Şimdi Ara

TRACKMANIA FOREVER!!! [ÇIKTI] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
0
Favori
12.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trackmania tarzi parasiz ve online onerebileceginiz zevkli oyunlar var mi acaba? (mmorpg haricinde)
  • oyunu bugün indirdim fakat tmunitedforever_fromtmu_setup bastığımda dil seçiyorum sonra bana TmUnited installation path yerini göstermemi istiyor bu işten hiç bi .. anlamadım internete aratım ama hepsi ingilizce kaynak
    yardımcı olursanız çok sevinirim yoksa 900 mb boşuna girdi

TRACKMANIA FOREVER!!! [ÇIKTI]
  • hasar oluyor mu peki???
  • quote:

Orjinalden alıntı: srknwrx69

hasar oluyor mu peki???

Yoh aa cıks olmiyi

Forever'da kaldırmışlar hasar olayını aslında fena da olmamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: srknwrx69

hasar oluyor mu peki???

Bu oyuna hasar yani gerçekçilik yönünden bakmamalısınız. Bu oyun eğlenceli ve sert mücadele eşliğinde hoş zaman geçirmek için oynanmalı.

m_runo'nun hatırlattığını tekrar yazayım;

Trackmania Nations Forever versiyonu ücretsiz olup sadece stadium yarışlarını kapsarken, Trackmania United Forever ise ücretli olup($30$) 7 farklı yarış stili daha içeriyor.
  • çok güzel bi oyun valla bi hafta önce indirdim ama nasıl online oynicaz onu anlamadım biraz daha ss
  • bedava bir oyun için yeterince güzel olmuş.
    araba yapan varsa paylaşsın bakalım neler çıkarabiliyoruz?
    benimki.
  • ben araba ve pist yapıyorum nasıl kaydedicem lütfen yardım
  • tamam yaptım araba çok süper oldu valla resmini çektim ama nerden bulucam bulabilirsem koyucam
  • Arkadaşlar oyun sadece online mı oynanıyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@ldırg@n

Arkadaşlar oyun sadece online mı oynanıyo?
    Single modu da var ama online kadar zevk vereceğini sanmıyorum.
  •  TRACKMANIA FOREVER!!! [ÇIKTI]

Nadeo TM Forever’la birlikte Türkiye arabasını da yüzüne bakılır bir hale getirdi. Bunda elbette forumumuzun yolladığı şikayetler ve yaptığımız eleştiriler etkili olmuştur. Fakat mevcut Türk forever arabası da beni tatmin etmedi ve 2009 model olarak adlandırdığım biraz farklı bir çalışma yaptım.

Aracın Özellikleri:
    # Janjanlı jantlar
    # Ferrari Enzo motor sesine sahip korna
    # Arka spoilerde yanan stop lambası
    # Neon ve üzerinde vurmuş ay yıldızlı Türkiye yazısı

Arabayı yüklemek için C:\Documents and Settings\Windows_Kullanıcı_Adınız\Belgelerim\TrackMania\Skins\Vehicles\StadiumCar içerisine indirdiğiniz zip dosyasını atmanız yeterli. Daha sonra oyunu başlatıp profil kısmından arabayı seçip kullanabilirsiniz.

Arabayı indirmek için: Download Link:http://www.trackmania-turkiye.com/skins/TURKEY.zip (4.5MB)

Umarım beğenirsiniz, baya uğraştım.

• Bu araba süper olmuş helal olsun valla.
  • araba süper valla
    ben baya şey indirdim siteden
    çok saolun valla
  • bu yazilari nasil yok edicez??

birde account alirken Turkiye'i secmistim simdi baska ulke sectigim zaman bayrak degismiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 4 Haziran 2008; 21:59:55 >

• @[DMC];

Oyunun kontrollerinde Türkçeleştirdiysen "araç isimlerini göster" eğer ingilizce kullanıyosan "show opponent car names" gibi yazılan bir ayar olması lazım. Ona atadığın tuşa oyun içinde bastığında bu isimleri açık kapatabilirsin.

Aldığın account hangi ülkeye aitse sadece onu kullanabilirsin. Değiştirme imkanı yok malesef.
  • Oyun çok güzelmiş ve de p4 1.6 64 mb ekran kartlı pcde en düşük ayarlarda oynuyorum. Böyle bile grafikler mükemmel.

Yalnız bir sorunum var. Kablosuz klavyeden mi nedir ? Oyun esnasında birden yön tuşları çalışmamaya başlıyor...
    Ama gaz ve fren tuşları açlışıyor, sadece yön tuşları çalışmıyor. Nasıl çözerim bu sorunu.
  • @EneSerhat;

Donanımsal bir sorun var yani klavyeni değiştirdiğinde sorunun kalmayacak. Bundan emin olabilirsin.
  • Arkadaşlar bu oyunun Türkiye'deki sitesi:www.Trackmania-Turkiye.com 'dur ve oyunu %100 Türkçeleştirdik. Bu linkten:http://www.trackmania-turkiye.com/tr.zip Türkçeleştirme dosyasını indirip içerisindeki okubeni dosyasından nasıl kurulacağını öğrenebilirsiniz.

Bu oyun bugüne kadar yapılmış en iyi fizik motoruna sahip yarış oyunudur bence. Eğlence kısmını zaten söylemeye gerek yok, sevenleri 100 binlerle ifade ediliyor ki dünya çapınca en çok oynanan devasa multiplayer tabanlı yarış oyunudur kendisi.

Oyun hakkındaki her türlü sorunuzu bana sorabilirsiniz.

• Çok güzel kuzenimde oynucam cd sini vericek yada burdan indiririm artık yandınız mı checkpointlerden başlıyorsunuz tozlu ve değişik pistler var türkiyenin arabası diğerine göre çok güzel bence indirin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.