Şimdi Ara

Ekran donuyor ve kayboluyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 gündür bu sorunu yaşıyorum.Sadece ko oynarken oluyor.Oyuna girdikten 5-10 dk sonra ekran kararıyor ve monitorde görüntü gidiyor.Hiçbir işlem yapamıyorum ve mecburen reset atıyorum.Direckt x veya ati ile ilgili bir sorun olduğunu düşündüm,direckt x i tekrar yükledim.Ati Radeon 9250 driverini yeniden yüklemeye çalışıyorum bu sefer installi yarıda bırakıp video driverin yok diyor.3 gün önce ati yi sildim pc den bu olay yüzünden ve şuan yarımyamalak bir iş yapıyorum.Bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim.

o da olmaz ise tek çaresi kasaya tekme at %10000 olur
  • Koskoca forumda sadece 1 kişi mi yol göstermeye çalışır (kasaya tekme at dese de genede iyi niyetli).kehanetim gerçek oldu,lvl leriniz kaç?,soyuldum,hacklendim,tarzı topiclere herkes cevap verirken gerçekten de yardıma ihtiyacı olanın açmış olduğu topice neden kimse ilgi göstermez.Bu durum forumun seviyesini mi gösteriyor yoksa yazılan mesajların salt post niyeti ile yazıldığını mı?............

Orjinalden alıntı: BlackArrow

Bendede öyle oluyordu pentiummu çıkar yeniden tak ama çok dikkatli ol veya bilgisayarcıya yaptır

• bence ekran kartında sorun olabilir(bu arada ekran kartın kaç mb??) veya monitörde sorun olabilirama ilk yorum yapan arkadaşımıza katılıyorum bencede kasanın içinden bir şey sökülüp temizlenmesi felan gerekiyorsa kasayı bir bilgisayarcıya götür

pc kitlenir gibi ekranın kararmsı we bazende pc nin kendi kendine reset atması

durup dururken code failed wermesi

bunların hepsini illegal bi program kullandıgımızı soyleyerek yapıyo aama

program bile kullanmıyorumki illegali boswer

anlayamadım giti adam gibi bi cvp werende bulamadım kac gundur sorusturuyom

Orjinalden alıntı: MiraLayTüRk

quote:

Orjinalden alıntı: BlackArrow

Bendede öyle oluyordu pentiummu çıkar yeniden tak ama çok dikkatli ol veya bilgisayarcıya yaptır

kardeş bu ne ya hangi devirde yasıyon tekme falan at adam sana oyundan atıyor diyor tekmeyle oyuna girseydi ben ekranı yumruklayarak talosu keserdim ne sacmalıon anlamadım seni Bu bi Xtrap hatası kasaya tekme at mouseyi gıdıkla klavyeni ters cevir ekrana yan yan bak SACMALIK

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bak kasanın içinde küçük bi düğme gibi bişe olur ona basarsın bilgisayar kendine res atar pentium baştan açılır o zmn bişe olmaz gibime gelio
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.