesajlari okumuyorum. Öyle bir adetim yok. Bana bir sey katacaksa, ancak o zaman okurum. Gerci, gercek İspanyollara tahammül edemiyorum ben, cakmalarini hic cekemem. Gecenlerde, Almanca Bayern forumunda bir Arap bana küfretmis. Aninda banlanmis. Barcali ve cakma İspanyol ayni zamanda. Mesajlari okumadigim icin, haberim yok. Bir sey de dememistim. Sadece, birlesik Jerusalem İsraile ait, imar planlari bile hazir, oradan ev almayi planliyorum. Normalde, günde kendine 1-1.5 saat zaman ayiran birinin, ayni anda her seyi kullanmasi normal sayilabilir. Bugün, 1967 projesi kapsaminda alti gün savaslariyla ilgili, bir cok yazi ve makale okudum. O kadar cezbedici ve hoslardi ki, ister istemez, bu saate kadar okumayi birakamadim. Son 2 gündür fazla uyumadim, bugün de uyumazsam, yarin etkilerini görebilirim, bu yüzden en iyisi gidip uyumak.






  • Yeni tesisin teknik kadrosu tamamen belli oldu. Walterin Bayern II icin secilmesine ayrica mutlu oldum. Bekledigim bir hamle oldu.

    Bayern U19'da yari finalde Schalkeyi eleyerek finale yükseldi. İlk macta, Fein disinda ayakta kalan bir oyuncu yok diye, 3-1i ceviremeyiz diye ikinci maci izlemedim, 4-2 kazandik. Finalde rakip BVB. Kesin eleniriz.

    Benim icin sonuc önemli degil. Evina, Zylla, Batista, Mai, Tillman, Benko, Dorsch, Fein, Tillman, Friedldan en az 1 world class yetenek cikartalim yeterli. Minumum beklenti bu olmali en azindan.




  • Yeni sezon formalari;







  • Adrian Fein, Timothy Tillman, Mario Crnicki, Thomas Isherwood and Marco Friedl Bayern 2'ye yükseldiler. Fein ve Tillman 1 sene Walterle takilsinlar, sonraki sene Nagelsmannin eline vermek lazim onlari. Öyle maclara gelerek fanatik Bayernli olunmuyor. Oynatsin, yetistirsin, sonra Bayerne geri göndersin. Adam, Feini Süle transferinde istedi, bir de cok israrci oldu. Biraz daha zorlasa, U19daki en iyi oyuncumuz gidiyordu.

    Bakalim final maci ne olacak, Schalke U19 TDsi Elgert, BVByi nasil yenecekleriyle ilgili bizim oyunculara taktik veriyordu.

    Bu yastaki oyuncularin gelisimlerini tahmin etmek zor. Bir sakatlik, oyuncuyu cok geri götürüyor.TD'nin önemi de büyük. Örnegin, Elgert bu konuda cok iyidir. Tam da gelisme, üzerine koyma dönemi. Tillman ve Feinin 2-3 sene icinde nasil olacaklarini cok merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.