Şimdi Ara

Western Digital'den 99$ a 1080p HDMI Media Player (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.734
Cevap
17
Favori
815.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni firmware cektiginiz zaman tekrar gorunur o bolum problem yok .
  • quote:

Orjinalden alıntı: chemucell

arkadaslar lcd yi bu hafta alıyorum.sizden istegim wdtv yi suan en uygun nereden alacagım?istanbuldayım.güncel fiyat bilgisi için bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?

geçen hafta sonu mediamarkt(taksit kampanyası varmı bilmiyom ) ve electroworld(world carda 5 taksit) 279tl ,exa'da 283(axess e 5 taksit)

ellerinde kaldımı ve 5 taksit kampayaları devam ediyomu bilmiyorum...

bende almayı düşünüyorum bundan ucuz bi yer bilen arkadaş varsa söyleyebilirmi?

• quote:

Orjinalden alıntı: sarac_07

quote:

arkadaslar lcd yi bu hafta alıyorum.sizden istegim wdtv yi suan en uygun nereden alacagım?istanbuldayım.güncel fiyat bilgisi için bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?

geçen hafta sonu mediamarkt(taksit kampanyası varmı bilmiyom ) ve electroworld(world carda 5 taksit) 279tl ,exa'da 283(axess e 5 taksit)

Electroworld de olması lazım. ben 17 nisanda almistim 279tl 5 taksite.Ayrica world card play club uylerine %25 world puan veriyordu 210 ytl ye gelmis oldu bana . Ama 19 nisanda kampanya bitti sanırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: ozwizard7

ARKADAŞLAR ELİMDE 2 YAKLAŞIK 2 SENE ÖNCE ALMIŞ OLDUĞUM PHILIPS 42" PF9731 MODELİ VAR.CİHAZ FULL HD !

720P FİLMLERİM ÇOĞUNLUKLA BU YÜZDEN 720PDE AYARLADIM YENİ YAZILIMI YÜKLEDİĞİMDE(10GÜN OLUYOR).BUNU YAPTIĞIMDA TELEVİZYONUMDA 720P YAZIYOR...

ANCAK AYARLARDA EN FAZLA 1080İ YE GETİRİP GÖRÜNTÜ ALABİLİYORUM!1080İ'YE GETİRİYORUM WD'DEN TELEVİZYONDA "HD 1080" YAZIYOR VE SORUN OLMUYOR.BİLGİSAYARIMI BAĞLAYIP DVİ-HDMİ ÇEVİRİCİYLE HD4850 EKRAN KARTINDAN 1920*1080 ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNDE BAĞLADIĞIMDA HD 1080 YAZIYOR.AYNI ŞEKİLDE 1080i UPSCALE ÖZELLİKLİ SONY DVD OYNATICIMDA HD 1080 YAZIYOR.

AYARLARDA 1080P 23HZ,24HZ,50HZ,60HZ DEN GERBİRİNİ SEÇTİĞİMDE TELEVİZYONA GÖRÜNTÜ GELMİYOR!BUNUN NEDENİ NEDİR?

sonuçta sahip olduğum televizyon full hd+philips in en üst serilerinden!niye 1080p görüntü alamıyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar.

sizin tv full HD değil ne yazık ki
    http://www.cdfreaks.com/hardware/product/57000-Philips-42-LCD-Widescreen-Flat-TV-Pixel-Plus-3-HD.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xo -- 29 Nisan 2009; 18:43:48 >

• Orjinalden alıntı: sadays

Orjinalden alıntı: baybora72

"1080p 23.976 fps filmler için tvniz destekliyorsa 1080p 24 hz desteklemiyorsa 1080p 60 hz seçin "

Genel bir sorum var. 1080P 24 hz demi yoksa 1080P 60 Hz de mi görüntü daha net olur. Benim LCD LE-52M87BD

52m87blerin 1080p/24 desteği yok dolayısıyla wd'nin çıkış çözünürlüğünü 1080p/23.976 filmler için 1080p/60 olarak seçmen daha akıcı bir görüntü için iyi olur muhtemelen zaten 1080p/24 seçsen tvnin desteklenmeyen mod deme ihtiamli yüksek

wd de 1080p 24 hz seçili ve tv "desteklenmiyor "uyarısı vermiyor.Film oynarken ,tv kumandasından info tuşuna bastığımda, 1080p 24 hz olarak görebiliyorum. Bu desteklediğinin göstergesi değil midir?

filmlerin info bilgilerine baktığımda aynı infoya sahip bir filmi açarken diğerini açmamasına anlam veremiyorum.

mesela bunu açıyor.

Wanted | 2008 | Blu-Ray 720p | Dual TR&EN | x264 - ARENA

Video #0
    Codec : AVC
    Codec/Family : AVC
    Codec/Info : Advanced Video Codec
    Codec profile : High@L4.1
    Codec settings, CABAC : Yes
    PlayTime : 1h 49mn
    Bit rate : 3964 Kbps
    Width : 1280 pixels
    Height : 544 pixels
    Display Aspect ratio : 2.35
    Frame rate : 23.976 fps
    Chroma : 4:2:0
    Interlacement : Progressive
    Language : English

Ses: 1
    Codec : AC3
    Bit rate mode : CBR
    Bit rate : 640 Kbps
    Channel(s) : 6 channels
    Channel positions : Front: L C R, Rear: L R, LFE
    Sampling rate : 48 KHz
    Title : Arena-TR.com

Ses: 2
    Bit rate : 384 Kbps
    Language : Turkish

Altyazı
    Codec : UTF-8
    Codec/Info : UTF-8 Plain Text

ama aynı info bilgisine sahip bunu açmıyor

Transporter 3 | 2008 | Blu-Ray 720p | Dual x264-ARENA

Video #0
    Codec : AVC
    Codec/Family : AVC
    Codec/Info : Advanced Video Codec
    Codec profile : High@L4.1
    Codec settings, CABAC : Yes
    PlayTime : 1h 43mn
    Bit rate : 4246 Kbps
    Width : 1280 pixels
    Height : 544 pixels
    Display Aspect ratio : 2.35
    Frame rate : 23.976 fps
    Chroma : 4:2:0
    Interlacement : Progressive
    Title : Arena-TR

Audio #0

Audio #1

Text #0
    Codec : UTF-8
    Codec/Info : UTF-8 Plain Text

sorun nerde olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: sarac_07

quote:

merhaba,

Daha önce de soran arkadaşlar olmuştu benim bualabildiğim en uygun fiyat nakit ödemede aşağıdaki sitede var.Online almayı düşünenler değerlendirebilirler: Nakit ödemede 258.72 TL
    Boltaksit.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ring -- 29 Nisan 2009; 21:44:14 >

• Bu konu başlığına bakan cihazın 99$'a satıldığı bilgisine inanabilir ancak piyasadaki fiyatı 160-200$ arası Türkiye'de

Orjinalden alıntı: baybora72

52m87blerin 1080p/24 desteği yok dolayısıyla wd'nin çıkış çözünürlüğünü 1080p/23.976 filmler için 1080p/60 olarak seçmen daha akıcı bir görüntü için iyi olur muhtemelen zaten 1080p/24 seçsen tvnin desteklenmeyen mod deme ihtiamli yüksek

wd de 1080p 24 hz seçili ve tv "desteklenmiyor "uyarısı vermiyor.Film oynarken ,tv kumandasından info tuşuna bastığımda, 1080p 24 hz olarak görebiliyorum. Bu desteklediğinin göstergesi değil midir?

aradan zaman geçince unutuyoruz demek ki ben yanlış hatırladım demek ki o zaman 1080p filmlerin için en iyi çıkış senin için 1080p/24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 1 Mayıs 2009; 12:48:05 >

Orjinalden alıntı: sadays

acele etmeyin egreat m34 geliyor hem de aynı fiyata

O nasıl bir şey ? 99$'dan satılacak mı acaba ?

MKv destekli Lg modeli gibi blurayplayer cihazlar gelince şu media playerların hepsi tepetaklak inecek 50 $'a ya... Şimdilik vatandaşı yolmaya devam ediyorlar.
  • Hangi marka gelirse gelsin WD TV'den ucuza geleceğini sanmam. Aynı para olur ama ucuza olmaz. Şuan tek bir chipset var oda SIGMA'nın. Buna alternatif bir chipset çıkmadığı sürece fiyatlarda gerileme olacağını sanmıyorum.
  • dun aleti ilk defa kurdum,sonuclar basarılı gercekten,ozellikle optik cıkısdan a/v sistemime giriş yaptım ve anfide DTS ibaresini gorunce tamam dedim.son yazılımı yuklemedim,alt yazı konusunda film ve altyazı aynı isimde ve tek klasorde olacak deniyordu,bunu yaptım ama sonuc alamadım,ya desteklenmeyen alt yazı yada alt yazı yok diyor,acaba film içine altyazıyı gommekmi gerekiyor?
    Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm?
    Kim bilir ne bekliyor kalır mıyım ölür müyüm?
  • tesekkurler.uzantı mutlaka .srt mi olmalı ,.sub desteklemiyormu?o zaman dosyanın uzantısını srt ye cevirince sorun cozulur sanırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: atokgozlu

gömmek gerekmiyor belki uzantısı srt değildir ona bir dikkat et istersen....
    Kün tuğ bolgıl, kök kurıkan!
  • quote:

Orjinalden alıntı: texmo

tesekkurler.uzantı mutlaka .srt mi olmalı ,.sub desteklemiyormu?o zaman dosyanın uzantısını srt ye cevirince sorun cozulur sanırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: atokgozlu

gömmek gerekmiyor belki uzantısı srt değildir ona bir dikkat et istersen....

Sadece dosya uzantısını *.sub'dan *.srt'ye çevirirseniz sorun düzelmez.
    Bu iki format farklıdır. Subtitle workshop gibi bir programla yapabilirsiniz.
    BsPlayer'la da olabiliyormuş sanırsam.

Ayrıca cihazın üzerinde 1.00.01 firmware varsa o da altyazı konusunda sıkıntılı olabilir. Güncel bir firmware'e yükseltmenizi öneririm.

• anladıgım kadarıyla Subtitle workshop programıyla sub dosyalarını srt ye cevirecegim.programı netten inririp cevirecegim.son yazlımı okudugum kadarıyla memnun olmayan var,yinede yukleyecegim.
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.