HESABIMDA 25$ OLMUŞ PARAYI NASIL İSTEYEBİLİRİM SINIRI FELAN VARMI..
quote:
Orjinalden alıntı: codellnet
100 dolar olmasını bekleyeceksin...sana bir pin kodu yollayacaklar..ondan sonra istersen alabilirsin.
biraz daha açarmısın?
50$ ı geçince sana posta ile pin kodu gelecek bu kodu adsense hesabına klaydedecen sonra 100$ ın olunca çekini gönderecekler. Çeki alıp bi bankaya gidecen (akbank önerilir) ve bozduracan. Sonra ne yaparsan yap :)
codellnet tıklata tıklata yapmısın 25 dolar :)
Bu aarda google reklamlarına tıklatmaya yönelik cümleler yasak. Bunu kendi sitende yapma banı yersin :)
bankalara, şubelere, tanıdıklara göre değişiyor...takip ettiğim sitelerden bunu anladım. ortalama 20-25 milyon alıyorlar ve 1 ay bekletiyorlar...bunlar ortalama tabi anladığım kadarıyla.
quote:
Orjinalden alıntı: aglamak
quote:
Orjinalden alıntı: codellnet
100 dolar olmasını bekleyeceksin...sana bir pin kodu yollayacaklar..ondan sonra istersen alabilirsin.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: aynadaki
banka ne kadar kesiyor acaba...
bankalara, şubelere, tanıdıklara göre değişiyor...takip ettiğim sitelerden bunu anladım. ortalama 20-25 milyon alıyorlar ve 1 ay bekletiyorlar...bunlar ortalama tabi anladığım kadarıyla.
Benden 50milyon alıyorlar iş bankası ve finanbank
Senin söylediğin hangi banka hocam böyle 20-25 falan hemen edinelim, bir de şu tanıdık olayı da kötü birşeymiş çünkü hakikaten kur gibi biri farklı söylüyor biri farklı
YA AKBANK BURSA(heykel) ŞUBESİ HİÇ PARA KESMEDEN BOZUYO ÇEKLERİ...
ya arkadaslar aldığımız reklam kodlarını yeni açtığımız başka bir web sitesine ekleyebiliyoruz deil mi* google otomatik tesbit ediyor?
quote:
Orjinalden alıntı: Negative
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: aynadaki
banka ne kadar kesiyor acaba...
Benden 50milyon alıyorlar iş bankası ve finanbank
Senin söylediğin hangi banka hocam böyle 20-25 falan hemen edinelim, bir de şu tanıdık olayı da kötü birşeymiş çünkü hakikaten kur gibi biri farklı söylüyor biri farklı
arkadaşım...http://forum.iyinet.com/ bu forumu gezersen baya bir bilgi alabilirsin...bir de buraya bak ne kadar aldıkları yazıyor..http://www.adsense.tr.cx/
bir de bu güne kadar sende gördüm en yüksek alınan...baya fazla almışlar senden...bakalım biz ne zaman almaya hak kazanacağız.
simdi dogru mu anladım bana koskoca google 100 dolar vericek bunu bozdurmak icin bankaya gidicem ve banka bunun 25 ile 50 ytl arasında bi para alıcak ? ve ustune 1 ay bekleticek dogrumu anladım bunu????
quote:
Orjinalden alıntı: hussoloji
ya arkadaslar aldığımız reklam kodlarını yeni açtığımız başka bir web sitesine ekleyebiliyoruz deil mi* google otomatik tesbit ediyor?
evet otomatik kabul ediyor. ama kurallarına uygun olmalı...kanal oluşturup o siteyi kontrol ederek ne kadar gösterim olmuş, ne kadar tıklama olmuş öğrenebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Mccartney
simdi dogru mu anladım bana koskoca google 100 dolar vericek bunu bozdurmak icin bankaya gidicem ve banka bunun 25 ile 50 ytl arasında bi para alıcak ? ve ustune 1 ay bekleticek dogrumu anladım bunu????
evet doğru anladın. çünkü çek yurddışına(sanırım abd ye gidiyor) gidip doğrulanıyormuş, bundan dolayı da bekliyorsun...
ya işe bak yaa. para alıyoruz ama tekrar para gidiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme