Şimdi Ara

GOOGLE ADSENSE REKLAM PARASINI NASIL ALABİLİRİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    25$ OLMUŞ
    PARAYI NASIL İSTEYEBİLİRİM SINIRI FELAN VARMI..

• quote:

Orjinalden alıntı: codellnet

HESABIMDA
    25$ OLMUŞ

100 dolar olmasını bekleyeceksin...sana bir pin kodu yollayacaklar..ondan sonra istersen alabilirsin.
  • biraz daha açarmısın?
  • 50$ ı geçince sana posta ile pin kodu gelecek bu kodu adsense hesabına klaydedecen sonra 100$ ın olunca çekini gönderecekler. Çeki alıp bi bankaya gidecen (akbank önerilir) ve bozduracan. Sonra ne yaparsan yap :)
  • codellnet tıklata tıklata yapmısın 25 dolar :)
  • Bu aarda google reklamlarına tıklatmaya yönelik cümleler yasak. Bunu kendi sitende yapma banı yersin :)
  • bizi bilgilendirdiğin için sağol www
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hmm

o zaman 75 $ daha lazım...

çok çalışmam lazım...
  • banka ne kadar kesiyor acaba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aynadaki

banka ne kadar kesiyor acaba...

bankalara, şubelere, tanıdıklara göre değişiyor...takip ettiğim sitelerden bunu anladım. ortalama 20-25 milyon alıyorlar ve 1 ay bekletiyorlar...bunlar ortalama tabi anladığım kadarıyla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aglamak

quote:

Orjinalden alıntı: codellnet

HESABIMDA
    25$ OLMUŞ

100 dolar olmasını bekleyeceksin...sana bir pin kodu yollayacaklar..ondan sonra istersen alabilirsin.

• quote:

quote:

bankalara, şubelere, tanıdıklara göre değişiyor...takip ettiğim sitelerden bunu anladım. ortalama 20-25 milyon alıyorlar ve 1 ay bekletiyorlar...bunlar ortalama tabi anladığım kadarıyla.

Benden 50milyon alıyorlar iş bankası ve finanbank

Senin söylediğin hangi banka hocam böyle 20-25 falan hemen edinelim, bir de şu tanıdık olayı da kötü birşeymiş çünkü hakikaten kur gibi biri farklı söylüyor biri farklı

• YA AKBANK BURSA(heykel) ŞUBESİ HİÇ PARA KESMEDEN BOZUYO ÇEKLERİ...
  • ya arkadaslar aldığımız reklam kodlarını yeni açtığımız başka bir web sitesine ekleyebiliyoruz deil mi* google otomatik tesbit ediyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative

quote:

quote:

Benden 50milyon alıyorlar iş bankası ve finanbank

Senin söylediğin hangi banka hocam böyle 20-25 falan hemen edinelim, bir de şu tanıdık olayı da kötü birşeymiş çünkü hakikaten kur gibi biri farklı söylüyor biri farklı

arkadaşım...http://forum.iyinet.com/
    bu forumu gezersen baya bir bilgi alabilirsin...bir de buraya bak ne kadar aldıkları yazıyor..http://www.adsense.tr.cx/

bir de bu güne kadar sende gördüm en yüksek alınan...baya fazla almışlar senden...bakalım biz ne zaman almaya hak kazanacağız.

• simdi dogru mu anladım bana koskoca google 100 dolar vericek bunu bozdurmak icin bankaya gidicem ve banka bunun 25 ile 50 ytl arasında bi para alıcak ? ve ustune 1 ay bekleticek dogrumu anladım bunu????
  • quote:

Orjinalden alıntı: hussoloji

ya arkadaslar aldığımız reklam kodlarını yeni açtığımız başka bir web sitesine ekleyebiliyoruz deil mi* google otomatik tesbit ediyor?

evet otomatik kabul ediyor. ama kurallarına uygun olmalı...kanal oluşturup o siteyi kontrol ederek ne kadar gösterim olmuş, ne kadar tıklama olmuş öğrenebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mccartney

simdi dogru mu anladım bana koskoca google 100 dolar vericek bunu bozdurmak icin bankaya gidicem ve banka bunun 25 ile 50 ytl arasında bi para alıcak ? ve ustune 1 ay bekleticek dogrumu anladım bunu????

evet doğru anladın. çünkü çek yurddışına(sanırım abd ye gidiyor) gidip doğrulanıyormuş, bundan dolayı da bekliyorsun...
  • ya işe bak yaa. para alıyoruz ama tekrar para gidiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.