Şimdi Ara

•• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •• (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.120
Cevap
75
Favori
442.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben yaşamıyorum.Sistem ayarlarından tarih ve saat otomatik mi acaba ? Bi kez de Widgetı kaldırıp tekrar deneyin.Bir de çok ihtimal vermiyorum ama telefonlar saati sim karttan da eşitliyor diye biliyorum.Mesela benim G2 de öyleydi en azından.Şimdi içinde sım kart yok saati internete bağlamazsam doğru göstermiyor acaba sım kartlarla mı alakalı diye düşünüyorum çünkü gördüğüm kadarıyla 2 tane var acaba uyumsuzluk mu oldu.Tabi ki sadece bir ihtimal yaşamadığım için hiç kesin çözümü bilmiyorum ama Sım kartlardan birini çıkarıp deneyebilirsiniz 1 gün birini kullanıp ertesi gün öbürü şeklinde sorun ondan kaynaklıysa ortaya çıkabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NobleFighter kullanıcısına yanıt
    Ayarlar gelişmiş kontrol etmek için kaldır seçeneğini aktif et hocam eğer masadan kaldırıldığında uyansın istiyorsan.

Şimdilik jest kontroller Asusta yok ancak Play Store'de uygulamalar var ama kullanmadım bilmiyorum root yoksa telefonda güzel çalışmaz diye düşünüyorum.Ancak jest kontrol Android 9 da sunulacak.Bize Şubat 2019 gibi gelir diye düşünüyorum.Beta kullanıcılar için 4. Önizleme yayınlanmış 5 zaten sonuncu sürüm(Yanlış hatırlamıyorsam).Kendilerine göre düzenleme derken Şubatı bulur o.

• Evet olur hocam tavsiye ederim kesinlikle eski sistemlerden kalan kalıntılıar silinir, telefon stabilleşir en azından benim gördüğüm yararlar bunlar

• Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de sim karttan olduğunu düşünmüyorum çünkü mi 5s plus tan bu cihaza geçtim onda hiçbir sıkıntı yoktu tarih saati otomatikten çıkardım eşitledi ama bir süre sonra tekrar geri kaldı widgetin saati doğru olan onu kaldırsam bile değişeceğini sanmam sorun yazılımsal gibi sanki yardımın için teşekkürler...

• Selamlar, Android Telefonlar da Batarya sorunu yaşayanlara önerim.

Kendim Note5 kullanıyordum. Buradan bir arkadaşın onerisi ile Samsung Explorer'a gectim. Sanirim Gece modu AMOLED ekranin pixel dimming gibi bir ozelligini kullaniyor ve cok iyi gidiyor.

Bunun disinda telefonu kullanmadigim zamanlarda yatarken aksamdan sabaha 7-8 saatte 10-15% harcayan telefonu böyle 5-3% seviyesine çektim.

Oreo da farkli olabilir menu yerleşimi Ayarlar sekmesinde Google Konum Servisini aratabilirsiniz. Kapatabilirsiniz

Ya da Konum> Konum Servisleri > Konum Geçmişi > konum gecmisi kullan= disabled yaparsanız

Standby esnasinda pil tuketiminiz azalabilir.

Son -uyku halinde -Gece boyu tuketim. 5% seviyesinde. Samsung icin Ureticinin ram'i bosaltan arka uygulamalari kapatan sammobile "Device Maintenance" uygulamasi var. (PlayStore da) bilmiyorum asus da da çalışabilır.

Kısacası su gorevi tum Uygulamalara tek tuşla yapiyor.
    https://www.asus.com/support/FAQ/1006432/

Ek bilgi icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 25 Temmuz 2018; 11:55:38 >

• diavolo16 D kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz sorun bande yok hiç olmadı ,5z de
  • 5z 4.cü şarj, % 63 kalan, ekran süresi 4.15 dak iyi yani :)
  • Arkadaşlar telefonu alalı 1 ay olmak üzere şu an Spotify kullanıyorum ama bu telefonun kendi müzik çalar yok mu bulamadım ben 😂 takvim uygulaması da yok

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72B1457D3 -- 14 Şubat 2020; 4:32:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResulB

Arkadaşlar telefonu alalı 1 ay olmak üzere şu an Spotify kullanıyorum ama bu telefonun kendi müzik çalar yok mu bulamadım ben 😂 takvim uygulaması da yok
    Google mğzik çalar var sadece. Takvim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 25 Temmuz 2018; 10:22:35 >
  • Arkadaşım genelde elimden geldiği kadar herkese yardımcı olmaya çalışırım ama siz öyle bir sorular sordunuz ki onlara cevap verebilmem için bir günümü ayırmam lazım.

Arkadaşlar Her konu hakkındaki görüşlerini zaten bildirdiler. Ben Vodafone kullanıyorum ve bildirim çubuğunu aşağı çektiğim zaman volte yazısı görünüyor kablosuz üzerinden görüşme de var.

Çok ince eleyip sık dokuyor sunuz kaç gündür o telefon sizde.

Sizin sorduğunuz soruya ancak kendiniz cevap verebilirsiniz onun içinde kutuyu açıp kullanmanız lazım

• Ledox kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Case 4U Asus Zenfone 5 - ZE620KL Nano Ekran Koruyucu Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/case-4u-asus-zenfone-5-ze620kl-nano-ekran-koruyucu-p-HBV00000BQOWA

www.hepsiburada.com
    Case 4U Asus Zenfone 5 ZE620KL Kılıf Korumalı Arka Kapak Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/case-4u-asus-zenfone-5-ze620kl-kilif-korumali-arka-kapak-room-siyah-p-HBV00000BQ3GT

Hocam bu iki ürün dün elime ulaştı.Kılıf için piyasada zaten pek bir alternatif yok ama fotoğraftakinden çok daha iyi görünmekte çok beğendim.

Ekran koruyucu ise düşmelere karşı koruyacak bir şey değil fakat telefonu kabalaştırmaması kenarladan fazlaca boşluk bırakıp görüntüyü bozmaması sebebiyle tercih ettim ve beklediğim gibi görüntüyü hemen hemen hiç etkilemedi tavsiye ederim.

• tplon T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sağol önerin için. Ben kutudan çıkan kılıfı kullanıyorum. Ekran koruyucu kırılmaz cam arıyorum ufak darbalere karşı sonuçta etkili oluyor. Ek olarak yolladığın ekran koruyucunun kenarlarında boşluk kalıyormuş sende olmadı mı öyle bir durum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 25 Temmuz 2018; 11:44:10 >
  • Şarjı 40 üstünde olsa yeter garanti olur.Ben 46 gibi yapmıştım.Telefon kapalıyken güç+ses kısma tuşuna basıyorsun hocam.Asus yazısı çıkınca bir iki saniye daha basılı tut sonra bırak karşına değişik bir ekran geliyor bu ekran çıktıktan sonra ses tuşlarıyla ilerliyorsun wipe datayı seçiyorsun güç tuşuna basarak sonra Yes'i seçiyorsun oldu bitti.

• diavolo16 D kullanıcısına yanıt
    Hocam yazılımsalsa reset çare gibi duruyor hiç yaşamadığım için bir şey diyemiyorum umarım çözülür

• grolof kullanıcısına yanıt
    Evet Farkındayım, Acelem yok :) Tecrübe ettikçe bu sorulara ufak tefek cevap verirseniz sevinirim Vodafone ile Sorun yaşıyordu sanırım asus zenfone 5 serileri, giderildigine sevindim.

Aklimda deli sorular, :)

hocam bulamadım o özelliği nerede acaba benimki 5z bize daha gelmedi mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NobleFighter -- 25 Temmuz 2018; 12:11:30 >
  • NobleFighter kullanıcısına yanıt
    Ha hocam 5z de o yok diye biliyorum gerideki sayfalarda bir arkadaş bahsetmişti.Çok ilginç olmaması gerçekten.5 lerde gelişmişte hızlı hareketlerde var.O zaman sizin dediğiniz gibi kilit tuşuyla ya da çift tıkla halledeceksiniz

• urun.n11.com
    Asus Zenfone 5 Ze620kl Nano Glass Ekran Koruyucu - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/asus-zenfone-5-5z-ze620kl-nano-glass-ekran-koruyucu-cam-P254797984

Yukarıdaki ekran koruyucu dün geldi, resimler aşağıdaki gibi ama pek belli olmuyor.

genel olarak siyah çerçevelere kadar hatta biraz daha fazla kapatıyor. Dokunma hissiyatı veya renginde de problem yok.

• aliexpress.com
    US $4.98 |Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Telefon Ekran Koruyucuları'de IMAK Ön Arka Tam Kapsama Alanı Hidrojel II koruyucu Film Asus Zenfone 5 Için 5z ZE620KL ZS620KL Ekran Koruyucu Film Cam Değil AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/MAK-n-Arka-Tam-Kapsama-Hidrojel-II-Koruyucu-Film-Asus-Zenfone-5-5z-ZE620KL-ZS620KL/32885817826.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.259.11c23c00dCTYAn

böyle birşey telefonu fazla korumaz ama kullanışlı olur,ancak fiyatı da iyi tuzlu ve fazla sipariş verilmemiş.
    bu da iyi gibi sipariş vereceğim kılıf filan da bakalım
    aliexpress.com
    US $1.9 |Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Telefon Ekran Koruyucuları'de ASUS Zenfone 5 için ZE620KL Ekran Koruyucu Tam Kapak için 9 H Temperli Cam Filmi Zenfone 5 ZE620KL Ekran Koruyucu 5Z SE620KL AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/-/32878118673.html?spm=a2g0s.13010108.99999999.10.e74220eaVxcxL8

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.